20 Nisan , 2024, 06:56:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


eski uye-yeni anne adayi - ben geldim arkadaslarrr :)

Başlatan gozdeduru, 29 Aralık , 2014, 15:33:44

« önceki - sonraki »

gozdeduru

Merhaba arkadaşlar. eski uyeler beni hatırlar -nilalp-  eski hesabimi kaybettim yeni actim bende yeni uyeler icinde kendimi tanitayim.adim gözde izmirde yaşıyorum. okulöncesi ogretmeniyim.3 yasinda bir.kizim var.simdi.nasipse ikinci bebeği düşünüyoruz.5-6 ay once dis gebelik yaşadım o zamandan beri de korunmuyoruz ama nasip olmadi.kizimda 2 yil sonra olmustu cunku bende polikistik over var esimdede sperm azligi ve morfoloji bozukluğu.
hattaeskiler hatırlar kizim  negatif tup bebek sonrası mucize olarak gelmişti.simdi birkac aydir cok düzenli hatta gunugunune adet oldum.ve bu ay hamile kaldigimi hissediyorum neden bilmiyorum ama bu brlirtilrri daha once hamile kaldığimda da hissetmistim. esim yine üzülürüm diye heveslenme diyor amaa ben kafaya koydum bir kere kan testine gidiyorum suan  :laughing7: adetime 1-2 gun var.zaten varsa kanda cikar.bakalim artık hayirlisi :flowers:

ยรlคภ๓คz göภlüm

evet  hatırladım  uzun zamandır girmiyordun __nil__ değil miydi hesabın. ikinci hamileliği tecrübeden dolayı erken tahmin edebiliyorsun. ben de birçok belirtiyi adet tarihimden önce yaşadım acaba hamile miyim diye düşündüm. hatta kanamam da oldu adet oldum diye düşündüm ama yine de test yaptım  meğerse yerleşme kanamasıymış ve biraz fazla olmuş. İnşallah kızına kardeş gelmiştir.


sukeyna

merhaba gözde hamile misin??
benim eşimde de morfolojik bozukluk var, bende kendimi pkolu biliyordum ama doğum yaptıran doktoruma gittim geçenlerde yok öyle birşey dedi.

bizde 6 aydır korunmuyoruz ikinci bebeği istiyorum, ilki tüp bebekti, bunda acele etmek istemiyorum ama hemen de olsun istiyorum  :-[