19 Nisan , 2024, 20:49:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ovülasyon(Yumurtlama) Testi Kullananların Sayfası

Başlatan sibel28, 05 Ağustos , 2008, 13:34:39

« önceki - sonraki »

Balböceği


****SeRaP-27****

valla bende yumutlama zamanımı hesaplamak için araştırırken duymuştum eczanelerde böyle birşeyin olduğunu ama almadım eğer biraz daha olmasaydı alcaktım
Allahımmmm binlerce kez teşekkürler sen evladımı koru ya rabbimmmmmmm

{safişim}

mmerhaba kızlar ben bugün ovulayon testi aldım bakalım ne olacak aslında fiyatıda uygun bilmek istersiniz belki 20 adet ovulasyon testi +4 adet gebelik testine 32 milyon verdim inş boşa çıkmaz  :amin:

♥ღ♥ JADE ♥ღ♥

inş canım ilk testinde hamiş oldugunu ögrenirsinn inşş canım :opucuk:
ALLAH IM BANA VERMİŞ OLDUGUN EMANETlerini BANA BAGISLA YA RABBİM

Balböceği

Alıntı yapılan: {safişim} - 06 Kasım , 2009, 22:05:43
mmerhaba kızlar ben bugün ovulayon testi aldım bakalım ne olacak aslında fiyatıda uygun bilmek istersiniz belki 20 adet ovulasyon testi +4 adet gebelik testine 32 milyon verdim inş boşa çıkmaz  :amin:
safisim cnm ben de arastirdim ovulasyon testini hatta sordum insallah bu ay kalirsinnn
fiyatida uygunmus  :icon_thumright:

ayti

MERHABALAR BEN 5. AY CLEARBLUE YUMURTLAMA MONİTÖRÜNÜ KULLANIYORUM  AMA HALA HAMİLE KALAMADIM GERÇEKTEN ÇOK PAHALI ŞU AN SADECE TEST ÇUBUKLARI 100 YTL  BİLMİYORUM NAPICAM

armi

kizlar bu nasil birsey anlamadim nasil kulaniliyor :dontknow: aciklarsaniz sevinirimm
d

ѕєν∂α¢αη

yahu ne gerek var yumurtlama dönemine. adet günü bitince besmele çek başla hergün hergün :) sapıklık deil bu canım bi gün tutacak elbet yumurtlama gününe =)))


Uploaded with ImageShack.us

ESİNCİK

Kızlar bu ay ilk denememizi yapacaktık ki en kritik üç günümü kaçırdık, tabiki fos.. :honk:
Bugün adet oldum, ama şimdi yumurta takibi yapmayı düşünüyorum. Çünkü eşimin gece nöbetleri oluyor ve kritik günler kaçıyor. Takip etmezsem ömür boyu hamile kalamam.  :ehi: En iyisi nöbetleri benim yumurtalara göre ayarlamak :dontknow:
Bu testler işe yarıyor mu, kullanan var mı? Ve tavsiye edeceğiniz ya da "kötü" diyeceğiniz marka var mı?

naz_deniz

ben de düşündüm bu testlerden almayı.Herhandi bir eczaneden alabilirsin.Ama dr ye gidip önce bir yumurtlama takibi yaptır.Hem ovulasyon testleri de çok ucuz bir şey değil.

KONYALI

merhaba kızlar, ben bu ay adetımden sonra kullandım bu testı, ama bır sonuc elde edemedım. hemde yumurtlama gunlerım olarak hesapladıgım gunlerde kullandım dogrulamak ıcın, ama hep negatif cıktı ve bıraz canım sıkıldı acıkcası. yalnızca idrarınızı 4 saat tutmanız gerekıyor dogru sonuc alabılmenız ıcın. ben bekleyemedım  :honk:  bır gun 2,5 saat ancak dayanabıldım o gun ıkıncı cızgı hafıf sılık cıkmıstı...ayrıca cok su ıcmıceksınız testı yapmadan once. LH sevıyesını ınceltıyormus su...bır daha yapmayı dusunmuyorum acıkcası...markasını bılmıyorum attm kutusunu ama eşim eczaneden 15 tl ye almıs, bilginiz olsun

ESİNCİK

EVET ASLINDA ÇOK PAHALI DEĞİL 15-25 CİVARI. BNM HORMONLARIM NORMAL VE DR'A GİTTİM YUMURTLAMAMDA DA SORUN YOK. YANİ SAĞLIK PROBLEMİM YOK ŞİMDİLİK, SADECE BİRAZ ÇABUKLAŞTIRMAK İÇİN İŞE YARAR MI Kİ DİYE DÜŞÜNDÜM..KULLANIP YARAR GÖREN BİRİ VAR MII?

ayysnn

arkadaşlar yumurtlama zamanı en doğru nsl hesaplanır?
bunu hesaplayan bi alet falan varmı tahmini mi 13 14 diolar
bilen ve bilmeyen için bilgilerinizi paylaşırmısınız ??


♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

esin arkadaşımız var dijital yumurlama günü testlerinden almıştı,o ay hamile kaldı canım