temmuz agustos 2006 bebekleri

Başlatan GÖNÜL, 11 Ocak , 2007, 18:49:02

« önceki - sonraki »

sema_aksu

Hangi forummuş o bakayım? Biz de belki transfer gerçekleştiririz.  :k06:

inci bhr

ben senin adını hatırlıyorum semaksu'ydu orda. bebk.com işte. ordan yavaş yavaş, çaktırmadan ayartıyorum valla..



sema_aksu

Ay yok canım ben almayayım  :laughing7: gelen gelir oradan valla, kalan sağlar bizimdir.  ;) Aslında bu sayfaya takılmasını özellikle istediğim bir arkadaşım var, ona açık bir çağrıda bulunayım bari; Gül'üm Ilgın'ımın annesiiii, fırsat bulursan bize de gel oluy mu?  :D
Pekiii sayfamızı açan arkadaşımız Gönül'e ne demeli? Handan kızın anası, geeeeel sen de katıııl biiize...  :D Ay bu şarkıydı değil mi?  :k06: E masserati Eda olmadan da sayfa renksiz olur hani, şimdi kim bu kadar espriler yapacak, o renkli imzaları bulacak... Ha bir de kim alışveriş dünyasında neler dönüyor anlatacak?  ;) :toothy10: Dur bakayıııım başka kimi saysak, zeynep'le Elif var ama onlar bu forumun yakınından bile geçmiyorlardır.  ;) Hımmm bir düşünelim, kurabiye, pasta tariflerinde Gönül'le aynı katagoride bulunan Güzin var, ama o daha kendi bloğuna bile gitmiyor bu foruma hiç gelmez.  :-\ Şimdilik aklıma gelenler bunlar, belki bu sayfayı üfürürsem uçup, onların kulaklarına konar, bir ara uğrarlar.  ;)

Ayçaaa saat kaçta takılacaksın sayfaya? Bak bütün gün forumu açık tutacağım, gelip gidip bakacağım yazmışmısın diye. Yakalayınca da bırakmam ama ona göre.(Tabii Barış beni bırakır mı bilmem!  :'()

sema_aksu

İnci aklıma geldi sen niye koptun o forumdan? Herkesin bir sebebi var da...  ;)

inci bhr

ben hâlâ uğruyorum, ama eskisi gibi değil. eski tadımız kalmadı artık. senin sebebin neydi.. senin gruptan pek kiseyi tanımıyorum, ama ılgının annesi gülü ben de severim. bir de sevmediklerim var orda, neyse  8)  :tongue3:



Almiş'inAnniş'i

emine nin ceylin'i de sizinkilerle aynı yaş gurubunda değil mi?  :icon_scratch:

Almiş'inAnniş'i

aslında emine ye söyleseniz de bu sayfanın adını "2006 ilk bahar-yaz kreasyonu" olarak değişse belki daha kalabalık olursunuz  :toothy10:

sema_aksu

Evet o da eylül doğumlu aynı yaş gurubu sayılır.(hatta aynı yaş kesinlikle  :laughing7:) ama ay ay ayrılıyor ya sayfalar, o yüzden dedim. Hem ... ben... onların sayfasına gitmiştim...  :y25: beni almamışlardı aralarına!  :y25: :( :k06:

sema_aksu

Benim o forumdan ayrılma sebebim, forumun tek bir görüştekilere daha açık olmasındandı. Bunu burada da dile getirmekten hiç çekince duymuyorum; ben cumhuriyetçiyim, Atatürk ilke ve inkılaplarının takipçisiyim, laik demokrasiden yanayım ve dayatmalara kesinlikle karşıyım. Forumda cumhuriyet mitingleriyle ilgili gayet sıradan yazdığım mesajlar kendini bilmez bir mod tarafından sessiz sedasız silindi durdu. Ben isyanımı dile getirdikçe sildi, hem de ben sadece Cumhuriyetten bahsederken olayı partilere indirgeyen, seviyelerini bozarak birbirlerine hakaretler savuran bir tomar insanın mesajı olduğu gibi duruyordu.
Benim böyle bir forumda işim yok deyip ayrıldım.

Almiş'inAnniş'i


Tebessüm :)

sema kim almamış bakıyım seni aramıza :caca: döverim ben kimse o.. :D yaw gerçekten barışın yaş grubuna en uygunu bizim sayfa.. yaşını dolduran bebeklerimiz her geçen gün artıyo ;) mesela eylüş, nehir, ceylin,berat 1 yaşındalar şimdi.. hadi sema bekliyoruz.. :opucuk:

kırçiçeği

ben her sayfaya yazabilirim dimi kimseden izin almak gerekiyomu

sema_aksu

Herkes her sayfaya yazabilir canım, yok ki böyle bir kısıtlama.  :k06:

Ayşegül, yok yaw takılıyorum. İlk başlarda geldim bir-iki yazdım, baktım sonra siz çok kaynaşmışsınız, her gün yazabilecek kadar vaktim de yoktu o sıralar hani kendimi kabul ettireyim, ben de sonra kendi sayfamda ufak ufak takılmaya başladım. Ama şu sıralar depar atmış durumdayım. Valla nereye bulsam atlıyorum hemen.  :k06:

Tebessüm :)

semaaaa bizim sayfaya geeeeeelll :D

sema_aksu

Zaten bir o sayfa kalmıştı bulaşmadığım.  :k06: :k06: :k06: