bir akıl verin lütfen.Ne yapmalıyım

Başlatan Sevgi_ve_huzur, 13 Kasım , 2014, 10:44:15

« önceki - sonraki »

Sevgi_ve_huzur

Merhaba arkadaşlar. hep bahsediyorum yine yazacağım. okadar sıkıldımki..
oğlum 14 aylık. 7 aylık hamileyim. kazayla oldu. oğluma babannesi bakıyor. bazen birlikte kalıyoruz bazen sabah gelip akşam gidiyor. çalışıyorum. eşim akşamları geç geliyor iş dolasıyla. gelincede pek bişeye yardım etmiyor. okadar bunaldımki. iki yabancı gibiyiz. ilgisi yok sevgisi yok. özel hayat yok. evli gibi değiliz. bende yakınlaşmak istemiyorum yoruldum artık. geliyor ya tv başında yada internette oyun oynuyor. birza oğlunu seviyor ondan sonra herkes yatıyor.o en sona yatıyor. benimde uykum geliyor 10 da falan yatıorum. o 12 buçuğa kadar oturuyor. bende bu duruma sinir oluyorum. yatağa hep tek gidip yatmak zoruma gidiyor. karı koca gibi değiliz. nasıl bu kadar uzak durabiliyor anlamıyorum. annesi gilde kalıyoruz diyemi bilmiyorum. onun haricindede çok ilgili sayılmaz. sorsan gayet ilgili..
annesi ve babası ile yaşamakda baya zor. kayınvalidem iyi bir insan ama sürekli oğlunu savunuyor. dün bi konu oldu eşi işten geç çıkan adamlar napıyor falan dedi bende onlarında kocaları yapıyor yemeği dedim. anneleri bakıyordur çocuğa o yapıyordur dedi. bende herkes ailesinin yanında olmuyor dedim. öyle olanlar sorumsuz oluyor biraz dedim. eşine yardım eden saysan 10 u geçmez türk erkeklerinden falan dedi. bu gelinide susturamıyorum dedi. oğluna sorumsuz dedim ya. lafla susturamadım dedi. anne sende hemen savunmaya geçiyorsun dedim. kayınpederimde sus deyip ağzına vur dedi. ciddimi dedi şakamı bilmiyorum. bende çok üstelemedim. ama sonra düşününce çok ağrıma gitti. eşim geldi anlatmadım zaten onunlada konuşmuyorum. otur sen tv seyret internete gir dedim. bende diğer odada yattım. oğlumlada ilgilenmedim hiç. bakıcı tutamam. borçlarımız var. mecbur kayınvadleim bakack çocuklara. ama ben ne yapcam bilmiyorum. yoruldum bıktım usandım. ailem yanımda değil. biraz ilgi sevgi bekliyorum yaa çok şeymi. 3 yıl bitti evliliğimizde. 30 yıl gibi herşey bitmiş gibi.

duygusu

Selam canım inan benım esıme benzıyo senın esınde benım de kızım var 4 yasında2. Kızıma  35 haftalık hamıleyım esım ya tv bakar yada elınde telefon oyun oynar bende cok sıkıldım konustum olmuyor artık hıc bır sey söylemıyorumm bızde evleneli 6 bitiyoo




Dilara Ebrar

ah canım benim yaaaa.Allah yardımcınız olsun.bizim yaşadığımız yerde hiç akrabamız yok.ne anane ne babannede yok.oğluma hep bakıcı baktı.şimdi 37 haftalık hamileyim.ama ben bu durumu hiç yaşamadım.akşamları allah razı olsun oğluma hep eşim bakar.yeri geldiğinde ev işlerininde o yapar.

bu senin anlattığın durum malesef kayınvalidenle yaşadığın için oluyor.onlara muhtaçsınız.onlarda bunun farkında.onlara sorsan daha napalım nasıl yardım edelim derler.ama sorunun eşinle.güzel bi dille anlatmaya çalış.

Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

ยรlคภ๓คz göภlüm

Allah yardımcın olsun. İnşallah ikinci çocukta eşin değişir. eşim bana her konuda destekcidir ama çocuk konusunda özellikle bebekken fazla karışmazdı ama ikinci çocukta çok değişti hatta bir hafta oğluma baktı. büyük oğlumda bir gün bile bakmaya cesaret edemezdi.


duygusu

Bende kayınvaldemın yanında yasamıyorum ıkımızın aılesıne uzak sehırde yasıyorum benım esım bana ve cocuguna ılgısız artık konusmaktan vazgectım akısına bıraktım herseyım kızlarım yenı bebegım dunyaya gelıcek cok az zaman kaldı bebegıme odaklanmak ıstıyorum evlılıkte kısmet severek evlendık 2 sene flort ettık bılmıyorum kaderımız böyleymıs