Doğum sonrası adetlerinizin düzeni ve miktarı nasıl?

Başlatan cute552, 13 Mart , 2013, 16:26:38

« önceki - sonraki »

cute552

doğum yapalı 4 ay olucak 22sinde dün adet oldum gerçek anlamda daha önce az az kısa sürede gelirdi şimdi ise pet yetiştiremiyorum benim adet kanamalarım 3 4 gün sürer kesilirdi öyle fazlada kanamalı olmazdı şimdi ise pette beyaz yer bile kalmıyor kayınvalidem ilkse fazla gelmesi normaldir dedi ama ben pek emin olmıyorum sizdede böylemi oldu ilk defa bu kadar kanamalı adet görüyorum dgumdan sonraki ilk adetinizin kanama miktarı neydi?


ANNESİNİN Bİ'TANESİ BÜYÜYOR.

asya81

Ben dogumdan 40 gun sonra oldum oda eskisinden azdi halada oyle asiri kayip varsa bence doktora gorun bende goruncem bendede azalma sozkonusu

Nevaa

Bende eskisi kadar adet olmadım doğumdan sonra baya azaldı eskiye oranla iki yıl oldu ama hala az oluyorum ben.
"Bunca yitirmekler bir bulmak içindir." Buna inandı mı insan düğümler çözülür bir bir. Anlarsın 'neden' lerin cevabını. Kaybettim dediğinde kazanır, bittim dediğinde başlarsın..Anlarsın aslında bütün kapılar kapanırken tek kapı açık kalır..Ve artık yitirmekten yorulup bulmak için uğraşmaya başlarsın..Şimdi gidilecek tek yol var..Tek kapı..Tek çare..Bütün acılara merhem..

cute552

bugün 2. günü olucak bakalım nekadar sürücek normalde 1. günü fazla gelir oda çok değil tabi 2. gününde azalma olur 3. günü dahada az 4. günü bikaç damla sonra kesilirdi eger 4 günde böyle devam ederse doktora gidicem bakalım ne olucak.


ANNESİNİN Bİ'TANESİ BÜYÜYOR.

asya81

Canim takip et sen daha iyi bilirsin kendini ona gore davranirsin

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

ilk oldumda benimde cok gelmisti ama sonraki aylar azaldi
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

oslem0320

tam da bu konuyu açacaktım benim kızım da 4 aylık oldu dün adet gördüm benim de çok kanamam var. ben spiral taktırmıştım ondan mı yoksa doğum sonrası ilk olduğu için mi bilemedim:( ben de ped yetiştiremiyorum:(

cute552

ilk adetim çok kanamalı ve 10 günü geçti şimdi 42 gün sonra yani geçtiğimiz pazartesi günü oldum ve hala geliyor doğumdan önce 4 gün sürer ve kan miktarı şimdikine göre daha azdı şimdi ise fazla kanamalı ve uzun sürüyor doktora gittim ilaç vermişti düzenli kullanamadım doktor süt hormonuyla alakalı olabilir demişti sizin nasıldı adetleriniz? haa bu arada kızımın ilk incisi çıktı 5 ayını doldurmasına 3 gün kala dişimiz patladı şimdi ise büyüyor çok mutlu oldumm..  :hello2: :hello2:


ANNESİNİN Bİ'TANESİ BÜYÜYOR.

cananyakut

benden birbuçuk ay akıntı gelmişti.Doktora gittim ilaç verdi ve normal değişti.Çok şükür geçti.Umarım sizin başınıza gelmez.

Lă_Tăhzen!

Ilk kizimda 1 sene sonrasi gelmisti 1.yas gunune yakin bi zamanda umarim bunda da aynisini yasamam cok siskinlik var yuzum gozum sivilce doldu

iklima

Peki olmayinca dr a gitmek gerekiyor mu ideal olan ne kadar zaman sonra olmasiymiski
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

ponçik

ben de 5 ay sonra ameliyat olup sütüm kesilince adet olmuştum, ama sütüm kesilmeseydi ne kadar devam ederdi bilmiyorum  ???



leylakarsu

İlkde biraz fazla oluyor ama sonraki aylarda azalıyor canım

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

kizimda hemen adet olmustu bunda 3ay olcak olmadim karnim sis  :honk: :honk: emziriyom ondan sanrim  ::) olsamda rahatlasam
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Balböceği

6 ay oldu sadece bir kere aslında iki kere ama ilkinde olmadım.. ne zaman düzene girer acaba

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi