29 Mart , 2024, 12:01:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


En Erken Gebelik Belirtileri ...

Başlatan naz_pinar, 19 Ağustos , 2008, 16:18:03

« önceki - sonraki »

Melodim

SLM TÜM ANNE ADAYLARI....SLM KÜBRA..SİTEYE İLK KEZ GİRDİM ÜYE OLAYIM DEDİM..YORUMLARI DA SONUNA KADAR OKUYAYIM DERKEN ÇOK ŞAŞIRDIM..SENİN YAZDIKLARINI OKURKEN,BUNLARI BEN YAZMADIM DEĞİL Mİ DEDİM KENDİME:) BEN DE 7 AYLIK EVLİYİM 5 AYDIR KORUNMUYORUM..EN SONKİ ADETİM GELMESİ GEREKENDEN 3 GÜN ÖNCE GELDİ..
YAA BURADA EMİNİM ÇOK ŞEY PAYLAŞICAZ..İYİ ŞANSLAR..

Melodim

12 Şubat , 2009, 19:31:52 #196 Son düzenlenme: 12 Şubat , 2009, 19:36:23 melodimm
BAHSETTİKLERİNİN DÜŞÜK TEHLİKESİ OLDUĞUNU SANMIYORUM..BENİM HİÇ AKLIMA GELMEDİ..KARAMSAR OLMA BENCE DAHA ÇOK YENİYİZ;) BENİM DE BU ARADA ŞU AN GÖĞÜSLERDE ACIMA VAR  HİÇ OLMADIĞI KADAR..SİVİLCEM  ÇIKTI GERÇİ KOCAMAN YANAĞIMDA:)HER AY BİŞEYLER VAR SANIYORUM YAA EVET Bİ GÜN GELİCEK BEBEK AMA BURADA BU BEKLEME ANLARINI BİRLİKTE PAYLAŞMAK GÜZEL..BEKLİYORUZ BAKALIM KISMET:)

gülay t.

Kübra Melodimm hoşgeldiniz aramıza. Kübracım kanaman normalden biraz fazlaysa, ağrın varsa ve küçük kan pıhtısı gibi şeyler gördüysen belki de kimyasal gebelik denen şey gelmiştir başına. Ama çok az ise kanaman yerleşme kanaması olabilir. Bebek rahme yerleşirken olur bu kanama ama oranı adet kanından azdır ve ağrı da yapmaz.

Melodim

TEŞEKKÜRLER GÜLAY :)
KÜBRA BURALARDA DEĞİL GALİBA..BENİM KANAMAM AZ DEĞİLDİ..NORMAL ADET KANAMASI GİBİYDİ GEÇEN AYKİ..KİMYASAL GEBELİĞİ ANLAMADIM AÇAR MISIN?
BAKALIM 5 AY KADAR SONRA KPSS SINAVIM VAR..OLMADI GİDİP BAŞLICAM Bİ DOKTORA GÖRÜNMEYE..KENDİNİ HİÇ TANITMAMIŞSIN GÜLAY..YANİ BEN EN AZINDAN TANIMYRM..SEN NE KADARDIR BEKLİYOSUN VEYA???

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

Alıntı yapılan: tılsım - 12 Şubat , 2009, 10:14:13
Merhaba arkadaşlar ay hakketen bu dudakların fosur fosur olması ne anlama geliyo acaba böyle bişi varmı yaa  :icon_scratch: çok güldüm yaa :toothy10: :toothy10:

ya bişi dicem ben 19.haftama girdim gebelikte benim göğüslerim hala acıyo özellikle uçları sanırım doğuma kadar gidicek  :'(

tılsımcım hiç 19. haftaya ulaşamadığım için bilemedim canım ben.
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

flowerakt

kusura bakmayın arkadaşlar yeni giriyorum nete.ya aslında bu gün üçüncü günüm ama pıhtı gibi şeyler gelmiyor.yalnız belim hiç ağırmazken şimdi çok ağrıyor.

Melodim

Kübra doktora gittin mi hiç ??Ben 4-5 ay daha bekledikten sonra gitmeyi düşünüyorum..Her ay hamile kalma şansımız yaklaşık yüzde 20  kadar..daha çok yeniyiz bu yolda.. ;)

zelis

Alıntı yapılan: Melodim - 12 Şubat , 2009, 19:42:29
TEŞEKKÜRLER GÜLAY :)
KÜBRA BURALARDA DEĞİL GALİBA..BENİM KANAMAM AZ DEĞİLDİ..NORMAL ADET KANAMASI GİBİYDİ GEÇEN AYKİ..KİMYASAL GEBELİĞİ ANLAMADIM AÇAR MISIN?
BAKALIM 5 AY KADAR SONRA KPSS SINAVIM VAR..OLMADI GİDİP BAŞLICAM Bİ DOKTORA GÖRÜNMEYE..KENDİNİ HİÇ TANITMAMIŞSIN GÜLAY..YANİ BEN EN AZINDAN TANIMYRM..SEN NE KADARDIR BEKLİYOSUN VEYA???

melodim arkadasim benimde aklim su kimyasal gebelige takilmisti ve bende bu konu adi altinda bi konu actim , daha genis bilgi icin oraya bakabilirsin canim...
insallah hersey diledigin gibi olur...


flowerakt

rutin kontrollere gidiyorum ama hamile kalmak istediğim içi gitmedim.ama bu gün test yaptım zaten malesef negatif çıktı.bende yaza kadar beklemeyi düşünüyorum.ama inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırız canım.allah herkeze mutlu ve sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah.hepinie iyi şanslar.

papatya1981

ilk hamileliğimden 3 yıl geçmiş olmasına rağmen hiç bir belirtiyi hatırlamıyorum. yarın adet günüm ve deliricem 4 aydır bekliyorum geç te olsa geliyo adetim.artık belirtileri seçemez oldum psikolojık bi durum meydana geldi sanırım.adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine karıştı. her ay bu defa hamilelik belirtisi diyorum ama maalesef :crybaby2: :crybaby2: işte yine o günler geldi. karnım ağrıyo. göğüslerim sızlıyo ve iştahım açıldı belimde ağrıyo hep aynı belirtiler.offff çok sıkıldım :dontknow: :dontknow:

çikolatalı

kızlar fosu fosur dudaklar şiş dudaklar anlamına geliyor sekiziz doğuran nadya süleymanın hamileykenki resimlerini gördünüzmü harbiden dudaklar fosur fosur olmuş

gülay t.

16 Şubat , 2009, 01:57:48 #206 Son düzenlenme: 16 Şubat , 2009, 12:35:07 gülay t.
Papatyacım insan bekleye bekleye nelere alışmıyor, ben 3 buçuk yıldır bekliyorum , içimizde başka arkadaşlar çok daha uzun süredir bekliyorlar. Senin ki henüz çok erken sıkılmak için, anlıyorum seni çok istiyorsun ama biraz daha güçlü ve sabırlı olmayı öğrenmemiz gerekiyor galiba. Çünkü hiçbirimiz henüz ne zaman bir evlat sahibi olacağımızı bilmiyoruz. Senin bir tane çocuğun mu var? Eğer öyleyse onunla güzel günler geçirerek bu bekleme dönemlerini daha az stresli geçirebilirsin.

gülay t.

Melodimm canım  ben 4 buçuk yıllık evliyim ama 3 buçuk yıldır falan uğraşıyoruz. Daha önce düşük yaptım ama henüz tam anlamıyla hamile kalamadım. Kimyasal gebeliğin daha ayrıntılı bilgilerine bu siteden veya diğer sitelerden ulaşabilirsin ama kısaca şöyle diyeyim, döllenme gerçekleşiyor ama bebek rahme tutunmadan düşüyor. Çoğu zaman anneler bunu anlamıyormuş çünkü düşme dönemi hemen hemen adet dönemine denk geliyor normal bir düşük gibi olmadığı için de çok fazla ağrı sancı yapmıyor.

şeKerrr

Alıntı yapılan: shekerkiz - 09 Şubat , 2009, 20:48:15
arkadaşlar nette dolaşırken rastladım hemen kopyalayıp buraya aldım. Bunların dışında bildikleriniz, yaşadıklarınız varsa paylaşırmısınız. listeyi geliştirelim.

1-Mide bulantısı...............................................
2-Baş dönmesi................................................
3-Tansiyon düşmesi.........................................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık..................
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........
6-Kirpiklerin karışması .............
7-Bel ağrısı....................................................
8-Akıntı artması.............................................
9-Göğüslerde hassasiyet................................
10-Göğüslerde şişme......................................
11-Göğüs uçlarının acıması.............................
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma..........................................
14-Uyku hali.....................................................
15-Halsizlik.......................................................
16-Ağızda kuruluk.............................................
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................
18-Dudakların fosur fosur olması......................
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................
20-İdrar kokusunda değişme..........................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ............................
22-Gazlı olmak .................................................
23-Mide yanması...............................................
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi...........................
25-Bel kalınlaşması.......................................
26-Adet gecikmesi.............................................
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.............
28-Mide kazinmasi-cok acikma...........................
bu belırtılerın cokgu bende de var sekerkız bak bunu okuyunca ümitlendım bende ınsallah hamişimdir

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

Alıntı yapılan: çikolatalı - 16 Şubat , 2009, 00:27:10
kızlar fosu fosur dudaklar şiş dudaklar anlamına geliyor sekiziz doğuran nadya süleymanın hamileykenki resimlerini gördünüzmü harbiden dudaklar fosur fosur olmuş

kıss süper açıklama teşekkürler ama ifade çok komik yaw  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...