bebek arabası konusun da bana yardım eder misiniz?

Başlatan tubişş, 25 Ağustos , 2008, 12:22:38

« önceki - sonraki »

office

evet kesinlikle haklısın, biz babamızla ayda bir gün belirledik. çıkıp oyuncak alıyoruz sevdiği birşeyi. hem bütün ay o günü bekliyor hem  1 ay oyuncağıyla oynamış oluyor. bakalım şimdilik iyi gidiyor  ;)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



EBRUM

port  bebeler yani taşıma çantaları kış bebeği olanlara çok iyi çokrahat

handan

arkadaşlar benim bebek arabam da pierre cardin 2020 enigma turuncu. sizlerle aynı fikirdeymişiz demekki çok memnunum.
travel sistem bebek arabası diye bi konu açılmıştı oraya da yazmıştım

1-hafif olmalı
2-tam yatabilmeli
3-bebeğini her iki yönden de görebilmelisin
4-katlandığı zaman çok yer kaplamamalı
5-fiyatı uygun olmalı
6-alt sepeti kullanışlı olmalı
7-güneş tentesi komple kapanmalı
8-yağmurda ve rüzgarda komple kapatacağın biörtüsü olmalı
9-tek elle açıp kapatabilmelisin


office

Alıntı yapılan: handan - 03 Eylül , 2008, 11:51:20
8-yağmurda ve rüzgarda komple kapatacağın biörtüsü olmalı

biz alırken bu örtü yoktu ama dışarda satıldığını gördüm. naylon gibi birşey değilmi? ::)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



handan

 ;D ben alırken de yoktu  :k06:
ewet naylondan bahsediyorum, ama ayak örtüsü var benimkinin. rüzgarda acayip koruyor. hem ayak örtüsü hem tente kapalı olunca zaten sadece aralıklardan hava giriyor ve bebeğim sıcacık uyuyor. ama o komple kapatan (sera gibi) naylonlardan alacağım bulursam, yağmurda bile dolaşabiliyorsun süper bişey... ayrıca ben migrostan bi file aldım. bebek arabası filesi, sinekten böcekten koruyor bebişi yerine göre kullanıyorum. 5 ytl ye almıştım.

sevda

EVET BENİM OĞLUŞUM MAYISDA GELMİŞ DÜNYAMA BELKİDE ONDAN İHTİYAÇ DUYMADIM ŞIK VE KULLANIŞLI BÜYÜK DERİ BİR ÇANTA ALMIŞTIM ONUN YERİNE .. ;)

minis33

BU KONU UZUN ZAMAN ÖNCE ACILMIS AMA TEKRAR AYNI KONUYU AÇMIYIM DEDİM.
KIZLAR KIZIMA BEBEK ARABASI ALMAK İSTİYORUM MALUM HAVALAR ISINIYOR DIŞARI ÇIKIP GEZMEK İSTİYORUM ONUNLA.
TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.EN KULLANIŞLI EN HAFİF VE UYGUN FİYATTA OLANI SİZCE HANGİSİ KULLANDIKLARINIZDAN MEMNUNMUSUNUZ?

SABIRTAŞI

CANIM BEN KIZIMA PİERRE CARDİN MARKA ARABA ALDIM DAHA 2 HAFTA ÖNCE ÇOK GÜZEL ÇOK KULLANIŞLI...VE ÇOK RAHAT TAM YATIYOR FERMUARLI ÜSTEN EK AÇILMA KISMI VAR...KAPAMA AÇMA ÇOK KOLAY ...ÇİFT YÖNLÜ KOLLARI....ÇOCUK KEMERİ ÇOK GÜVENİRLİ....VE GRİ KIRMIZI ALDIM RENGİNİ...300 TL YE ALDIM BEN ÇOK BEĞENDİM ŞIK GÖRÜNÜMLÜ BİRDE TABİKİ... TAVSİYE EDERİM MUHAKKAK....VE BEN 4 TEKERLİ ALDIM 3 TEKERLİLERDEN DAHA GÜVENİLİRLİ BENCE......BENCE SÜPER BİR ARABA  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

minis33

canım hangi modeli netten bakıyım bende nasıl bişey? sanırfım pierre cardin baya öneirliyor başka sitelerdede

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

CANIM SAKIN KANZ MARKASI ALMA BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

minis33

neden memnun değilsin caNIM SEN NE ÖNERİYOSUN HIZLIAL.COM DA ŞUAN BONUSA BİR KAMPANYA VAR BU AYIN 31 NE KADAR 9VE 12 TAKSİTLE ALIRSAN TEMMUZDA ÖDEMEYE BAŞLIYOSUN HEMDE 50 TL BONUS VERİYOR.AMA BABY TO GO MARKA VAR  ÇOK ÇEŞİT YOK
http://www.hizlial.com/Hizlilistele.aspx?CatID=524
HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ SANIRIM BU KAMPANYADAN FAYDALANSAM İİ OLUR.

Dilara Ebrar

canım benim oğlum kış bebeği oldu.bu yüzden mutlaka puset tarzı bişi almamız gerekti.yaklaşık 3-4 ay  çok seve seve kullandık.ama artık kemerleri olmasına rağmen içinde durmuyor bi türlü.hiç sevmiyor.

biz yaza büyük olacağı için bebek arabası düşünmedik.baston puset tarzı ama sırtı yatabilen bi araba aldık.inanılmaz rahat pratik hafif ve sağlam.ben tek elimle açıp kapatabiliyorum.ama tam anlamıyla bi bebek arabası gibi sağlam.güneşliği var yağmurluğu var aynı zamanda rüzgarlı havalar içinde izolasyonlu termos koruyucusu var.arabanın altında sepeti var.markası cosatto.çokta pahalı bişi deil.ama süper kullanışlı. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: içim rahat rahat tavsiye edebilirim.

3 tekerlekli bişi alcaksın ama çocuk biraz büyüyünce dışarıyı yani önünü görmek isticek.bu defa bide baston puset gibi bişi almak isticeksin.bence tek al kullanışlı al  :icon_thumright: :icon_thumright:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

minis33

benim kız 47 günlük havalar ısındı malum dışarı çıkmak lazım pierre cardin 2020 yi çok okudum nette .

bastonlar bize uygun olurmu

ecrin.su79

ben kızıma pierre cardin enigma modelinde aldım 3sene önce yılın arabası seçilmişti kullanımı çok ama çok rahat diğerlerine görede hafif 6buçuk kilo ısrarla tavsiye ederim  :icon_thumright:kızım 3yaşında hala severek biniyor :k06:iki seferde 2aylık kardeşi var onu bindirdim tam yattıyor üstü tam kapanıyor birde kendine çevirinde üste fileli kapakçığı var bebiş seni görüyor sende onu çok güvenli canım netten bak :icon_thumright: :icon_thumright: