hesabımı silmek istiyorum ama silemedim..

Başlatan ferruh1234, 18 Nisan , 2013, 14:05:44

« önceki - sonraki »

ferruh1234

bu sitede problemmi var silinmek istediğim halde neden silinemiyorum..!

Balböceği

Silinmesini istediysen en kısa zamanda işlem görecektir  :k06:

destina06


ferruh1234

silinmesini istedim grkn işlemleri yaptım ama site grkn işlemleri yapmadı nerdeyse 1 ay oldu hala girebiliyorum..

Emine

Bize hesabınızı silme isteğinizle ilgili bir talep ulaşmadı. Profil -Özet - İşlemler kısmından bu hesabı sil diyerek hesabınızı silme talebinde bulunursanız onaylarız.

Balböceği

Emine lütfen sil şu adamı  :igrenc: :igrenc: artık çok saçmalamaya başladı  :igrenc:

ferruh1234

silin beni yalnız şunu bilin bnm bu kadar Laf yememe vesile olan Sünnet denilen insanları aşşağılama vesilesi olan çocukları mecbur bırakan talihsizliklerde o şekilde yaşamaya mecbur bırakan toplumda yabancıları aşşağılama vesilesi olan bu Adeti kökünden kazıyana kadar taraftarlarıyla uğraşmazsam Adam değilim..

Balböceği


Emine

28 Nisan , 2013, 14:06:10 #8 Son düzenlenme: 28 Nisan , 2013, 14:08:59 Emine
Herkes farklı görüşte olabilir lütfen birbirimize hakaret etmeyelim. Hakaret etmeden herkes fikrini paylaşabilir. ferruh1234 sizin de sünnet konusunda olan düşünceniz takip edenler tarafından anlaşılmıştır sanıyorum konuyu daha fazla uzatmadan başka şekilde başka konularda paylaşımda bulunacaksanız forumda yer alabilirsiniz ancak sonu kötü tartışmalara doğru ilerlerse forum kuralları gereği taraflar ceza alabilir.

°•.ℓανιηуα.•°

emine hanım akıl verek haddime değil ama bence yanlış yapıyorsunuz !

kendisi de gitmek isteyen, sitede kimsenin görmek istemediği saçma sapan birinin üyeliğini sınırsız silmek için daha neyi bekliyorsunuz  :dontknow: küfür yazmasını beklememiz mi gerek.



Emine

Forum kuralları belli sırf herkesle aynı görüşte değil diye birini silemeyiz zaten forum kurallarını ihlal ettiği kısmıyla ilgili uyarı cezasını aldı. Sünnet konusunda kendi fikrini empoze çalışmaya devam ederse mesajları silinecek başka konular hakkında sohbetlere katılmasında sakınca yok. Forum kurallarını ihlal ettiği noktada herkes gereken cezayı alır.

Balböceği

Ama o üyeliğini silmek istiyor, onu da beceremiyor..  :k06:

Emine

Özelden mesaj atmayı başarıyor silinmek istese aynı şekilde özelden mesaj atıp beni silin diyeceğini düşünüyorum. Kimseyi zorla tutmuyoruz :)

ferruh1234

ya ben kimseyi küfretmeyeceğim haşa ne haddime..ben aslında meşhur biriyim kim olduğumu bilseniz büyük dilinizi yutaksınız..! çok meşhur bir insanım ben..

~ERVA~

Söyle bilelim kim olduğunu ona göre davranalım :ehi: :ehi: