28 Mart , 2024, 12:16:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


40 yaş sonrasi hamilelik?

Başlatan haydibebeğim, 05 Aralık , 2016, 23:36:14

« önceki - sonraki »

haydibebeğim

41 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım var.eşim 2.cocugu istemiyor.ama kızım için kardes istiyorum. Ve bikaç keredir  korunmadan  ilişkiye girdik.bu yaşta hamile kalırsam doğal yollardan bu mucize olur zaten. Adet günümü bekliyorum. Bakalım hamile kalabilecek  miyim?bu yaşta doğal yıllardan hamile kalınabılir mi?

haydibebeğim

Hamile kalınsa  bile çocuk sağlıklı  olur mu?soru soru soru...

_inci_tanem_

RABBİM gönlünüze göre versin inşaAllah :amin: RABBİM sağlıkla hayırlısıyla verir miniğinizi kardeşsiz kalmasın kuzunda.ALLAHIN iziniyle sağlıklı olur tabiki 40lı yaşlarda anne olanların sayısı artık çok fazla iyi düşünün iyi olsun  :icon_thumright:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

haydibebeğim


haydibebeğim

Sanırım bu yaşta hamilelik  düşünen bi ben varim

Emine

Ben de 37 yaşındayım 2 kızım var istiyorsan korunmayı bırak Allah nasip ederse olursun zaten olmazsa da kader dersin. Bir arkadaşım 35 yaşında anne oldu 9 yıl aradan sonra. Bence sağlıklı olur neden olmasın. Kendinizde sıfırdan bebek bakacak gücü hissediyorsanız kardeş çok güzel bir şey gerçekten. Bebeğin sağlığı yönünden bir sorun olacağını zannetmiyorum. Allah gönlünüze göre versin.

Erenç

Ben 38 yaşında evlendim ve 39 yaşında ilk çocuğumu doğurdum. Allahıma şükür sağlıklı bir çocuk oldu. Sonrasında emzirirken bir daha hamile kaldım ama bebekte gelişen bir anomali yüzünden malesef 5 aylıkken aldılar. Sonra korundum. Kızımın aşırı ısrarları neticesinde 44 yaşımdayken korunmayı bıraktım. 45 yaşımda yeniden doğal yolla hamile kaldım. Bu arada 48 yaşında 3 genç kız annesi bir tanıdığımız kaza eseri hamile kaldı ve gayet sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi. 2. Düşüğümden sonra olacak diye beklerken Dr. bekleme hemen tüp bebeğe başvur çünkü zaman aleyhine işliyor dedi. Tüp bebek için işlemlerimizi yaptırırken türlü insanla tanıştım konuştum. 50 yaşında anne olmak isteyen, 25 yaşında 5 yıldır evli ama hamile kalamamış vsvs... Tahlil tetkik yaptırırken HSG denilen rahim filmi istediler. Film çekimi esnasında rahmimin yapışık olduğunu öğrendik. İşlem sırasında açılıyor. Belkide bütün sıkıntı ondandır belli olmaz. Ama bildiğim bir şey var; ne yaparsanız yapın... eğer Rabbim size nasip etmişse 50 sinde bile evlat sahibi olursunuz. Etmemişse ne yapsan boş...

haydibebeğim

Tek tüpüm  tikali. Kızım da dr bizi yönlendirdi  klomen kullandım. Doğal yollardan hamile kaldım. 3 aydır deniyoruz  hamile kalamiyorm. 41 buçuk yadindayim artık. Corekotu  bal tarçın başladım inşallah  hamile kalırım. Hayırlı ise kalayim

haydibebeğim

Artık adetlerim  iyice azaldı. Gün olarak miktar olarak da çok az.annem 43
bucuk yaşında menepoza girdi.adetlerim inceden 6 gün suruyordu.artık 4.gun bitiyor. Ve cok az.umudum azaldi  iyice..

_inci_tanem_

imkanınız varsa  tüp bebek deneseniz derim işyerimde bir abla 47 yaşında tüp bebek yöntemiyle hamile ümitsizliğe kapılmayın RABBİM ol sesin yeter inşaallah gönlüzüe göre verir RABBİM  :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin: