Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleriniz ...

Başlatan emosum, 22 Temmuz , 2008, 21:55:02

« önceki - sonraki »

Emine

Ben şu an Avonun duş jelini kullanıyorum daha önce bir yere de yazmıştım yasemin ve egzotik gül kokulu içeriğini bilemem ama müthiş baştan çıkarıcı bir kokusu var  :D

-Butterfly-

Emine'cigim ben hic bir avon kullanmadim. Bak sen oyle diyince merak ettim .. Bu arada ticker  dugun resmine bayildim  :nazar: :nazar: :nazar: Ne hos gelin olmussun  canim  :nazar: :nazar:



sevda

AA BEN GÖRMEDİM AMA .... :-\

EMİNECİM GÜZELİM ONUNNKOKUSUNU BİLİYORUM KOMŞUM KULLANIYORR ... ;)

Emine

Sağol canımcım hey gidi günler heeey.
Valla o kadar hoşuma gidiyor ki neredeyse ellerimi bile onunla yıkayacağım  :ehi:

sevda

EMİNEEEEEEEEEEEEEE

BU NEE GÜZELLİK YAAAAAAAAA

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ALLAH SENİ AİLENE EŞİNE VE CEYLİNİME BAĞIŞLASIN...

:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:



Emine

Gelin olmuş gidiyoruz olacak o kadar süs :) Sağol canımcımm o senin güzelliğin

sevda


sevda

BUDA BAŞKA BİR UYGULAMACI...

kanka oriflame suratımda hep sivilce yapıyor özellikle toniği.avonun ise bazı ürünlerii

sevda

BİR TANE DAHA...

3 markanın hepsini kullandım valla.. avon'unda oriflame'inde farları oldukça kaliteli ama kremlerine güvenmiyorum.. iki markanında hoş kokan parfümleri var ama kalıcı diil ne yazık ki.. şampuanları ise çok kötü saçı çok sertleştiriyor.. brozlaştırıcı pudraları çok iyi...yani ikiside birbirine paralel gidiyor:))
Amway e gelince..fiyat olarak daha pahallı ama buna değiyor..ürünlerinin hepsi çok kaliteli.. kremleri gerçekten çok etkili.. gerçekten kullanılabilecek bi marka..

sevda

goz kaleminin methini duyup piyasada aramaya kalktiginizda saglik bakanligindan izin koparamadiklari icin sadece satis temsilcileri yoluyla urun pazarlayabildiklerine ve normal bir kozmetik dukkaninda urunlerinin bulunamayacagina dair bisiler duyabilirsiniz. oriflame yerine max factor satmaya calisan tezgahtarlarin yalancisiyim, onlarin satis temsilcileri de firma taktigi boyle diyo..

sevda

piyasada tüketiciden çok satış temsilcisi olduğu halde iflas etmemesine anlam verilemeyen firma. sanırım ürünlerini sıklıkla satış temsilcileri satın alıyor.

sevda

kozmetik ürünleri üreten isveçli bir firma. abonelik sistemi ile çalışırlar*. en büyük rakipleri avondur.


BUNLAR TAMAMEN DİĞER İNSANLARIN GÖRÜŞLERİDİRR...

mavili

avon  oriflame yada amway

bence herkesin cilt yapısı başka ve bilmeden kullanıldıgında şikayet oluyor yaglı cilt tipin varsa kuru cilde uygun bir kremi kullanıp memnun kalınmayabilir bunun gibi birine iyi gelen digerine iyi gelmeyebilir bence satıcı kişilerin de tavsiyelerine dikkat edilmeli ve gerçekten bu işi bilenlerin bu işi yapması gerekir ayrıca cilt bakımında birçok püf noktası var  uygun cilde uygun temizleme ve kremleme yani ayrıca ben duş jellerinden çok memnunun parfümlerde de edt ler kalıcı degil edp olmasına dikkat etmek lazım hmm aklıma gelmişken avonun da oriflamenin de kaliteli ve kalitesiz ürünleri var tabi mesela avonun anew serisi çok güzel oriflamenin ise giordini diye yazılıyor sanırım bu serisi çok güzel her ikisinin de ucuz ama kaliteli olmayan bir serileri de var tabi   dedigim gibi satıcı arkadaşların yönlendirmesi çok önemli bence



mavili

avonun duş jelleri ve gliserinli el kremleri çok güzel banyo köpüğüyse muhteşem bence ben çok memnunum oriflamenin de divini adlı parfümü benim için süper



semsen24

Arkadaşlar bende Avon ve Amway temsilcisiyim.Temsilci olduğum için Ürün eğitimlerinede katıldım ve güzellik uzmanlığını semeninerine katılarak sertifikada da aldım. Şu bir gerçek Kremleri bakım ürünleri konusunda Amway ile bir tutamam. Amway'i kullananlar bilir 3'lü farklı ciltler için ayrı olmak üzere ayrı setleri var. İşyerinden Yüzü çok yağlı, gözenekleri çok açılmış ve güneş lekeleri nerede ise yanaklarını kapatmak üzere olan bir arkadaşıma çok ürünler denemesine rağmen bir çözüm bulamamıştı. Israr ederek ve Amway'in %100 müşteri memnuniyetinden bahsederek ürünü almasını sağladım. 2 hafta sonra bir değişiklik yok gibi 1 ay sonunda hiç bir şey fark edilmezse ürünü geri veririm dedi. Zaten Amway memnun kalınmadığı takdirde 90 gün içinde ürünleri geri alıyor ve %10luk bir kısmını keserek paranızı iade ediyor. Tam Bir ay sonra ben izin dönüşünde geldiğimde beni yakaladı bir yüzüme baksana dedi. gerçekten yüzündeki yağ oranı azalmış hiç fondoten kullanmdan yüzündeli lekeler azalmaya başlamış neredeyse bir tarafı tamamen azalmıştı ve kullanmaya devam edeceğini önümüzdeki ay içinde onarıcı bakım ürünlerinden sipari vereceğini söyledi. Bu benim bire bir yaşadığım bir Örnek. Fakat Avon kremlerinde sattığım kişilerden hiç bu kadar memnun kalan olmadı. Fakat parfümleri, el ayak kremleri duş şampuanları için temsilciliğimi bırakmıyorum.
Sema&Sena