2014- Mart, Nisan, Mayıs annelerinin buluştuğu sayfa

Başlatan Balböceği, 05 Temmuz , 2013, 18:36:02

« önceki - sonraki »

ponçik

Bunları yapmak kolaydır, pratiğini öğrenince çabuk çabuk yapar bitirirsin, sonrasında da süslemeleri yaparsın ohh mis gibi  :hello2:
Ben de değişik fikirler buluyorum ama kararsız kalıyorum, neyse daha vakit var deyip erteliyorum  :laughing7:
Bebeğin aşağıda olması çok sıkıntı yaratıyordur eminim  :( dikkat et bol bol dinlenmeye çalış diyeceğim ama evde bir minnoş varken nasıl dinleneceksin değil mi  ;D

Benim küçük kız da bu gece çok kıpır kıpırdı vallahi o saatte ne alıp veremediği vardı göbeğimle bilmiyorum  :ehi:



RuHGuZeLi

Mrblar arkadaşlar bugün kısmende olsa oğlumu görebildim... Sırtını dönmüştü kuzucum burnunu ve gözlerini görebildim ağız kısmını kollarıyla kapamıştı güzel oğlum...İçim rahat etti. Kilomuz tam 908 gr olmuş  Gelişimi de gayet iyi durumda çok şükür evhamlandığım gibi bir durum ortaya çıkmadı. Yalnız hastaneden cd vermediler çok üzüldüm sadece bir resim verdiler o da siyah beyaz neyseki yüzü gözüküyor . Artık babamız gelene kadar böyle idare ediceğiz.





ponçik

  :nazar: Begüm maaşallah   :hello2: kilonuz gayet iyi , oğlunun burnuna bayıldım okka gibi , resim siyah beyaz da olsa seçilebiliyor Allah nazarlardan saklasın , sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz  :amin:
Ben detaylı ultrason çektireceğim zaman CD ve renkli foto için ekstra ücret istediler, babamız yanımızda olmadığı için o görsün diye kabul ettim
Ben de cumartesi günü kontrole gideceğim bakalım bu ay üç kez ultrasona girmiş olacağım  ;D sıkıntı olmaz değil mi arkadaşlar  :suclu:, hem detaylı ultrason sonuçlarımı göstereceğim, hem de rutin kontrolümüzü yaptıralım  :icon_thumright:



RuHGuZeLi

Valla benim ufaklık burnuna estetik yaptırmış anne karnında  :toothy10: :toothy10: Ultrasyon ses dalgalarıyla çalıştığı için problem olacağını pek zannetmiyorum canım. Sizlerdende bekliyorum bebiş fotolarınızı hadi bakalım prenslerimizi prenseslerimizi bekliyorum  :hieyt:





ยรlคภ๓คz göภlüm



ponçik

Dün akşamdan beri belimde, daha doğrusu sağ kalçamın üst tarafında ağrı var, otururken sorun yok ama  kalkarken ve yürürken rahatsız ediyor  :dontknow: acaba kramp mı anlayamadım
Yarın rutin kontrolümüz var, doktor belki magnezyum ilacı verir
Bir de en korktuğum şey  :cildir: dişim ağrımaya başladı  :y25: umarım geçici bir durumdur
ilk hamileliğimde de 5 aylıkken dişimi çektirmiştim  :sad1:



ยรlคภ๓คz göภlüm

CANIM KRAMP DİREK BACAĞINA VURUYOR. SİYATİK OLABİLİR Mİ? BEN DE SİYATİK, BEL FITIĞI BAŞLANGICI VAR SENİN DEDİĞİN GİBİ UZANDIĞIMDA KALKARKEN BİR DE UZUN SÜRE YÜRÜRSEM AĞRI YAPIYOR.
BENİM DE GECE SOL BACAĞIMA KRAMP GİRDİĞİNDE HEMEN GEÇİYOR SAĞA GİRDİĞİNDE RESMEN BİLEĞİM TERS DÖNÜYOR UZUN SÜRE GEÇMİYOR GÜN BOYUNCA DA AĞRI YAPIYOR


ponçik

Bilmiyorum ki canım umarım değildir  :y25:
Yarın kontrole gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek  ::)



ponçik

Kontrole gittim kızlar,
Ayşecim doktora sordum pek krampa benzemiyor şikayetin bel fıtığı olabilir dedi, kalsiyum ilacı verdi  :igrenc: efervesan , eğer kalsiyum eksikliği ise geçer dedi, bir de yatarken beline ufak bir yastık koy dedi  :icon_thumright:
Kilo olayım fena yalnız  :suclu: 23 haftada 9 kilo almışım bu sopaları hakettim yani  :caca: :caca:  :k06:
doktora da dedim, mide bulantıları iyiymiş şimdi iştahım iyice açıldı dedim  :ehi: yarım saatte bir kalkıp yürü dedi
şunu yeme bunu yeme demedi, zaten dese n'olcak ki , aklı olan anlar dimi  :toothy10: ben de kendimce pazartesiden itibaren makarna, pilav olayını hafta bir kez çok canım çekerse yiyeceğim, kek,börek,çörek zaten pek yemem ama misafirlik vs olursa yemeyeceğim  ;)

Kızım 28 cm kilosu da 530 gr. gelişimi güzel ama kilosu az dedi , sonlara doğru toparlanır inşallah  :amin:
Haftaya da şeker yüklemesi yapılacak  :igrenc: onda da sıkıntı çıkmaz inşallah  :amin:



KasrıCinan

canım  :nazar: :nazar:
canım bel ağrısı sırt ağrısı bendede acayip var. bikaç gecedir uykudan uyanıyorum belim diye.elim hep sırtımda.ve kramp giriyor kasıklarıma.ben magnezm kullanıyorm doktor verdi..yastık koyup yatıyorm bacağıma elim de belimin altında..oyy oğlum üstünü  çok açıyor üstüne örtmeye ayrı kalkıyorm tuvalete ayrı.sabaha kadar uyumuyorm desem yeri.. :ehi: :ehi:
kilo çok almışsın hakkaten.. ben 4 kilo aldım bazen 4 buçuk oluyor...
çalışıyorsun sen bide....iştahında ondan çoktur.hareketli olunca çok acıkırsın.ben yattığım halde çok acıkıyorrm,,çok hareketli kızım içim kıyılıyor resmen,,
ben aksine böreklere düstüm.kalkıp sürekli yapasım var.kilosu iyi ya..o kadar az değil.toparlar daha :nazar: :nazar:benim de haftaya şeker yüklemem..insallah rahat atlatırız :amin:



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

ponçik

Benim de işte son hafftalarda iştahım bir açıldı ki, sabahları tostlar, börekler oooh bi güzel götürdüm vallahi  :ehi: sonrası malum  :suclu: bir ayda 4 kg birden  :laughing7:
Dün akşam da kızımın beslenmesi için kek yaptım ama sadece minik bir parça göz hakkı diye tadına baktım  ;)
akşam yemeğini de saat 5 gibi yemiştim, yatmadan önce de bir bardak süt içtim böylece abartmadan midemi çok doldurmadan rahat bir akşam geçirmiş oldum. Dün de yapı markete gitmiştik malum çok büyük oldukları için epey dolaştık çok yorulmuşum heralde dün gece tuvalete bi kalkmamışım  :laughing7: o kadar derin uyumuşum yani  :aferin:
Bu arada şeker yüklemesini dün sabah yaptırdım ben , çok şükür sonuçlarım normal çıktı ama saat 11:00'e kadar aç kalınca ve pudra şekerli suları içince vücut dengem biraz bozuldu  :igrenc: çok ciddi bişey olmadı tabi ama normal saatlerde yemeğimi yemediğim için biraz baş ağrısı oldu  ;) herşey bebeler için , hayırlısıyla kavuşalım diye katlanıyoruz Allah yardımcımız olsun  :amin:



RuHGuZeLi

10 Aralık , 2013, 14:25:32 #296 Son düzenlenme: 10 Aralık , 2013, 14:29:52 RuHGuZeLi
Mrblar kızlar benim yanlarım çok ağrıyor uyurken çok dönüyorum sizlerde de var mı bu ağrı sızı ?





ponçik

genişliyoruz ondan  :laughing7: ben de çok dönerim , benim de sağ kalçamdan belime doğru ağrı oluyordu, iki gündür kalsiyum ilacı içiyorum , epey azaldı, hatta yok bile diyebilirim  :icon_thumright:



RuHGuZeLi

Soluma yatıyorum sol tarafım feci şekilde ağrıyor uyuşuyor o geçsin diye sağıma yatıyorum orası ağrıyor uyuşuyor... Böyle sabahı ediyoruz biraz uyuyunca da sırt üstü uyanıyorum hemen sola dönüyorum ... Çok stressli bir iş arkadaş uyuması bile dert  :k06:





ponçik