28 Mart , 2024, 18:02:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


En Erken Gebelik Belirtileri ...

Başlatan naz_pinar, 19 Ağustos , 2008, 16:18:03

« önceki - sonraki »

mandalinaportakal

herkese merhaba.22 şubat günüm ama geçen haftadan bu yana inanılmaz göğüs ağrılarım var.normalde adet öncesi bu ağrıyı yaşamam ya da hafif yaşarım.
şu ansa merdivenlerden inerken bile ağrıyor göğüslerim.bu ay korunmadık bebek istiyoruz.henüz 1 haftam var günüme.durumumu yorumlayabilecek biri var m?

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Cns25

Merhaba arkadaşlar bizde 2 aydır bebek istiyoruz. Önceki ay pek bilgim yoktu yumurtlama günüymüş gün aşırıymış bilmiyordum bunları. Bu ay nir program indirdim ve oraya adet günlerimi de not alıyorum. Yardımcı olur diye düşünüyorum. Adet döngüm 27 günde bir gerçekleşiyor. :cildir: en son adetimi 15 şubatta gördüm ve iki gündür göğüslerimde acıma, ara sıra sol kasığımda pıt pıt pıt eder gibi hafif sancılarla baskı hissettim bazende sağda. Bel ağrım çok arttı. İki gün inanılmaz baş ağrısı çektim. hemen geçti ama.birde sinirlerimi kontrol edemedim bir günde. Normalde adetliyken yaşıyordum bunları. :icon_scratch: Göğüs acım hala devam ediyor bu yumurtlama akıntısını da anlamış değilim zaten o yüzden adet biter bitmez bir gün arayla denedim Allah ne zaman nasip eder bilmem ama anne olmak istiyorum bende  :binkybaby: hatta geçen ay adet olduğumu görünce oturup ağladım ne komiğim sanki hemen oluyormuş gibi düşünüyor insan galiba  :k06:

Cns25

Kimse uyanmadı mı ya benide görün :)

Emine


Melegiim

Merhaba 7 şubatta gebelik için kan testi yaptırdım beta hcg 86 çıktı 14 şubatta tekrar yaptırdım 26ya düşmüş hamile olma ihtimaline çok hazırlamıştım kendimi şimdi çok üzgünüm acaba tekrar yükselir mi