DR. Aynur Erşahin ile tüp bebek tedavisine başladım

Başlatan hazalece99, 10 Ağustos , 2017, 15:38:26

« önceki - sonraki »

hazalece99

Herkese merhaba,
30 yaşında 3 yıllık evli bir bayanım, evliliğimin ilk iki yılında doğum kontrol hapı kullandım ve daha sonra bebek istediğimiz için bıraktım. Bıraktığımdan bu yana bir senedir normall yollarla hamile kalamadım, herhangi bir sorunumuz gözükmüyor fakat çocuk özlemini derinden yaşadığım için tüp bebek deneme kararı aldım. Bugün ilk randevumuzu gerçekleştirdik doktor hanımla, çok ilgili, tecrübeli ve samimi geldi. Bu süreci daha önce benim gb yaşayan var mı ? Yani başarız olursa psikolojik olarak kendimi nasıl hazırlamalıyım. Lüfen yardımcı olabilir misiniz ?İsteyen herkesin güzel haberini alması dileğiyle ... :nazar:

hazalece99

kimse bir şeyler yazmamış ama ben haber vermek istiyorum, okuyanlara bilgi olsun :) Kızlar transferim yapıldı sonunda :) kan tahlili için gün sayıyorum dualarınıza ve moral desteğinize ihtiyacım var  :-* Allah isteyen herkese nasip eder inşallah  :nazar:

hazalece99

Mesaj atan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar hamileyim Allah ıma çok şükür çok teşekkür ederim dualar için destek için rabbim kucağıma almayı nasip etsin tek dileğim bu , isteyen herkese nasip olsun