2014, Haziran- Temmuz- Ağustos annelerinin sohbet sayfası

Başlatan Balböceği, 04 Ağustos , 2013, 19:48:41

« önceki - sonraki »

mandalinaportakal


duygucuk

Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 24 Nisan , 2014, 14:06:27
oh ne güzel afiyet şifa olsun şimdiden

teşekkür ederim canımmmm.. her şey bebişler içinn :)
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

makaron

Evet yaz anneleri nasilsiniz? Ben bu hafta dogum iznine ciktim artik evdeyim diyemiycem cunku hazurliklar icin gezip duruyorum. Sizlerde ne var ne yok?

mandalinaportakal

32. haftada mı ayrıldın canım izne?hayırlı olsun,bol dinlenmeler.

makaron

Evet canim bu hafta ayrildim ama onemli toplantilarim oldugunda katilicam haftada 1 giderim belki zaten seyrek gidiyodum. Siz ne zaman??

mandalinaportakal

ben daha 4. aydayım yolum uzun :k06: ilk hamileliğimde son üç haftaya kadar çalışmıştım bunda da öyle yaparım Allah nasip ederse

makaron

Kizlar selam. Bebegimizin odasini tamamladik sayilur. Perdesi abajuru filan kaldi. Bu arada ilk aylarda yanimizda yatiracagimiz icin ufak bi besik almayi dusunuyoruz. Ama nasil bisey almaliyiz bilemedim. Kucuk sallananlardan mi yoksa park yatak gibi bisey mi alsak, hangisi daha kullanisli olur sizler ne aldiniz?

duygucuk

sallanan beşiklerden al canım biz ondan aldık hem mobilya beşik hem küçük sallanan beşik aldık. doğum çantasına ne koyacaksın canım ya ben hazırlıyorum yavaş yavaş malum erken gelebilir paşamız...  ya ben ıslak mendilini alt açma bezini uni beybiden aldım. bebek bezinide prima yenidoğan aldım. göğüs pedinide lansinohtan aldım... umarım pişman olmam.. biberonu bebedor cam olanından aldım.. göğüs pompası felan almadım henüz
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

mandalinaportakal

ürün tercihlerin çok güzel canım.sadece nacizane biberonunu değiştirmeni tavsiye ederim.kesinlikle dr browns al.gaz sancılarını azaltmada birebir.diğer markalar bebeğin hava yutmasına,dolayısıyla gaz sancısı çekmesine sebep oluyor.süt pompası da madela elektrikli tavsiye ederim.

makaron

Ben de dr brown aldim satici kiz cok tavsiye etti. Pisik kremi islak mendil fln unibsby aldim ben de. Dogum cantasina bi kendim icin gecelik pijama sabahlik takimi, corap, emzirme sutyeni gogus pedi. Sezeryan icin ozel kulotlar varmis henuz almadim.  Gogus pompasi da almadim madelayi cok oneriuorlar hastanede tanimda bilunmasi lazim mi?

mandalinaportakal

canım bazı kadınların sütü doğumdan sonra hemen gelmiyor.normal doğum yaptığım halde benim gelmemişti.pompa sayesinde sağarak az da olsa çıkardım,bebeği beslemiş oldum.biliyosun doğum sonrasında bebeklerin acilen doyurulması lazım sarılığa karşı.süt gelmezse mama veriyor hemşireler

duygucuk

Canım bende dr. Brows u duymuştum ondan alacaktım keşkede alsaydım son anda vazgeçip bebedor aldım. Bende çantaya bebek bezi, göğüs pedi, ıslak mendil, biberon, bebek mendili hastane çıkış seti koydum şimdilik
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

mandalinaportakal

sezeryan olacaksanız mutlaka patik,yelek gibi sizi sıcak tutacak şeyler koyun çantanıza.sezeryan olan bir arkadaşım ameliyattan sonra çok üşüyor insan demişti.

duygucuk

Doğru söylüyorsun canım her ihtimale karşı alırm yanıma son anda sezeryane dönebilir belli olmaz. Henüz kendim için bişe koymadım off baya bir işmiş bu dogum işi. Allahım herkesi bir avazda kurtarsın.
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

makaron

Benim de aldigim sabahlik incecik yazlik bisey. Daha kalinini almak aklima gelmemisti. Evde giydigim kislik sabahliklar var ama yeni degil uygun bisey alayim bari. Annem de dedi usursun bunla diye kulak asmamistim. Bide terlik almadim. Onu da nasi bisey alsam bilemedim. Bebegin esyalarini yikayip utuleyemedim. Hazirlayinca onlari da koyucam.