2014- Mart, Nisan, Mayıs annelerinin buluştuğu sayfa

Başlatan Balböceği, 05 Temmuz , 2013, 18:36:02

« önceki - sonraki »

ponçik

Bu sitede çok cici bir fikir gördüm bebek şekeri için

http://feyzanincicileri.blogspot.com/search/label/BEBEK%20%C5%9EEKER%C4%B0%20F%C4%B0K%C4%B0RLER%C4%B0

Gelen misafirlere çikolata tutmak yerine bu şekilde süslü lokumlar ikram edilebilir  :icon_thumright: benim aklıma yattı  :hello2:
Bunlardan yapmaya karar verdim , bakalım kısmet  :k06:










ยรlคภ๓คz göภlüm

ben hastane için çikolata  eve gelen misafirler için bebek şeker, lohusa şerbetinin yanına da lokum ikram etmeyi düşünüyorum... lokumlar da böyle süslü olabilir


KasrıCinan

Alıntı yapılan: RuHGuZeLi - 10 Aralık , 2013, 15:03:00
Soluma yatıyorum sol tarafım feci şekilde ağrıyor uyuşuyor o geçsin diye sağıma yatıyorum orası ağrıyor uyuşuyor... Böyle sabahı ediyoruz biraz uyuyunca da sırt üstü uyanıyorum hemen sola dönüyorum ... Çok stressli bir iş arkadaş uyuması bile dert  :k06:
canım aynı sorunları bende yaşıyorum.aynen uyuması bile dert :toothy10:



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

KasrıCinan

Alıntı yapılan: ponçik - 10 Aralık , 2013, 14:53:49
genişliyoruz ondan  :laughing7: ben de çok dönerim , benim de sağ kalçamdan belime doğru ağrı oluyordu, iki gündür kalsiyum ilacı içiyorum , epey azaldı, hatta yok bile diyebilirim  :icon_thumright:
genişliyoruz hemde nasıl..nefes alamıyorum kemiklerim ayrılıyor sanki.böyle patlayacak bomba gibi şiş hissediyorm bazen kendimi...sağ tarafımda mı duruyor ne anlamadım 2 gündür kaburgam ağrıyor batıyor.o tarafta sertlik oluyor..



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

KasrıCinan

fikirleriniz çok güzel.acep hepsinimi yapsam   :ehi: :) oğlumda hiç birsey istediğim gibi olmamıştı acemilik de vardı tabi  :toothy10: e bide evimde olmadığım için.yine şerbet takımım tepsim lohusa şerbetim istediğim gibi çok güzeldi ama böyle seker çikolata hiç aklıma gelmedi..zaten doğumdan çıktıktan sonra ruh gibiydim.aklıma bile gelmedi böyle alıp çikolata vermek süslemk filan.sadece bisküvi lokumdu sanırım eve gelen misafirlere verdiklerimiz..



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

RuHGuZeLi

Kızlarrr bebeğim 2 hafta önden önden geliyorrr  :occasion5:  Yeni doktordan geldik veee 29+3 günlük çıktık. Boyumuz 33 cm Kilomuzda 1500 gr olmuş  :nazar:  Şu anda bebeğim ayakları aşağıda kafa yukarda makat pozisyonundaymış dönmemiş . Böyle giderse sezeryan olabilirmişiz   :y25: :y25:





ยรlคภ๓คz göภlüm

canım üzülme her an dönebilir, son gün bile dönebilir..  gelişimine maşallah benim oğluş da nerdeyse 2 hafta ilerde ve duruşu ters. perşembe doktora gideceğim bakalım ne diyecek... bizim kesin sezaryan olacak


RuHGuZeLi

İlkin sezeryan mıydı canım neden kesin sezeryan ?






RuHGuZeLi

Anladım canım benim ilk gebelik olunca normal doğumu çok istiyorum... O yüzden bir burukluk oluştu öyle diyince doktor. Oğlumda bende doğumdan itibaren hayat boyu sırt sırta savaşmak istiyorum  :y25:





ยรlคภ๓คz göภlüm

CANIM KORKMA DÜZELİR İNŞALLAH. OĞLUM DA TERSTİ DOĞUMA YAKIN DÜZELMİŞTİ


ponçik

Doğana kadar düzelir canım üzülme daha çok zamanın var, benimkinin başı aşağıda ve yukarıya doğru tekmeleri sallarken sanırım boks yapar gibi de kasıklarıma çalışıyor  :ehi:



ponçik

Günaydın bayanlar yavaş yavaş son üç aya doğru ilerliyoruz , zaman nasıl da geçiyor  :amin: benim miniğim iki gündür öğlene kadar epey hareketli, sonra bütün gün uyuyor, ama bu arada birkaç gündür de karnımın içi çok acıyor sanırım geriliyor  :dontknow: beyaz ekmeği tamamen kestim, mide yanmalarım da kesildi, eğer sizde de mide yanması varsa beyaz ekmek makarna gibi yiyecekleri kesip deneyebilirsiniz  :icon_thumright:



ยรlคภ๓คz göภlüm

ben de iki hamileliğimde de hiç yanma olmadı... ben artık geceleri uyuyamıyorum... sol yatmak konusunda zorlanıyorum çoğunlukla sağa yatıyorum sonra içim rahat etmiyor sola dönüyor... dönmek de zorlaştı artık eşim hatta dün gece kramp girdi zannetti. zaten grip yüzünden iyi nefes de alamıyorum... girp hakkımı şimdi doldurayım da doğumdan sonra grip olmayayım


ponçik

Ben de sürekli solda yatıyorum ama sanki karnımın üzerinde uyuyorum  :'( yani sola dönüyorum ama epey bir dönüyorum yani  :laughing7:
Ayşecim az kaldı sabır sabır  :amin: grip salgını varmış yine herkes dökülüyor