kromozomlarinda problem olanlar lutfen yardimci olun

Başlatan hilal ebru, 11 Ekim , 2014, 22:58:22

« önceki - sonraki »

hilal ebru

 :-ooo :director: :dontknow:
arkadaslar 3 defa dusuk yaptim biri bir bucuk, biri 4 digeri 2 aylikken kalbi durdu ve kurtaj oldum. ankarada arastirma hastanesine gittim bir suru test tahlil yapildi sonuc olarak kanimda pihtilasma ve kromozomlarimda bir sorun tespit edildi,buna gore  18. ve 20. kromozomlarim yer degistiriyormus. su an 11 haftalik hamileyim. bir sorun gorunmuyor. ancak hakli bir gerginlik icindeyim. bu bebegime hamile kaldigimi bilmiyordum. ancak korkuyorum benim durumumda olan varsa lutfen goruslerini ve bilgilerini benimle paylassin simdiden tesekkurler. :flowers:
:) :) :)

makaron

Benim de iki düşük bir de kimyasal gebeliğim olmuştu. Kromozom tahlillerim temiz çıktı ama pıhtılasma sorunum vardı. Onun için iğne kullandım. Çok şükür sağlıkla doğum yapabildim. Kromozomda bozukluk çıksaydı tüp bebekte seçilmiş embriyo yapılacaktı. Gerek kalmadı şükür. Sana nasıl bir redavi önerdiler??

hilal ebru

tahlil sonucumu aldigimda 2 bucukaylik hamileydim. yani daha sonucumu yeni aldim kromozom tahlili cok gec cikiyor. clexan ve coraspin zaten kullaniyordum. bundan sonrasi takdiri ilahi sanirim rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin herkese yavrusunu
:) :) :)