16 Nisan , 2024, 17:29:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hamile giyim, hamile gecelik, hamile pijama

Başlatan nevrinsarezar, 27 Şubat , 2013, 16:52:39

« önceki - sonraki »

nevrinsarezar

27 Şubat , 2013, 16:52:39 Son düzenlenme: 02 Mart , 2013, 21:19:43 nevrinsarezar
Hamile Giyim

       Bayanların giyimlerine   verdikleri önem yaşamın her anında oldukça fazladır. Küçücük bir kızken   bile giyilen kıyafetler oldukça önem verilir, komşu kızının giydiği   şeylerden daha cicili bicili şeyler giyebilmek için annelerin başının   etini yenir. Bu süreç genç kız olunca da devam eder. Okula giderken ayna   karşısında dakikalarca süslenmeler görülür bu evrede. Olgun bir bayan   olunduğu zaman verilen bu önem hat safhaya çıkmıştır. Gece hangi ürünün   tercih edileceği bile sorun oluşturabilir çoğu zamanlar. Olayların   normal durumlarda bile bu derece hassas olduğu düşünüldüğü zaman; normal   olmayan durumlarda bayanların nasıl bir psikolojiye bürünebilecekleri   düşünmek o kadar da zor olmasa gerek. Peki, nedir bu özel durumlar? Bir   bayan için en özel durum olarak hamileliği gösterirsek hata etmiş   olmayız galiba. Genel olarak bir bayan için bundan daha özel bir durum   olmamaktadır.



         Normal zamanlarda bile çok büyük önemi olan görünüm konusunun   hamilelikte ruhsal değişikliklerle birleşmesiyle önemi kat kat   artmaktadır. Bayanların bu konuda ruh halleri ve hassasiyetleri   bilindiği için bu döneme özel olarak üretim yapan sektörler ortaya   çıkmıştır.
Hamile giyim sektörünü verdiğimiz bu yapılanmalar, her hamile   bayanın ya da çiçeği burnunda annelerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek   büyüklükte ürün potansiyeline sahiptir.



       Hamile giyim  denildiği  zaman karşımıza çıkan bu oluşum, normal zamanlarda  giyilebilecek her  ürünün hamile bayanın giyebileceği şekilde  tasarlanmış modelleri  sınırları içerisine almaktadır. Elbette bu  ürünlerde bazı görsel  farklılar göze çarpabilir. Bu da çiçeği burnunda  anne adayımızın daha  rahat bir hamilelik süreci geçirebilmesi için son  derece önemli bir  noktadır.



       Hamile giyim incelendiği zaman  karşımıza sayısız  ürün çıkmaktadır. Örneğin hamile bayanın rahat bir  şekilde uyuyabilmesi  için üretilmiş olan, özel tasarımlarla rahatlığı  ve görselliği ön planda  tutan sayısız
hamile gecelik modelleri  mevcuttur.  Hamile giyim tabii  ki de hamile gecelik ile sınırlı  değildir. Bu modellerin yanına yine  hamile bayanın sıcak ve rahat bir  uyku süreci geçirmesi için özel  tasarlanmış olan hamile pijama  takımları eklenebilir. Hamile pijama,  hamile gecelik kadar çok tercih  edilen hamile giyim ürünlerindendir.  Bunların yanında sabahlık  ürünlerinin de hamile giyim de modelleri  mevcuttur. Hamile gecelik  sabahlık olarak da ulaşılabilir bu ürünlere.  Bu ürün kategorisini  istediğimiz kadar uzatabiliriz. Son bir örnek  verecek olursak, tayt  modellerinin dahi hamile bayanlar için olanları  mevcuttur ve bunlara  hamile tayt olarak ulaşılabilmektedir.