2014- Mart, Nisan, Mayıs annelerinin buluştuğu sayfa

Başlatan Balböceği, 05 Temmuz , 2013, 18:36:02

« önceki - sonraki »

ponçik

Alıntı yapılan: KasrıCinan - 27 Aralık , 2013, 11:49:05
burdamısın gonca resim yükleyim sonra sileyim oğlumla benim resmim
şimdi gördüm canım  :D bekliyorum



KasrıCinan




اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

KasrıCinan

 TABİ  bu resim bi 7 8 ay öncesinin.simdi böyle değil yanacıklarım   :toothy10:



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

ponçik

Alıntı yapılan: KasrıCinan - 27 Aralık , 2013, 12:26:21
TABİ  bu resim bi 7 8 ay öncesinin.simdi böyle değil yanacıklarım   :toothy10:

tüh göremedim , bizim müdür sağolsun millet camiye gitmişken sen de erkenden yemeğe git gel dedi , sen de orada koydun galiba  :'(




RuHGuZeLi

Kızlar çok kötüyüz dün gece acile gittik... Allahım kabus gibi bir geceydi. Karnımda kramp kasılma tarzı bir şey hissettim bekledim 3 saat geçmedi aynı dakika da gene giriyordu. Çok korktum oğlum anasına dayanamadı erken geliyor diye. Hastane ye gittik kan filan verdik ki gitmeden önce de ishal olduğumu anladım. Afedersiniz ama iç çamaşırımı batırdım tam çıkacakken daha beter korktum. Neyse kadın doğum bölümüne aldılar bizi ordaki hemşireler allah razı olsun çok sakinleştirdi korkma ishal sancısı olabilir bunlar diye... Nitekim öyleymiş nstye girince anladım... Yatttım bağladılar ntsyi benim canavar ntsden kurtulmaya çalışıyor öyle bir vuruyor ki ntsnin metaline kulağım patlıyor sesten  :k06:  Sonra doktorcum geldi sancı yok korkma dedi . Biraz daha rahatladım. Ultrasyonla baktı bebeğimin keyfi yerinde bağdaş kurmuş makat gelişli oturuyor içimde  :k06: Eşi ve beslenmesi de gayet iyi korkma dedi. Bir de alttan bakalım dedi ben orda koptum. İlk bebeğim ilk kez alttan muayene olucam nasıl ter bastı beni anlatamam. Anlamadığım nokta makat gelişli bebeğe neden alttan muayene ederler ???

Neyse muayene oldum nefes ala vere, Hiç bu kadar rahatsız olduğum bir zamanı hatırlamıyorum ağrım sızım yok ama rahatsız oldum çok fazla hemnde...

Açıklık da yok dedi doktor. İshal karnımda kramp tarzı sancılar yapıyormuş onun ağrılarıymış serumumuzu yedik kendimize geldik çok şükür ama öldüm öldüm dirildim bebeğim gelcek erken diye... Bir şey olucak ona diye....





ponçik

Çok geçmiş olsun canım epey korkutmuş seni yaramaz oğlun  :opucuk: yedikleirne çok dikkat et meyve sebzeleri mümkünse sirkeli suda beklet, bu aralar çok salgın varmış  :flowers: neyse ki sağ salim evinize dönmüşsünüz



RuHGuZeLi

Evet canım çok fazla salgın var . Babam da 1 gün öncesi aynı durumdaydı. Kustu rahatladı. Bende hastanede bütün işlemler bittikten sonra kustum ve rahatladım çok şükür.





zen_s

canım çok geçmiş olsun bayağı heyecan ve korku yaşamışsın ama çok şükür sonu iyi gelmiş inşallah bir daha yaşamaman ve sağlıkla kucağına alman dileğiyle  :opucuk:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

RuHGuZeLi

Tşkler canım... Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin. Canları hiç acımasın inş. Küvez de kalmasını hiç istemiyorum kuzucuğumun... O yüzden çok korkuyorum.





ponçik

2014 hepimize hayırlı uğurlu gelsin
:love9:  :love9:  :love9:  :love9:
Bebek bekleyen anneler sağlıkla yavrularına kavuşsun
:love9:  :love9:  :love9:  :love9:
Bebiş dileği olanların göbekleri dolsun
:love9:  :love9:  :love9:  :love9:
Yeni sene bereketli olsun
:love9:  :love9:  :love9:  :love9:



RuHGuZeLi

2014 hepimize sağlık huzur mutluluk ve bana göre en önemlisi Şans getirsin inş.

Allah 2014 ün ilk çeyreğinde sağ salim ve zamanında bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.

Bebiş istiyenlere de tez zamanda göbüşlerini doldurur inş.





ponçik

Selam kızlar, yavaş yavaş sonlara doğru yaklaşıyoruz  :love9:
ben genellikle hep sola dönüp uyuyorum eğer sırt üstü yatıyorsam dizlerimi karnıma doğru çekiyorum ama sağa doğru yatamıyorum, birkaç gündür sanki saola doğru yatınca bebeği eziyomuşum , karnımın üzerine yatıyormuşum gibi hissediyorum  :y25: sizde de böyle durumlar oluyor mu  :dontknow:
kan ilacından başka ilaç kullanmıyorum, kalsiyum ilacı midemi mahvediyor  :amin:
cumartesi günü kontrolüm var , iki üç gündür özellikle akşam üzeri benim küçük hanım fazlasıyla harekete geçiyor kıpır kıpır maaşallah  :love9:



RuHGuZeLi

Mrblar güzel hamişler bugün kontrolümüz vardı.
doktor ablamız oğluşumuzun çok sağlıklı olduğunu 1800 gr olduğunu boyunu sormayı unuttuk. Her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Tek bir kötü taraf var hala dönmemiş tosunum. Hala makat gelişli bağdaş kurmuş oturuyor bıcırığım  :k06: :k06: 4 haftamızın olduğunu o zamana kadar dönebileceğini söyledi. Biz de biraz olsun rahatladık çok şükür....

Oğluşum kıpır kıpırdın maşşallah... Gözlerimi senden alamadım anneciğim...

Sabah saçlarıma fön çekeyim dedim seni korkuttum sanırım annem nasıl sıçradın öyle  :y25: :y25: Sonra sana korkma fön makinesini açıyorum diyince sakinleştin minik adamım... Seni çok seviyorum aşk kuşum benim... :love9: :love7: :love9:





ponçik

Senin o aşk kuşunu yesinler  :k06: maaşallah kilosuna  :nazar: demek kıpır kıpır bıcır bıcır bir oğlun olacak Begüm  :hello2: 4 haftada da inşallah döner , dönmezse de artık kısmet sezeryan olursun  :dontknow: herşeyin hayırlısı  :icon_thumright: