Survivor All Star

Başlatan Emine, 16 Nisan , 2015, 17:48:50

« önceki - sonraki »

Emine

Survivor izlemezdim geçen senelerde bu sene takip ediyorum. Turabiye uyuz oluyor çevremde herkes ama nedense ben onu tutuyorum Hilmicemle onu yani  :k06: , Nadya da iyi kız, Özlem de çok ılımlı iyi bir kızcağız.. Hasan kızların içinde kızılcık bebek bacak bacak üstüne atıp dedikoducu oldu iyice  :ehi: Sahra çok fena ya fesat yani herşeyde bir kötülük arıyor , Berna da çok yırtıcı..İzleyen var mı siz kimleri tutuyorsunuz  8)


Emine

Benden başka kimse izlemiyor sanırım  :ehi: Sahra'ya iyice gıcık olmaya başladım ve Merve'ye elenirlerse çok sevinicem kafa kalmadı vırvırvır çok konuşuyorlar. Begüm mantıklı konuşuyor. Nadya çok iyi biri barışçıl. Turabi ve Hilmicem de oyunlara odaklanmış sürekli spor yapıyorlar. Hasan kadınlarla dedikodu yapıyor dırdır başka bişey yok. Ayyy kim elenecek acaba ?  :k06:

ยรlคภ๓คz göภlüm

ben de Hasan'ı tutuyordum ama bayadır izlemiyorum. bu sefer çok uzattılar, sıktı. geçen sezonlarda nisan gibi bitiyordu


cambazoglu

Alıntı yapılan: Emine - 16 Nisan , 2015, 17:48:50Survivor izlemezdim. geçen senelerde bu sene takip ediyorum. Turabiye uyuz oluyor çevremde herkes ama nedense ben onu tutuyorum Hilmicemle onu yani  :k06: , Nadya da iyi kız, Özlem de çok ılımlı iyi bir kızcağız.. Hasan kızların içinde kızılcık bebek bacak bacak üstüne atıp dedikoducu oldu iyice  :ehi: Sahra çok fena ya fesat yani herşeyde bir kötülük arıyor , Berna da çok yırtıcı..İzleyen var mı siz kimleri tutuyorsunuz  8)


bizim millet 2050 ye kadar izler survivor yapımalrını :D