2014- Mart, Nisan, Mayıs annelerinin buluştuğu sayfa

Başlatan Balböceği, 05 Temmuz , 2013, 18:36:02

« önceki - sonraki »

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: KasrıCinan - 30 Ekim , 2013, 12:47:13
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 30 Ekim , 2013, 10:36:37
Slm guzel anneler nasilsiniz
Gonca kirklar karisinca ne oluyoduki
Bizde var sanki annemgil konusuyodu tam hatirlamiyorum bi aciklar misin
a.s canım iyiyiz biz sen nasılsın?phaşan olacak demek hee ne güzel.bir kız bir oğlan. :nazar:
canim sukur bizde iyiz evet oglusum olcak ins tembel bir erkek daha tam olarak hareketlerini fazla hissedemiyorum  :D hayirli evlat olsunlar ins

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: goncik - 30 Ekim , 2013, 13:33:17
Netten baktım ama çoğu yerde bu durumun hurafe olduğu yazıyor, eskiden beri süregelen adetler gibi bir durummuş, yanyana gelirse bebekler hasta olurlarmış , olay bu  :dontknow:
him anladim sagol canim bende merak ediyordum sen nasilsin kizin nasil

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

ponçik

İyiyiz çok şükür, kızım da iyi , bu aralar iştahım açıldı
yakında yuvarlanıp gidiyoruz lafı gerçek olacak  :ehi:

Siz de iyiymişsiniz maaşallah , çoğu oğlu olan arkadaşım ve sitedeki arkadaşlar erkeklerin hareketini daha çabuk hissediyor, seninki uslu olacak demek ki  :icon_thumright:



ponçik

Göbek deliğimin sol tarafında pıtır pıtır bişeyler hissediyorum  :k06: benim kız burdayım mı demek mi istiyor  ::)acaba



mavili

selam
benim ikinci bebeğim olacak
22 haftalık  hamileyim
mart 11 e denk geliyor doğumum
ilk bebeğime hamile iken yazdıklarımı okumak için siteye girmiştim
selam vermek istedim
herkese hayırlı doğumlar



ponçik

Hoşgeldin mavili  :hello: çok uzun zamandır uğramamışsın  ;D
Kızın 5 yaşını geçmiş maaşallah , Allah acılarını göstermesin , abla da oluyormuş ne güzel
Cinsiyeti belli mi kuzunun  ::)
Benim kuzum da 7 yaşını doldurdu yoğun ısrarlarına dayanamayıp bizde kardeş yapmaya karar verdik
Çok şükür rabbim aratmadan nasip etti, inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Eski üyelerden görüştüklerin varsa sopala onları da gelsinler tekrar  :caca:  site çok sessiz  :D



RuHGuZeLi

Günaydınlar ilkbahar mevsiminin güzel anne adayları  :hello: Nasılsınız bakalım? Biz çok iyiyiz maşallah  :nazar: Aşımızı unutmuşuz dün yeni vurulduk. Biraz kolumuz ağrıyor ama olsun ... Mavili hg canım peş peşe doğurucaz gibi görünüyor  :k06: Biz şimdi kahvaltı etmeye gidiyoruz  :hungry:





ponçik

Afiyet bal şeker olsun, ben kahvaltı yapalı 3 saat oldu, üzerine grissini yedim şimdi de ıhlamur içiyorum  ;D
aşı derken ne aşısı bu tetanoz mu  ???



RuHGuZeLi

evet tetenozu unutmuşum dün ebemiz aradıda hatırlattı sağolsun  :k06: Erkencisin kahvaltı için. Tabi çalışan olunca erken kahvaltı ediyorsundur. Zor olmuyor mu  hamişlikle çalışma?





ponçik

İlk hamileliğimde çok rahattım, hatta doğumdan 2 hafta öncesine kadar çalışmıştım
Şimdi zor geliyor , çok yoruluyorum, yaşın etkisi de var sanırım , ilkinde bahar ve yaz aylarını geçirdim, çok gezdim ordan oraya hopbidi hopbidi  :laughing7: bunda o enerjim yok  ::) bir de tabi ilgilenmem gereken bir kızım var, ilkinde uykum gelirdi hoop yat, canım gezmek isterdi hadi kocişim hop dışarı, al göbeği istedigin yere git, şimdi nerdeeee  :ehi: yine de bu halime çok şükür beterin beteri var  :amin:



RuHGuZeLi

Ay maşallah sana  :nazar: Ben bunların hiçbirini yaşıyamıyorum malum eşim askerde olduğu için çok fazla yürüyüş yapamıyorum gezemiyorum... Aslında istemiyorum eşim yok diye belki bilemiyorum... Annemlerin yanındayım şimdi Allah yukarda çok güzel bakıyorlar bana... Sanki yeniden küçüldüm de onlar benim peşimde koşturuyorlarmış gibi hissediyorum :k06: :k06: Ama keşke çalışsaymışım keşke eşim yanımda olsaymış diyorum bazen... Özel şirketlerde çalıştım ama artık çalışmak istemiyorum kpssye hazırlanip düz memur olarak bir yere atanmak istiyorum onu da beceremiyorum.Sürekli kafamda eşim , bebek... Bir türlü fırsat bulup da ders çalışamıyorum...





ponçik

Zaten bu şartlarda çalışman zor olur, kendini zorlama bence, herşey olacağına varır, ben doğuma 2 hafta kala AÖF sınavım vardı girmedim, ondan sonra da dondurdum ama yıllar geçti hiç elim gitmedi. Zaten iki yıllık mezunum 4 yıllığa geçiş yapmıştım. Kariyer hedefim olmadığı için devam etmek istemedim.
KPSSden geçen sene 70puan aldım ama istanbulda o puana yerleşemedim neyse zaten şunun şurasında sigortamı 1 sene daha ödesem prim gün sayım doluyor, sonra yaşı bekleyeceğim  :suclu: zamanımı çocuklarımla geçirmeyi planlıyorum  :hello2:



RuHGuZeLi

Maşallah valla sana  :nazar: Sanırım bu çalışma fikri hamile olunca daha çok içime dert olmaya başladı... Oğlumun her şeyi tam olsun hiç bir şeyi eksik olmasın istiyor insan... Allaha şükür babasının kazancı iyi de sorun olmaz.Fakat babası olmadığında canı pahalı bir şey istediğinde çıkarıp onu alamamak zor olsa gerek diye düşünüyorum bu aralar...





ponçik

İnşallah eşine de oğluna da sagsalim kavuşursun canım, canı bir şey isterse ve alamayacak durumdaysan babanla birlikte alırız dersin, bu fikre alışırsa senin için kolaylık olur, birşeyi illa alacaksın diye bir durum yok elbette, insan istiyor tabi herşeyin en iyisi en güzeli olsun diye ama bu sefer de çocuk doyumsuz oluyor
Ben ikinciye bişey almayacağım  :ehi: ablasının bir mağaza açacak kadar oyuncağı var , çoğunu da dağıttık yani  :laughing7:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Ya kizlar ben ayrintili ultrasona girmedim gununu aldim bes kasima verdim oda 22+2 oluyorum sorun olurmuki 22haftaya kadar yapiliyomusya oyuzden sordum

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url