28 Mart , 2024, 19:20:02

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ben Bebek Fikrinden Vazegeçtim :/ Delirmedim..

Başlatan BurcuÇ, 28 Temmuz , 2014, 01:38:04

« önceki - sonraki »

BurcuÇ

Kızlar merhaba;

Biliyorsunuz ki bu ay ki tüp bebek tedavim büyüyen yumurtalarımın büyümemesi sonuçta iptal edilmişti.. Çok üzüldüm çok ağladım malesef... Adet ol 2. tedavına başlayalım dedıler. Şimdillerde ben de 2. tedaviyi iptal ettim ve eşim 1 ay ertele desede kendım 6 ay ertelıyerek sıkı bır dıyete başlayıp 20 kilo vermeye karar verdim ...

Şimdi kafam sadece dıyet ve spor yapmakla mesgul edıcem nasılsa vaktı değilse milyarlar harcayıp tüpte yaptırsan olmıcaksa olmuyor  :aferin:

tubatuba0727

Canim gecmis olsun yazini okuyunca mutlaka yazma geregi duydum 4 yildir bende ugrasiyorum tup bebek disinda denemedigimiz sey kalmadi benimde kilom fazlaydi ve pko hastasiydim yeni bi doktora basladim bana zayifla tedaviye oyle baslayalim dedi bende hemen diyete girdim aklim hep diyetle mesguldu bide doktorum bana glucop diye bi seker ilaci verdi hem zayıflama na yardimci olacak hemde yumurtlamana dedi ve dedigi gibide oldu sıkı bi diyet ilac ve sogan kurude yaptim hem zayiflatiyor hemde icini temizliyor diye ve ben bunlari kullandig8min 40. Gunu ovulasyonla yumutlamamida takip ettim ve sonuc insallah hamileyim bu arada 12 kilo verdim. Insallah sende güzel sonuçlar alırsın.

BurcuÇ

tubişim umut oldun teşekkürler  :opucuk:

Bende perşembe başlıyorum dıyet ve yuruyuşe.. soğan kürünede adetımden sonra başlayayım dıyorum...

Şeker hapımıda alırsam super olurum. ınsallah 12 kılo verdıgımde bende hamıs olarak yazarım  :amin:

FİGENN

kesinlikle doğru yoldasın kilo vermek bir çok iğne ilaçtan daha etkili emin ol. bende hafif pko vardı doktor kilo verirsem işlerin daha kolay olacağını söyledi ve dukan diyeti yaptım  15 kilo verdim ve hamile kaldığımı öğrendim şimdi 26 haftlaık hamileyim çok şükür rabbim sanada nasip etsin  :amin: :opucuk:

mandalinaportakal

hakkında hayırlısı olsun canım.ben de kilo verdikten sonra hamile kalanlardanım.glukophage'ın faydalarından zaten bahsetmiştim daha önce.umarım beklediğin güzel haber çok yakındr :amin:

BurcuÇ

Umarım kızlar, inşallah kilo verebilirim.. bu arada bende dukana başlıyıorum , bıraz heycnalıyım cunku eşimide kandırdım oda benımle başlıyor  :k06:

zen_s

Hakkinda hayirlisi olsun Burcum bencede bebek fikrinden uzaklasman senin icin en guzeli.olacak kafan rahatlasin kendini.cok bunalttin kilolari verirsin eminim  :)
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

BurcuÇ