4 yaşındaki kzım için yardım lütfen

Başlatan mervishazra, 26 Mart , 2015, 14:31:21

« önceki - sonraki »

mervishazra

Arkadaşlar merhaba. Kızm 4 yşına yeni girdi ve 4 aydır ağlama krizleri yaşıyor. Ekseri uykudan uyandığında yada uykusu geldiğinde yapıyor fakat kriz esnasında saçma sapan bahaneler bulup ağlama boyunca aynı şeyi soyleyerek ağlıyor. Mesela bugün uyandı yatarken ayağına deydim neden deydin deyip başladı ağlamaya ve sürekli neden deydin diyip ağlamaya başladı,daha sonra deiştirdi ve beni başka yere götür demeye başladı evde yer kalmadı ama o srekli bunu soyleyerek ağlıyor. 1 saat sonra saçma sapan hikayelerle dikkatini dağıtıp ssturuyorum.
Bu normal değil diye dr gittik oda atarax verdi geceleri ama hikaye,işe yaramadı bu nedir acaba çocuk takıntı hastalınamı tutuldu lütfen yardım

birbuçukyıl

Atarax genelde sinirleri bozulmuş, gergin ya da hiperaktif çocuklara veriliyor. Faydasını görmek için bir süre kullanılması gerektiğini duymuştum. Ayrıca kızınız kısa süredir böyle yapıyorsa ilaç kullanmaktan ziyade bir pedagogdan yardım isteyerek sebebini araştırmanız faydalı olacaktır.İnşallah geçici bir şeydir kısa sürede üstesinden gelirsiniz.

ยรlคภ๓คz göภlüm

bence de bir pedagoga götürün. büyük oğlum da üç yaşlarında evde kedi var diye ağlardı. ben de olamayacağını söylüyordum en son " ne renk" diye sorum . beyaz deyince o görmeden beyaz kazağımı koltuğun yanına attım. "kazağım da kediye ne kadar çok benzemiş ben bile kedi zannettim" dedim.
beş yaş sendormunu daha erken geçiriyor olabilir mi acaba. yaşıtlarıyla daha çok vakit geçirmesini sağlasanız.  enerjisini atsa, bahar da geldi açık hava ona da çok iyi gelir.

doktorunuzun verdiği ilacı da düzenli kullanın.  bu tür ilaçları düzensiz kullanmak, doktora danışmadan aniden bırakmak daha kötü sonuçlar doğurabilir.
geçmiş  olsun


Nas

Merhaba. Benim kizim da bir iki hafta once benzer seyler yapiyordu. Internetten okudugum makalelerde cocuk depresyonundan bahsediliyor. Dogru mu bilmiyotum, bu nedenle bir uzman ile konusacagiz. Umarim kucuk bedenleri daha fazla yorulmaz