29 Mart , 2024, 17:53:56

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Çocuğu İlkokul 2. Sınıfa Giden Veliler

Başlatan Emine, 17 Eylül , 2013, 15:00:48

« önceki - sonraki »

Emine

Şerifecim çok şaşırdım ve sevindim senin adına  :hello2: 3. yavrun hayırlı olsun :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bakalım cinsiyeti ne olacak , gelişmelerden bizi de haberdar edersin  ;)

Goncacım işi bırakmışsın az kaldı doğuma kime benzeyecek merakı sarmıştır şimdiden :) İsme karar verdiniz mi?

Karneleri için de tebrik ederim Berat ve Eylülü  :nazar: Ceylinin de hepsi 5. Tatil bitti pazartesi okula başlıyorlar yine. Miray okuluna alıştı artık iyice. Öğretmeni de çok içime sindi. Tatilde anneanne babaannede kaldılar genelde. Ben de işten daha geç çıkabildim çocukların servisine yetişmek için daha erken çıkıyorum normalde. Pazartesi normal rutinimize döneceğiz. Cumartesi pazar sabahları yüzmeye gidiyor kızlar o nedenle geç kalkabildiğim 1 gün bile yok şöyle bir yere yetişme stresi olmadan uyanmayı özledim.  :-\

şerife Berat

KIZLAR SAYFAMIZ UGRAYAN OLMAMIS HICCC :caca:

BEBEĞİMİZİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU KIZIMIZ OLUCAK İNŞ.
RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞ.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM :flowers:

ponçik

Ben artık iki çocukla biraz zor giriyorum siteye  :laughing7:
Şerifecim hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah kızınıza, Rabbim sana da kız evlatı tatmak nasip edecekmiş, hamiş kalman iyi olmuş bak ne güzel  :k06:

Bizim uykular çok düzensiz, kırkımız henüz çıkmadı ama annem geçen hafta izmirden geldiği için o dönmeden önce mevlütümüzü yaptık Allah kabul etsin  :amin:
Yağmurumuz 3250 gr doğdu,1 aylık kontrolümüzde 3800 gr.dı doktor 2 hafta snra tekrar çağırdı, şimdilik kilosu iyi ama yeterli artmazsa ek mama verebilirmiş. Ablamız kardeşiyle çok iyi anlaşıyor çok seviyor, az biraz kıskançlık var evet ama kızıp agresifleşek kadar değil çok şükür.
Benim gecem gündüzüm karışmış durumda, inşallah düzeleceğiz  :flowers:



ponçik

Okullarin kapanmasina az kaldi bizimkiler 3.sinifa gidecek ama sayfayi bi turlu ilerletemedik napalim saglik olsun
Carpim tablosunu bi turlu ezberlemek istemiyor bizim cadı  :cildir: Babasi oyuncaklarini atmakla tehdit ettikten sonra aslinda ezberlemis oldugunu anladik ama yine de 5lere kadar biliyor sonrasini ezberleyemiyor  :( ben zaten bebekle ilgilenmekten buyuge pek zaman ayiramiyorum, babasiyla paslasarak zamani bölüyoruz ama iki cocuk zor olsa da cok guzel bir duyguymuş  :love9:
Serifecim senin hamilelik nasil gidiyor digerlerinden farkli mi, hani kiz da baska erkekte baska derler ya :)
Gerci benim ikisi de kiz ama ikisinde de farkli sekillerde hamilelik yasadim, Allah bir avazda kurtarsin :amin:



şerife Berat

Goncacım

forumun da sayfamızın da eskisi kadar tadı yok artık.ama ben genede haftada 1 de olsa girmeden yapamıyorum.burak henuz cok kucuk oldugu için beni biraz zorluyor. akşamları işten eve dönünce kucağımdan inmek istemiyor.berat artık 3. çocuk durumuna alıştı birde kızımız olucak olunca içini farklı bi heycan kapladı.
hamileliğim digerlerinden farklı nefes alışım bile değişti,vücudum direk genişledi bebeğin hareketlerini 5. aydan sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım,erkeklerde 3,5 aylıkken hissetmiştim.

senin nasıl gidiyor.uyku düzeniniz oturdu mu?mamaya başladınız mı sütün yetiyor mu yoksa?

sisi06


şerife Berat

Hiçç kimsecikler ugramamıs sayfamıza.ben eylulun 20 inde doğum yaptım.saglıklı 2830 gr agırlıgında emine feyza mız dünyaya geldiberat burak ve feyza üçlüsü beni baya zorluyor.işe 10gün sonra başlıycam o zaman hayat biraz daha karmaşıklaşacak.rabbim yardımcımız olsun inş.

Emine

25 Ocak , 2015, 12:31:19 #52 Son düzenlenme: 25 Ocak , 2015, 14:34:08 Emine
Canım hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. 3 çocuk zor olmalı Allah yardımcın olsun. http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,28190.msg1306012.html#new 3. sınıfa gidenler kısmına geçtik canım.