temmuz agustos 2006 bebekleri

Başlatan GÖNÜL, 11 Ocak , 2007, 18:49:02

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

semacım yapmış olduğun tespitlerin birçoğuna katılıyorum. forumdan birçok kişinin haberi var, bir çok kişi sohbetlere katılmaya çalıştı üye sayısı da hiç fena değil aça şu "muhabbete çomak sokmak" olayından dolayı katılımları olmuyor sanırım. diğer forumda bende bunu yaşamıştım çünkü. ve forum sitesinin reklamının yapılması oldukça iyi olur. keşke bunları "forum hakkındaki öneriler" bölümüne yazsaydın  :sad1:

mrza44

Meraba
Bi öneride benden  :laughing7:

Bebeklerinizin geniş servis tabağı içinde yeşillikler arasında fotoğraflarını çekin bana gönderin  :hungry: [email protected]  :hieyt:puan verecem  :occasion5:  :suclu:
bebeklerden bahsediyonuz ama hiç göremiyoz :honk:

estim

Alıntı yapılan: mrza44 - 26 Haziran , 2007, 14:51:00
Meraba
Bi öneride benden  :laughing7:

Bebeklerinizin geniş servis tabağı içinde yeşillikler arasında fotoğraflarını çekin bana gönderin  :hungry: [email protected]  :hieyt:puan verecem  :occasion5:  :suclu:
bebeklerden bahsediyonuz ama hiç göremiyoz :honk:


merhaba mrza44 , aramıza hoşgeldin, kendinden bahsedermisin biraz  :k06:

ღ°cerenay.♥.

Alıntı yapılan: sema_aksu - 12 Haziran , 2007, 13:36:24
Merhaba arkadaşlar,
Sayfadaki hareketsizlik konusunda kendi sebeplerimi yazayım; öncelikle ilkbahar-yaz döneminde ben çok enerjik olurum ve enerjimi bütün kış kullanamadığım aktivitelerime harcamayı tercih ederim. Malum, kışın sürekli evde olur insan ve en büyük kurtarıcı pc oluyor genelde. Ama yaz başka değil mi? ;)

İkincisi, sayfalardaki hareketsizlik insanı biraz soğutuyor. Önceki forumda çok aktiftim, çünkü sürekli birileri bir şeyler paylaşıyordu ve onlara cevap yetiştirmek için foruma katılımı görev edinmek zorunda kalıyordunuz. Burada bazen insan 'kendin çal kendin söyle,' psikolojisine kapılıyor. Tabii ki yakın zamanda bu forumda da kaliteli bir hareketlilik görülecektir. Ama acaba Mod'umuz sayfanın adını bir yerlerde daha mı çok duyursa? ;) Valla ben fırsat buldukça birilerine anlatıp duruyorum bu siteyi. Ne kadar çok katılım olursa o kadar çok paylaşım ve o kadar hareketlilik olur, böylece sanaldan başlayıp gerçeğe dönüşen dostluklar kuvvetlenir.

Belki de katılımın az olduğu böyle bir sitede 'doğumu bilmem ne zaman olanlar' diye başlıklar açıp daha da bölünmemeliyiz. Mesela ortak bir sayfa açsak ve sayfaya ilk kez girenler daha önce bu forumda kimse onu tanımıyormuş gibi kısacık kendini tanıtsa (çünkü birbirini tanıyanlar bir süre sonra yine bir gurup oluyorlar ve tanımayanlar bir daha yazmak istemeyebiliyor-sanki muhabbete çomak sokarmış gibi ;D) oradan başlayarak sohbetler daha da büyür kanısındayım.

Tabii bu benim fikrim. ;)

Ayrıca forumun tasarımıyla ilgili de bazı küççççücük eleştrilerimi söylemek istiyorum. Mesela ben eklenen fotoğrafları büyük görebilmek isterim. Herkesin pc ve adsl hızı bir olamayabiliyor ve fotoğrafları açmak için hem zaman harcıyoruz hem de diğerlerine bakmayı istemiyoruz bu sebepten. Dünyalar güzeli yavruların fotoğraflarını da bit kadar yerden görüp kaçmak istemiyorum. Bir de acaba ben mi yapamıyorum bilemiyorum ama yanıt sayfası harici olarak açılmıyor. Ben bir yandan eski sayfadaki yazıları okuyup aynı anda açmış olduğum yanıt sayfasına yazabilmek istiyorum. Acaba çok şey mi istiyorum? ;D Ay bir şey daha isteyeceğim ama abartmış olmayayım, şimdi forumumuzun rengi pembe ya valla bu benim oğlumun sayfasına hiiiiç yakışmıyor. :toothy10: E tabii mod'un dünya şekeri bir kızı olunca tasarımı da ona göre yapmış. :ehi: Mesela nacizane fikrim bebeklerimize açmış olduğumuz sayfalarımızı 'özelleştirme' özelliği olsa? ??? Abartılı değil tabii, mesela renk, yazı karakteri vs. gibi basit ayrıntılar. Hani msn'de falan yapıyoruz ya onun gibi.

Off çok konuştum. Ben böyleyim işte başlayınca susmuyorum. :-[
Hepinizin bebeciklerini gıdılarından kokluyorum... :opucuk:



semacım bende remziye gibi , genelde tesbitlerine katılıyorum ,
ancak katılmadığım bir nokta ,bebek resimleriyle ilgili olanı...
diğer sitede resimler yüzünden daha çok zorluk yaşanıyor bana göre...
herkes kafasına göre büyüklükte resim ekliyor hatta bazen sayfanın boyutu değişiyor...
bu büyük resimler yüzündende sayfa geç açılıyor,resim açılana kadar bişey okuyayım diyorum oda olmuyor,resim açıldıkça sayfa hareket ediyor...
oysa burda , sayfalarımız çok düzenli...

evet katılım az şimdilik,inşallah artar kısa zamanda...
ortak bir yerde muhabbet ve paylaşım konusunda da haklısın...
hatta belki bir sayfa açarım birazdan yada açan olursa bende katılırım :)

diğer sitede paylaşım çok ama herkes herkesi bağrına basmıyo :'( ,gruplaşma çok malesef..
ben şahsen herkese cevap yazmaya çalışıyorum ,özellikle yenilere...


sema_aksu

Gerçi bu sayfaya uğrayan yok ama yine de şansımı deneyip yazmak istiyorum.

Arkadaşlar, yürümeye yeni başlayan çocuklarınız için kalorifer peteğine nasıl önlem aldınız?

Bizim petekler demir dökme ve bunlar gerçekten en tehlikelisi. Salondakilerde veya diğer odalardakinde sorun yok, önleri koltuk vs.'yle kapalı ama oğlumun odasındaki peteğe önlem arıyorum. Mobilyayla kapatmak gibi bir önlem bana göre değil, çünkü benim kapalı kalmış yerlere tahamülüm yok, her an o gizli köşelerde bözek, örümcek vs. saklanabilir gibi geliyor bana. O yüzden evimin hiçbir yeri halı kaplı değildir mesela ve eşyalarımın hemen hemen tümü ya ayaklıdır ya da tekerleklidir. Altlarını arkalarını daima görebilmeli ve temizleyebilmeliyim. Sırf bu sebepten oğlumun peteğini yorgan gibi bir şeyle de kapatmak istemiyorum. Ayrıca önüne düşüremeyeceği bir şey koymaya kalksam sadece odasındaki ikili koltuk var ama onun yerini değiştirirsem odası daralacak.

Satılan özel bir şey gördünüz mü? Belki petek çevresine tutturulan kalın plastikten birşeyler yapılmıştır diye düşünüyorum. Bilen, gören, duyan varsa ve paylaşırsa çoook memnun olurum.

estim

semacım prizler,fırınlar kullanılan güvenlik malzemeleri gördüm ama kalorifer petekleri için olana hiç rastlamadım  :dontknow: genede bi araştırma yaparım   :icon_scratch:

ponçik

Sema ben de hiç öyle özel bir ürünle karşılaşmadım ama bebeği olan arkadaşlarıma da bi danışırım
bişeyler bulursam paylaşırım canım  :icon_thumright:



Tebessüm :)

sema bizim akrabanın kaloriferlerinde vardı, yanılmıyosam adı hazeran, hani ahşaptan örme şeklinde oluyo, tam olarak nasıl monte ediliyo bilmiyorum, bir araştır istersen. bir marangoza filan yaptırabilirsin.

ponçik

Alıntı yapılan: ayşegül - 13 Temmuz , 2007, 11:32:12
sema bizim akrabanın kaloriferlerinde vardı, yanılmıyosam adı hazeran, hani ahşaptan örme şeklinde oluyo, tam olarak nasıl monte ediliyo bilmiyorum, bir araştır istersen. bir marangoza filan yaptırabilirsin.

evet hem çok da şık duruyor ama işe Semra istemiyormuş Ayşegül
böcük möcük olur diye  :laughing7:



Tebessüm :)

13 Temmuz , 2007, 12:25:17 #204 Son düzenlenme: 14 Temmuz , 2007, 23:47:30 ayşegül
gonca dedim ya bilmiyorum montesi nasıl oluyo canım, belki çıkarılarak kalorifer temizliği yapılabiliyodur. :dontknow:

mumkule

21 Eylül , 2007, 00:07:50 #205 Son düzenlenme: 21 Eylül , 2007, 00:09:58 mumkule
En son oğlumun doğumgününde yazılmış bu sayfaya yahu  :-ooo O da kalorifer böcükleriyle ilgili olmuş  ;D
Valla ben hâlâ buradayım. Belki bi yazan çıkar. Sema'dan ümitliyim mesela ehehehe  ;D

editliyorum çünkü bi anda kalorifer böcüğü fotosu eklemek gerekirmiş hissine kapıldım  :D Alın size böcük. Köfte böcüğü  ;D

[eklenti yönetici tarafından silindi]



burcu-emir

ama bu çok tatlı bi böcük  :nazar: yinir mi acaba  :hungry:
kızlar sayfanızı kalkındırmak isterseniz seve seve ilgilenirim  :D



Almiş'inAnniş'i

ah sarı böcük, en sevdiğimden  :hungry:

sema_aksu

Yaa böyle bir tesadüf olabilir mi? Tam şu temmuz-ağustos bebişleri sayfasını bulup aktifleştirmeye çalışayım dedim, baktım ki başlanmış bile.  :D

Burcu'cuğum, kalkındırma çalışmalarına saygı duyuyorum.  Zaten siz bahar çiçeklerini her sayfada görmek mümkün.  :k06: Maşallahınız var ne diyeyim.  :nazar:

Aslında önemli olan buraya gerçek temmuz ağustos annelerinin de katılması. Sonuçta sohbeti her sayfada yapabiliyoruz ama aynı yaş gurubundan bebeği olanlar bir yerde  toplandığı zaman çok yararlı oluyor. Mesela ben birkaç gündür sizin bahar çiçekleri sayfanıza takılıyorum ya, hepiniz aynı dönemde olduğunuz için bebek gelişimlerini kıyaslayıp paylaşabiliyorsunuz. Ama benim ve Ayça'nın böyle bir şansımız yok. Geçen gün ona telefonda da söyledim bunu. Sonuçta birimiz bir soru sorduğunda diğerimiz bunu daha kolay anlayabiliyor, aynı dönemi yaşıyoruz çünkü. Şu an sanırım iki kişiyiz temmuz-ağustos doğumlu olanlar olarak. Haziran'ı da eklesek artar mıyız acaba?

Ayça, çık çık çık!  :nono: :nono: :nono: Sen benim Erkin'ciğimle böcük kelimesini nassssıl bir arada kullanırsın bakiiim?  :caca: ;D

Öptüm o sarı kıvırcık kuzudan dönme kuşu ben.  :opucuk: :D

inci bhr

aaa, siizn sayfada da mı 2 üyeniz var, bizim sayfada da 3 kişi olduk, ben detoparlamay çalışıyorum diğer forumdan buraya üye ayartıyorum  :laughing7: