LR ALEOVERA LI ÜRÜNLERİ %40 İNDİRİMLİ ALMA ŞANSINI KAÇIRMAYIN

Başlatan semsen24, 15 Ekim , 2015, 13:03:29

« önceki - sonraki »

semsen24



Aleovera ürünlerini ve daha birçok Alman markası olan ürünleri indirimli almak isterseniz. Ürün sipariş vererek Üyeliğinizi hiç bir üyelik ücreti ödemenden alabiliyorsunuz. Çevrenizdekilere %40'a kadar karla satabilir ve kendinize gelir sağlaya bilirsiniz.
LR'ın hedefi ve sorumluluğu, dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, her insana yaşam kalitesini iyileştirmesi için fırsat vermektir: Yenilikçi ve ekonomik ürünlerle, satış iş ortakları için cazip bir iş modeli ile, tüm çalışanlar için çeşitli perspektiflerle ve LR'ın yaptığı her şeyde mükemmel kalite ve uzmanlık ile sizler için ulaşılması gerçek olan hayalleri gerçekleştirmenizi sağlar. Tüm Bilgi ve Sorularınız İçin Bizim İle İletişime Geçin
mail adresim: [email protected]
Sema&Sena

semsen24



Aloe Veranın Faydaları
Aloe vera eski tarihlerden itibaren alternatif tıp tarafından hastalıkların tedavisi için kullanılmaktadır, lakin ülkemizde aloe vera 90lı yüllardan itibaren popüleritesini arttırmıştır. O yıllar daha popüler olan alovera günümüzde yerini diğer birtkisel tedavilere bırakıyor. Çünkü aloe vera maliyet olarak biraz daha fazla cep yakıyor.
Aloe veranın çok fazla yan ürünleri mevcut ve bu ürünler çeşitki sağlık sorunlarına alternatif oluşturmaktalar. Aloe veray jeli, aloe vera sabunu, aloe vera yağı, aloe vera nektarı, aloe vera güneş kremi gibi onlarca yan ürünleri sağlığa katkı sunmaktadır. Şimdi aloe vera faydaları nelerdir bir bakalım.
Aloe Veranın Sağlığa Faydaları
Aloe vera hakkında şimdiye kadar bir çok araştırma yapılmış ve bu araştırmaların çoğu aloe vera bitkisinin sağlık açısından onlarca faydasını ortaya koymuştur. Allahın bize sunduğu nadir bitkiler arasında gösterilen aloe vera bitkisi AIDS hastalığından kansreden korunmaya, kalp damar hastalıklarından cilt ve saç sağlığına kadar sağlığımıza katkıda bulunur:
Akne Tedavisi: Aloe vera sabunu etkin akne tedavisinde kullanılır Aloe vera sabunu kullanımı cilt enfeksiyonlarını ortadan kaldırdığı gibi, akne hastalığının tedavisinde kullanılmaktadır
Güneş Yanığı: Yaygın olarak güneş yanığı tedavisinde kullanılan aloe vera sabunu, yanık olan bölgenin enfeksiyon kapmasını engellediği gibi, nemlenmesini sağlar. Önemli antioksidan özelliğinden dolayı ayrıca cilt yanıklarını hızlı şekilde tedavi edebilir.
Yaşlanmayı Önler:  Aloe vera sabunu, cildin yaşlanmasını önler. Düzenli olarak aloe vera sabunu kullanmak cildin doğal sıklığını korumaya yardımcı olur ve aynı zamanda cildin yaşlanmasına nedne olan unsurları ortadan kaldırır.
Cildi Nemlendirir: Aloe vera cilt sağlığını aynı zamanda nemlendirerek korur. Aloe vera yağı veya aloe vera sabunu cilde uygulandığında özellikle kuru ciltlerde sık karşılaşılan dökülme ve kızarıklık sorunlarını iyileştirmeyi sağlar.
Kanser Tümörlerine Karşı: Aloe vera bitkisi kanser tümörlerinin oluşmasını başlangıç aşamasında engelleyebilir. Bazı sağlık zumanları aloe vera bitki çayının kanser tümörlerinin büyümesini engellediğini belirtmektedir. Aloe vera çayını düzenli olarak tüketmek ayrıca kansere yakalanma riskinia zaltabilir.
Kolesterol: Aloe vera bitkisi aynı zamanda damar tıkanıklıklarına faydalı olduğundan dolayı kolesterole faydalıdır. Özellikle yüksek kolesterolü düşüren aloe vera, kolesterol seviyesinin sağlıklı seviyelerede seyretmesine faydalıdır. Aloe vera çiçeği çayı kolesterol için önerilmektedir.
Kalp Damar Sağlığı: Aloe vera faydası arasıda gösterilecek diğer avantakı ise kalp damar sağlığını korumasıdır. Diğer bitkilerle yapılan aloe vera kürü kalp damar sağlığına faydalıdır.  Aloe vera aynı zamanda kan akışını hızlandırarak damarların tıkanmasına engel olabilir. Böylece aynı anda hem kalp hemde damar sağığına fayda sağlamaktadır. Ayrıca bu özelliği vücutta oksijen sürkilasyonunun sağlıklı seviyede seyretmesini sağlar.
Alerjilere Faydalıdır: Aleo vera cilt sağlığına oldukça faydalıdır. Bunun için aloe vera sabunu ve aloe vera jeli yaygın olarak cilt enfeksiyonlarına karşı kullanılmkatadır. Aloe vera jeli ve sabunu ufak cilt alerjileni tedavi eder.
Bebeklere Aloe Vera Sabunu:Bebekler yetişkinlere göre çok daha hassas cil yapısına sahipdirler. Bu yüzden bebekler için aloe vera sabunu bir çok sağlık uzmanı tarafından önerilmektedir.
Cilt Sağlığına Faydalı: Aloe vera ürünleri daha çok cilt sağlığı için kullanılmaktadır. Cit üzerinde serest radikallerin hareket kabiliyetini azaltan aloe vera sabunu ve alove yağı cil hücrelerini ve cilt dokusunu güçlendirir.
Strese karşı: Aloe vera bitkisi strese karşı faydalıdır. Antioksidan özelliği yardımıyla aloe vera sinir siteminde rahatlama sağlayarak aynı zamanda depresyon ve ruhi bozukluklara neden olan sorunları ortadan kaldırabilir.
Sindirim Sistemine Faydaları: Aloe vera tüketimi genel anlamda sndirim sistemi sağlığına faydalıdır. Kanızlıktan, hemoroide, mide sağlığından böbrek sağlığına kadar sindirim sisteminin bütün üyelerine faydalıdır.
Aloe Veranın diğer faydaları: Aloe vera hakkında yapılan yüzlerce araştırma sonucu aloe vera bitkisinin yüzlerce faydası olduğunu ortaya koymuştur. Bu faydaların en önemlilerinden bazılarını detaylı olarak açıkladık, diğer bazı önemli faydaları şöyle sıralamak mümkün;
•   Aloe vera bitkisi radyasyon etkilerini azaltabilir.
•   Aloe vera acil durumlarda kullanılan mikrop kırıcı sprey veya entibiyoryik türlerinin bir çoğundan daha etkili mikrop öldürücüdür.
•   Aloe vera içecekleri olan, alo vera gel, aloe vera berry, alo vera nektar başta olmak üzere diğer içecek türleri kolon kanserine karşı faydalıdır.
•   Aloe vera içercekleri vücuda mineral ve vitaminler sağlar.
•   Aloe vera bitkisi diyabeye iyi geldiği düşünülmektedir.
•   Böcek sokmalarına karşı aloe vera jeli faydalıdır. Böcek sokmalarından kaynaklanan apğrıları giderir.
•   Aloe vera jeli veya aloe vera kremi donmadan kaynaklanan doku hasralarına faydalıdır.
•   Yulaf ezmesi, mısır unu aloe vera ile karıştırlarak bebeklerin ayaklarına uygulandığında tahrişleri giderir.
•   Aloe vera kremi sivilceleri ortadan kaldıramay yardımcı olur.
•   Sedef hastalığıanı aloe vera bitkisi hafifletir.
•   Aloe vera bitkisi egzamaya iyi gelir.
•   Hindistan cevizi yağı ve bal ile karıştırılan aloe vera yağı saçlara uygulandığında, saç sağlığını koruru aynı zamanda kafa derisi sağlığına katkıda bulunur.
•   Hindistan vecizi yağı ile karıştırılaran aloe vera yağı saçların büyümesini teşvik eder.
•   Bağırsan enfeksiyonu ve şişkinliğe karşı aloe vera suyu iyi gelir.
•   Elma ile alındığında aloe vera suyu müshil dörevi görür.
•   Aloe vera suyu veya aloe vera bitkisi mide ekşimesini, artrit romatizma ağrılarını hafifletir.
•   Aloe vera bitkisi kaybatılarak suyu içildiğinde astım hastalığının etkilerini hafifletir.
•   Göz iltihaplarını aleo vera suyu hafifletir, pamukla gözlere uyguanabilir


Sema&Sena

semsen24



LR ÜRÜNLERİ NEDEN TERCİH EDİLİYOR?

1. LR 1985 yılında kurulmuş bir Alman markasıdır. Makyaj, cilt bakımı, parfüm ve gıda takviyesi ürünler üretiyor. Bu ürünler Almanya'da üretiliyor ve T.C. Sağlık Bakanlığı izniyle Türkiye'ye geliyor.

2. Günlük kullanıma uygun cilt bakımı ürünlerinin yanısıra, çeşitli cilt rahatsızlıklarının tedavisini destekleyici ürünleri var. Bunlar, Aloe Vera gibi doğal içerikleri sayesinde en sık rastlanan egzama, sedef, sivilceler, varis, güneş lekeleri, doğum lekeleri gibi rahatsızlıklara iyi geliyor.

3. LR, ürünlerinde zararlı kimyasal maddeler kullanmaktan kaçınıyor. Örneğin günlük makyaj serisindeki pudralı ürünlerde paraben, talk pudrası, silikon, sentetik yağlar gibi kimyasallar kullanılmıyor.

4. Parfümlerinde hayvansal içerikler kullanmıyor ve astım hastaları da LR parfümlerini kullanabiliyor.

5. Diğer kozmetik firmalarından farklı olarak gıda takviyesi ürünleri de mevcut. Bunlar hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hem de çeşitli rahatsızlıkların tedavisine içeriden destek veriyor.

6. Kısacası LR, hem güzellik ürünleri, hem de sağlık ürünleri üreten bir firmadır.

7. Ünlü bağımsız enstitüler, LR ürünlerinin kalitesini kontrol ederler. Örneğin, Aloe Vera Jel İçecekler SGS Institut FRESENIUS sertifikasına sahiptir.

8. LR tanınmış profesyonel derneklere üyedir. Örneğin, VKE Kozmetik Derneği'nin tek doğrudan satış şirketi üyesidir.

9. LR ve LR ürünleri birçok kez ödül almıştır. Mesela "Best Marketing Company 2010 Award" ödüllü en iyi network marketing şirketidir.

10. Yaklaşık 7.000 LR müşterisiyle yapılan GfK araştırması sonucunda, katılımcıların %90'ı LR ürünlerinin "çok yüksek kalitede olduğunu söylemiştir. (GfK ise, açılımı "Growth From Knowledge" olan Alman menşeilli uluslar arası araştırma şirketidir.)

11. LR, Sağlık Bakanlığı'nın onayını almış güçlü ve köklü bir kuruluştur ve ürünleri 32 ülkeye ithal edilmektedir.

12. LR, hayvanlar üzerinde deney yapmaya kesinlikle karşıdır ve ürünlerinin hiçbirini hayvanlar üzerinde denemez.

13. LR ile çok yüksek kaliteli, çok kısa zamanda sonuç veren, son derece doğal ve sağlıklı ürünleri adil fiyatlara alırsınız.

14. Ve sizi LR'la tanıştıran arkadaşınıza LR ürünleriyle ilk sizi tanıştırmamış olmasına çok kızarsınız smile ifade simgesi
Sema&Sena

semsen24

LR AİLESİNE KATILMAK VE NE OLDUĞUNU İÇERİĞİNİ MERAK EDENLER
Azimliyim ve hırslıyım başarabilirim diyenler okumaya
üşenmesinler lütfen.
Çevrem yok, katalog işi falan diye düşünerek geri adım atarsanız siz kaybedersiniz benden söylemesi.
LR Kozmetik Almanya'da 1985'ten beri hizmet veren kozmetikten bakım ürünlerine kadar bünyesinde birçok ürün barındıran ve şuanda 30 ülkede var olan bir marka. Türkiye'ye 2003 yılının sonuna doğru girmiş.
Neden LR diye soracaksınız.
Çünkü, Dünya kozmetik derneğine üye tek network firmasıdır.
Avrupanın en büyük üretim tesisine sahiptir. Ürünleri Sağlık Bakanlığı ve Dermatest onaylı olup, İnstutit Freesenius sertifikası vardır. IASC Aloe Veranın dünya çapındaki derneğine üyedir.
Ürünleri hayvanlar üzerinde değil, insanlar üzerinde test edilmektedir.
Lr markasında makyaj ürünlerinden parfümlere saç dökülmesi ürünlerinden bebek ürünlerine erkek ürünlerine cilt bakım ürünlerine kadar herşey var.
Yelpazemiz çok geniş buda her kitleye ulaşabiliriz demek.
Ayrıca ürünler doğal olduğu için memnuniyet çok yüksek.
Neden LR'le çalışmalısınız?
Çünkü siz ve müşterileriniz kaliteli ürünleri adil fiyatlara alır kullanır veya satar %40 kâr marjiyla kendinize ek gelir elde edersiniz.
Ayrıca şirketin düzenlediği etkinliklere ekibinizle katılır hem eğlenir hem öğrenirsiniz:)
Hiç bir risk almazsınız çünkü aldığınız kadar öder, sattığınız kadar kazanırsınız.
Sağlık bakanlığı onaylı ve bir çok sertifikaya sahip, uluslararası starların bile güvenini kazanan bir firmayla çalışırsınız.
Lr de üyelik ücreti vermezsiniz istediğiniz ürünleri katalog fiyatından değil alış fiyatından minimum 85tl olmak şartıyla seçebiliriz...
350 tl lik BUSİNES PAKET le üye olusanız size 650 tl değerinde ürünler pakete eklenir ve 1 ay içinde 5 tane BUSİNES PAKET iş ortağı ekibinize katılırsa size ödediğiniz 350 tl şirket tarafından iade edilir.5 tane BUSİNES PAKET iş ortağından sonra her katlan iş ortağınız için 350+70 tl ilave edilir...
Hem istediğiniz ürünleri alıp denemiş olursunuz hemde sisteme girmiş olursunuz..
Risk yok çünkü her ay satmanız veya doldurmanız gereken bir kotanızda yoktur.
Türkiye dahil 30 ülkeden iş ortağı yapabilirsiniz bölge temsilciliği diye birşeyde yoktur.
İş ortaklığınızı istediğiniz zaman bir mail ile sonlandırabilirsiniz.
Aylık, yıllık gibi aidatlar ve her ay katalog alma zorunluluğunuz yoktur.
Belli seviyeye geldiğinizde OPEL arabanızı veya MERCEDES i sadece benzinini koyarak alma şansına sahip olursunuz.
Bana göre LR ürün satmanın dışında yatırım yapmaktır.
Tamam satışlardan kazanabiliriz ama İŞ ORTAKLARINIZI çoğaltıp büyütüp bu kazancı katlayabiliriz bu tamamen sizin tercihinizdir.
Satış odaklı ve ekip odaklı çalışabilirsiniz.
LR'e katılmakla zararlı çıkmazsınız çünkü hiç birşey yapmasanız bile kendinize ailenize ürün alabilirsiniz.
Neticede hepimiz evimize diş macunu,sampuan,bakım ürünleri, traş malzeleri ve makyaj ürünleri alıyoruz.
Evet en kötü ihtimal SAĞLIK bakanlığı onaylı ürünleri
kendinize indirimli alabilirsiniz.
Kısaca LR size bir iş ortaklığı teklif eder "al bu ürünü sat %40 kâr marji senin , ister kendi kendinin patronu olursun, ister kendin kullanırsın.Ben sana kaliteli ürün veririm, hakettiğin parayı veririm bunu büyütüp büyütmemek senin tercihin" der.
Bu işi belli bir seviyeye getirdiğinizde çocuklarınıza miras bırakabilir veya bir emeklilik kazanmış olursunuz.
Siz LR e katılmakla geleceğinize yatırım yapmış olursunuz.
Çocuklarınıza dağ gibi yanındayım deme şansına sahip olursunuz.
Kendi paranızı kendiniz kazanmış olursunuz.
Patronda sizsiniz çalışanda.
Başkaları için değil kendiniz için dilediğiniz vakitte kahvenizi yapıp işinize odaklanma şansına da sahip olursunuz.
Kısaca LR insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir ve gerisi tamamen sizin emeğinize kalmıştır.
Kimse sizin geleceğinizi düşünmez ama siz aaa bu işe girersem bana kim bilir ne derler, ne düşünürler diye düşünürsünüz...
Ne zaman ki bu düşünceden sıyrılırsınız o zaman bu işte başarılı olursunuz.
Ayrıca bu işe girdiğinizde başkalarının kazanmasınada vesile olursunuz.
Sadece kendi hayatınızı değil yaşadıklarınız ve gördüklerinizle başkalarının hayatına da dokunur, onlara da kazanma fırsatı verirsiniz.
Hic kimse 85tl ye veya 350 tl yatırımla iş kuramaz ama biz LR ile yaparız.
Ben ürünleri denemeye başladım. Memnun kalınca ekibimi kurmaya karar verdim. Böyle kazançlı ve keyifli bir ekipte yer almak isterseniz. Benimle irtibata geçin. 23 Kasım da Ege PALAS oteldeki eğitime birlikte gidelim. Ürünleri ve işimizi uzmanlardan dinleyelim. Bizim gibi başlayıp başaranları kendi gözlerimizle görelim.
Sizde yapabilirsiniz sadece KARALI olun.
Kendi işimizi kurarız kulaklarımızı tıkarız ve yolumuza devam eder ennn tepeye doğru yola bakarız.
Çünkü;
GELECEK orada
ZAFER orada
BAŞARI orda
AZİM ise sizin içinizde...
Hayatınızı degistiricek tek soru!
Ya EVET ya HAYIR dır
Gerisi size kalmış
Sema&Sena

semsen24

Lr Alovera ürünleri ve üyelik ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıda adresini verdiğim internet sitemi ziyaret edebilir. bilgi formunu doldurarak sizinle iletişime geçmemizi sağlaya bilirsiniz...

http://aloeveradansaglik.com/
Sema&Sena