temmuz agustos 2006 bebekleri

Başlatan GÖNÜL, 11 Ocak , 2007, 18:49:02

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i


estim

 :hello2: haydi sor soooorrrrr  :hello2: lütfen zor yerlerden olmasın , akşam elektrikler kesikti çalışamadım  :suclu:

Almiş'inAnniş'i


esra_yesiloz


sema_aksu

Amanın, ne güzel bir hareketliliktir böyle! :occasion14: En son kendi kendime yaptığım geyik işe mi yaradı ne? :k06:

Remziye, tabii ki sor, ne demek!Biz yardımı severiz. :help: Hatta 19 haftalık hamişimiz de sorsun. ;) valla ben hamişliğimde tecrübelilere denk gelememiştim, alışveriş listem bir tomar gereksiz şeylerle doluydu. :sad1:
Estim,(adın ne bu arada? profile bakmayayım şimdi, sayfalar çok zor açılıyor) oğluşunun fotoğrafını koyup tanıştırsana bizimle. ;) Neler yapıyor anlat biraz.

Ben sazı elime almışken önce başlayayım hakkımızda anlatmaya. Bu gün bizim için yine çok önemli bir gün. 1-Oğlumun üst dişinin patladığını gördük, bu bizim 3. mısır tanemiz. :D 2- Oğlum tahta yap-bozunun parçalarını yerleştirmeye çalışıyor ve bu gün birkaç kez tutturdu. :basardim:  :aferin: 3- Artık topu attığımızda eliyle bize atıyor ve atarken attıııı diyor.(Daha doğrusu demeye çalışıyor.) :hieyt: Birazdan bunları sayfamıza da ekleyeceğim.

Herkese mutlu haftasonları... :love2:

estim

merhaba

benim adım esin, oğluşumda timur enes (bebeklerimizin ilklerinde varız)
ben sazı senden devralayım ve başlayım söylemeye  :tongue3:
1) oğluşumun 8.nci dişi patladı, diş etine göre 9 da yolda ama pek bişey belli değil daha ;D
2) oğluşum uzun süredir sıralıyor, bundan istifade ayaktayken yere uzanıp yerden istedi bişeyi alıp tekrar doğruluyor. tabi bi el daima tutunma pozisyonunda (düşme korkusu) :hieyt:
3) oğlumla karşılıklı oturup top-balon atmaca oynuyoruz. uzağa attığımda gidip almaya üşeniyor ve parmağını uzatıp "eh eh eh" diyor.
4) oğluşum henüz konuşmuyor  :crybaby2:
5) saç çekme ve ısırma huyu çok fazla, dişlerinden dolayı ısırıyo diyorum ben. sizin bebişlerinizin ısırma durumları nasıl  ???


[eklenti yönetici tarafından silindi]

Almiş'inAnniş'i

benim bebeğim hala bana bakıp bakıp yalanıyo  :crybaby2:

şerife Berat

 razıcım cok tatlısın sabret bıraz.... :flowers: çıçekler senın ıçın

Almiş'inAnniş'i


esra_yesiloz

herzamanki gibi alemsin remziyecim yaa  :k06:

estim

razicim daha çok sana bakıp yalanacak :hungry:

Almiş'inAnniş'i

kaderim mi bu benim?  :laughing7: (bu ilk sorumdu  :tongue3: )

estim

razicim, bakıp sana yalanmaya devam ettiği sürece kaderin gibi duruyor, sence  8)

ya neden bu sayfada bi hareketlilik yok  :director: millet nerdesiniz , bi görünüp bi kayboluyorsunuz  :-\

Almiş'inAnniş'i

sayıcanak azsınız sanırım  :icon_scratch: bizim sayfa da 5 kişi sadece tesadüf etmemiz zor oluyo o yüzden  :sad1:

sema_aksu

Merhaba arkadaşlar,
Sayfadaki hareketsizlik konusunda kendi sebeplerimi yazayım; öncelikle ilkbahar-yaz döneminde ben çok enerjik olurum ve enerjimi bütün kış kullanamadığım aktivitelerime harcamayı tercih ederim. Malum, kışın sürekli evde olur insan ve en büyük kurtarıcı pc oluyor genelde. Ama yaz başka değil mi? ;)

İkincisi, sayfalardaki hareketsizlik insanı biraz soğutuyor. Önceki forumda çok aktiftim, çünkü sürekli birileri bir şeyler paylaşıyordu ve onlara cevap yetiştirmek için foruma katılımı görev edinmek zorunda kalıyordunuz. Burada bazen insan 'kendin çal kendin söyle,' psikolojisine kapılıyor. Tabii ki yakın zamanda bu forumda da kaliteli bir hareketlilik görülecektir. Ama acaba Mod'umuz sayfanın adını bir yerlerde daha mı çok duyursa? ;) Valla ben fırsat buldukça birilerine anlatıp duruyorum bu siteyi. Ne kadar çok katılım olursa o kadar çok paylaşım ve o kadar hareketlilik olur, böylece sanaldan başlayıp gerçeğe dönüşen dostluklar kuvvetlenir.

Belki de katılımın az olduğu böyle bir sitede 'doğumu bilmem ne zaman olanlar' diye başlıklar açıp daha da bölünmemeliyiz. Mesela ortak bir sayfa açsak ve sayfaya ilk kez girenler daha önce bu forumda kimse onu tanımıyormuş gibi kısacık kendini tanıtsa (çünkü birbirini tanıyanlar bir süre sonra yine bir gurup oluyorlar ve tanımayanlar bir daha yazmak istemeyebiliyor-sanki muhabbete çomak sokarmış gibi ;D) oradan başlayarak sohbetler daha da büyür kanısındayım.

Tabii bu benim fikrim. ;)

Ayrıca forumun tasarımıyla ilgili de bazı küççççücük eleştrilerimi söylemek istiyorum. Mesela ben eklenen fotoğrafları büyük görebilmek isterim. Herkesin pc ve adsl hızı bir olamayabiliyor ve fotoğrafları açmak için hem zaman harcıyoruz hem de diğerlerine bakmayı istemiyoruz bu sebepten. Dünyalar güzeli yavruların fotoğraflarını da bit kadar yerden görüp kaçmak istemiyorum. Bir de acaba ben mi yapamıyorum bilemiyorum ama yanıt sayfası harici olarak açılmıyor. Ben bir yandan eski sayfadaki yazıları okuyup aynı anda açmış olduğum yanıt sayfasına yazabilmek istiyorum. Acaba çok şey mi istiyorum? ;D Ay bir şey daha isteyeceğim ama abartmış olmayayım, şimdi forumumuzun rengi pembe ya valla bu benim oğlumun sayfasına hiiiiç yakışmıyor. :toothy10: E tabii mod'un dünya şekeri bir kızı olunca tasarımı da ona göre yapmış. :ehi: Mesela nacizane fikrim bebeklerimize açmış olduğumuz sayfalarımızı 'özelleştirme' özelliği olsa? ??? Abartılı değil tabii, mesela renk, yazı karakteri vs. gibi basit ayrıntılar. Hani msn'de falan yapıyoruz ya onun gibi.

Off çok konuştum. Ben böyleyim işte başlayınca susmuyorum. :-[
Hepinizin bebeciklerini gıdılarından kokluyorum... :opucuk: