KASIK AĞRILARI

Başlatan bir melek diliyorum, 17 Eylül , 2008, 17:10:43

« önceki - sonraki »

bir melek diliyorum

öncelikle merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. :wave:kasıklarımda adet sancısı gibi tarif edebileceğim ara ara kasılmalar var.adetime 1 hafta var daha.ilk başladığında yumurta çatlamasına yormuştum ama 1 hafta sürünce biraz düşünmeye başladım.bana bu konuda akıl verebilir misiniz?ben 2 ay önce yumurtalık kisti nedeniyle ilaç tedavisi gördüm.geçen ay normal bir şekilde hastalandım.acaba bu ayda bu sancılar aynı nedenlemi oluyor yoksa başka bir durum olabilir mi?

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

CANIM MERHABA ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

BEN TÜLİN CANIM BELKİDE OLABİLİR EVET BAŞKA NE GİBİ BİR DURUM OLABİLİR Kİ GÜNÜN GEÇMEDEN ANLAYAMAZ

SIN HAMİLE OLDUGUNU İNŞ ÖYLEDİR CANIM BU ARADA İSİM NE CANIM EVLİSİN SANIRIM KENDİNİ BİRAZ

TANITABİLİRMİSİN
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sibel28

canım geçmiş olsun ben aysun.geçen ay adetime 1 hafta vardı.kasık sancisıyla gece 5 de uyandım.ve öglen 12 ye kadar aralıklarla devam etti.üşütmüş olabilirsin.inşallah hayırlısı diyelim.belkide bebiş vardır.

bir melek diliyorum

teşekkür ederim ilginiz için.1.5 yıllık evliyim.2 ay önce adet geçikmesi şikayetiyle doktara gittim.sandımki hamileyim. değilmişim. ilk önce adet görmem için bir ilaç kullandım daha sonra çocuk istiyorum dedim adetin 3.günü başlamam gereken başka bir ilaç kullandım.ilaç bittikten 5 ila 10.günler arası gebelik şansı var demişti doktorum.ben geçen ay çok ümitli bir şekilde bekledim.ama o kadar kolay değilmiş bu işler.allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdide korkuyorum acaba yine kist oluştumu diye açıkcası doktorada erkenden gitmek istemiyorum.

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

canım inş hamişsindir

ksitlerin hemen tekrar oluşcagını sanmıyorum canım bu arada ismin ne ben tülin
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

bir melek diliyorum

ismim ümran tülin teşekkür ederim inşallah tekrarlamaz. :sad1: :sad1:

neslihan

Hoşgeldin ümran dilerim hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

efsane

hoş geldin canım ama adetimnin günü gecmeden bilemeyiz hamiş oldugumuzu ben gecen ay hamişlik belirtilerini yaşadım kan testi yaptırdım negatif cıktı gerci bünyeden bünyeye degişiyo hayırlısı allahtan rabbim isteyen herkese versin hayırlsını :amin: :amin:

bir melek diliyorum

evet haklısın lale ben korkuyorum bu kist olayından çok sinsi bir anda ortaya çıkıyor kendimi çok dinliyorum o yüzden herhalde ama ben zaten hamileliğe pek ihtimal vermiyorum.1haftayı geçti ağrı başlayalı.inşallah sağlık sorunu yoktur geçen ay çok zor geçti benim için.

efsane

canım rabbi önce saglık sonra yuvamıza huzur sonrada hayılı bi evlat nasip etsin canım kistten korkuyosan dr git ihmal etme ama inş hamişsindir rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize :amin:

servem

canm benm de kistim vardı aslında ben mantar için doktora gittim kist var dedi doktor.. neyse işte doğum kontrol hapı verdi doktorr hormonları düzzenliyoms.. en son 2 hafta evvel gittim geçmiş kistlerim... bu ay hamişlik için çok heveslenmiştim ama sanırım kursağımda kalcak çünkü göğüslerim ağrıyo her adet öncesi gibii.. moralim çok bozukk ama hayırlısı deyip Allah ıma sığınıyorum işte... bu arada bi arkadaşım 7-8 ay doğum kontrol hapı kullanmıs doktor 3-4 ay bebek bekleme demiş ama kız bıraktığı gibi anneliğe adımını attı.. bu işler nasip işi Allah ım hepimizin gönlüne göre versinn inşallah aratmaz hiçbirimze.. bol bol dua edelim dostlarımm....

neslihan

bende de kasık ağrıları var kızlar bazen batma gibi oluyor.Adetime 6 gün tabiki adet belirtisi de olabilir.İnanılmaz bişey ya biyerimin ağrımasına bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim.Ama seviniyorum kasıklarımda ağrı hissettiğim zaman.Takmıyorum takmıyorum dedim ama gün yaklaştıkça daha da panik olmaya başlıyorum.Hayırlısı hakkımızda dilerim herşey gönlümüzce olur şu hayırlı günlerde

aysel

ümran aramıza hoşgeldin hayatım
inşallah sen ve tüm kızlar tez zaman da analığı tadarsınız
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

bir melek diliyorum

teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.

Miss Teacher

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım mediha 24 yaşındayım sınıf öğretmeniyim.7 aylık evliyim. benimde bu ay 12 günüm geçti 6 gün geçmişti test yaptırdım yumurtan yeni çatlamış dedi doktor ve üzerinden bi 6 gün daha geçti hala hastalanmadım.çok karışık duygular içindeyim bebek olabilir mi?