33 haftalık hamileyim eşimle konuşmuyoruz.

Başlatan ceylin eslem, 15 Mart , 2014, 20:37:19

« önceki - sonraki »

ceylin eslem

33 haftalık hamileyim.en kıymetli en güzel geçirmem gereken şu günlerimi gerginlik içinde,moral bozukluğu ile geçiriyorum.çok önemsiz bir konuda kavga ettik.6. yıllık evliliğimizde ilk kez bana el kaldırdı.şok oldumhiç beklemediğm bir hareketti.şu karnı burnumda halimle nasıl bana el kaldırdı hala hazmedemiyorum.10 gün oldu.çok mecbur olmazsak asla konuşmuyoruz.bide sanki haklı kendisiymiş gibi triplere girmeler,yaptığım yemekleri yememeler,evden çıkıp saatlarce eve gelmemeler,yemeğini dışarda yemeler, hem suçlu hem güçlü.ben özür beklerken ,oda benden bekliyo hayrett.bende zaten o günden sonra 3 yaşındaki oğlumun odasında yatıyorum.kahvaltı hazırlamıyorum(kendi benden önce kalkıp yapıyo),hiç barışmak gibi bir düşüncesi yada bir hareketini hissetmiyorum.aksine işi dahada yokuşa sürüyo.yüzde yüz haklı olan ben olduğum halde genede çocuklarımı düşünüp,kadınlık gururumu ayaklar altına alıp 2 gün önce doğum günü vardı.onun için pasta yaptım,hemde karnım acıya acıya.ortam yumuşasın.belki yumuşarsa şöyle karşıma alıp problemin çözümü için konuşmaktı niyetim.o ne yaptı dersiniz önüne koyduğum tepsiyi elinin tersiyle iterek''ben almayacağım ' dedi.hiç sesimi çıkarmadım.ama içimden neler geçtiğini tahmin edersiniz.ben ona bir adım attım o beni birkez daha kırdı.tuzla buz etti içimdeki sevgiyi.bende tad tuz bırakmadı.bütün hayat enerjim gitti.zaten cesaretimde kırıldı.

ponçik

Sen elinden geleni yapmissin  :dontknow: gerisi ona kalmis bence  :-\



ceylin eslem

evet ama nereye kadar gidecek bu böyle.doğumum geldi neredeyse .zaten gurbetteyim.büyüklerimiz gelecek doğumda onların yanındada mı böylemi olaacağız .anlamıycaklarmı hissetmiyceklermi.olduki erken doğurdum nolacak.nasıl düşünmez bunları.hadi bee sende deyip şu halimle çekipte gidemiyorum.zaten bi evi terketsem eminim bir daha o eve giremem .neler düşünüyorum ben yaa.yaa şuçumu günahimı bilsem hakettim diycem.afedersiniz beni biriylemi gördü yada ne bilim kadınlıkmı yapmadım,ona ve çocuğuma en güzel şekilde bakıyorum.sesimi yükseltmem ona karşılık vermem sinirlenmesin diye.bana el kaldırdığında bile bağarıp çağırmadım iş daha fazla uzamasın diye.karnımdakini düşündüm.o sinir haliyle ya canımızı yaksaydı.yaa hiçmi düşünmüyo ya üzüntüyle erken doğum olsaydı o an allah korusun.iyice daraldım içim içime sığmıyo kafayı yiycem artık düşünmekten ağlayıp elimden hiçbirşeyin gelmemesinden.ben ona yeşil ışık yapmışım öküz kullansana demi ama.tamamen gönlünden attımı beni.umrunda değilmiyim artık. :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:

ponçik

Yasadiklarin guzel seyler degil tabi ki  :-\ Allah insallah sasirtir da gelip ozur diler
Yanlis anlama ama arkadas cevresinden etkileniyor olabilir mi, bazi erkekler baskasinin lafina da bakar cunku  :dontknow:



Mavish

üzüldüm canim....

evet cok kalp kirici birsey olmus... üstüne üstelik hamilesin...hamile olmasanda yapilmaz tabii kide.. ama gebesin sonucta yazdigin gibi ya ters bir hareket yapip cocuga zarar verseydi.. ALLAH korusun.... hadi ondanda gectimde... senin bu üzüntünlede bebegin karninda ayni hisleri tasiyor....  :crybaby2: :crybaby2:

en güzeli dua canim... kizgin kirgin es icin cok güzel dua lar var.. hadisle sabitlenmis.... arastir internette bulacaksin... bizim kilicimiz DUA.... bulamazsan sana burdan yükleyecegim ben kitabimdan.... inaniyorum ki ALLAHin izniyle yumusuyacaktir ve hatasini anlayip özür dileyecektir.....  :opucuk: