eşimde baba olmak istiyor

Başlatan ayy, 12 Şubat , 2013, 18:22:29

« önceki - sonraki »

ayy

benim eşimde çok istiyor baba olma bi bebeği severkende öyle belli ediyor ki :sad1: :sad1: :sad1:
Allahım inşallah eşimde tez vakitte bu duyguyu yaşar :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
eminim dünyanın en tatlı babası olacagına :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

@Melek Yüzlüm@

ayşecimm dua ediyorum bende sana canım inşallah kısa zamanda hamiş haberini alırızzz :amin: :amin: :amin: :amin:

eşinde sende bu güzel duyguyu tadarsınızz :amin: :amin: :amin: :amin:



Balböceği

Kim istemez ki anne baba olmayı  :love9:

Rabbim en kısa zamanda sen ve senin gibi yıllarca bebek hasreti çeken arkadaşlara nasip etsin mevlam.  :love9: :amin:

almila__

rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bu duyguyu en guzel yaşamanızı nasip etsinn  :amin: :amin: :amin: :amin:
:flowers: :flowers: :flowers:

nazlıyarim

Alıntı yapılan: ﻪկկ ❤ ☾ - 12 Şubat , 2013, 18:22:29
benim eşimde çok istiyor baba olma bi bebeği severkende öyle belli ediyor ki :sad1: :sad1: :sad1:
Allahım inşallah eşimde tez vakitte bu duyguyu yaşar :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
eminim dünyanın en tatlı babası olacagına :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
inşallah canım inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün.benimkide benden güzel tutuyor bebekleri ayaklarında sallıyor ninni söylüyor  :y25: kahroluyorum ama elimizden gelen sadece rabbimin izin verdiği günü beklemek...
BENİM HALA UMUDUM VAR...

doğangüneş

Cnm adasim pek tanimasamda seni sürekli aklımda ve dualarimdasin
Rabbim geri çevirmesin insallah dualarımızı  :amin:
Bu güzel nimetin sen de esinde en kısa zamanda tadına varın insallah  :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

sormayın eşim de öyle... bebek gördüğünde öyle içten seviyor...telefonunda oğlumun bebeklik fotoğrafı duvar  kağıdı... inşallah bebişlerimiz gelir


ayy

hepinizden Allah razı olsun canlarım rabbim sizlerinde o güzel gönlünüzden ne geçiyorsa hayatınıza getirsin rabbim :amin: :amin: :amin: :amin: :amin::opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
inşallah bize ve bizim gibi bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır rabbim :amin: :amin: :amin: :flowers: :flowers: :flowers:
eşim çok belli etmiyor ama özellikle bi bebek yada çocuk gördüğünde gözlerinizin içi gülüyor resmen kalbi gözlerinde atıyor ışıl ışıl parlıyor :sad1: :sad1: sokakta bile çocuk gördümü gözüyle bana işaret ediyor gülerek  :sad1: :sad1:
41 yaşını bitirdi :sad1: :sad1: eminim mükemmel bir baba olacak  :amin: :amin: :amin: :amin: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

esracım

İnşallah eşinde sende mutlu sona ulaşacaksınız Ayşecim  :amin: :amin: :amin: :amin: Dualarımız kalplerimiz sizinle  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

ayy

Allah razı olsun kuzum doğum yaklaştı  :nazar: :nazar: :nazar: bak bebiş gelirken adımızı söyle bağırırken :k06: :k06: :k06: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

ahhhh ayşem inşallah tez vakitte gelir bebişiniz yaaa  :amin: :amin:



ayy

 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
inşallah kuzum hem teyzeleri bak nasıl dua ediyor buna karşı koyamaz gelir yavrum  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk:

kelebegimm

Rabbim sizede bu guzel duyguyu yaşatsın aysem hep dualarimdasin  :amin: :amin: efeyi severken hep diyorum Rabbim kimseyi bu sevgiden mahrum bırakma diye :amin: :amin:


]

destina06

aynen la benim kocam da çok belli etmiyor ama geçen bana acıyan bakışlarını yakaldım sonra kendime bi daha acıdım :sad1: hani arkadaşın bebeği bendeydiya işte bebiş uyuyodu o da yanında oturuyodu neyse sıpa uyanmış mızlanıyodu bana seslendi neyse geldim yattığı yerden kucağıma alıyodu yok annem yok felan diyodum bebişe sonra böle bağrıma bastırırken gözüm ona kaydı yeminlen o bakışları görsen sen de kendine acırdın o an aklından neler geçirdi bilmiyorum ama o bakışı içimi ezdi geçti  :crybaby2: :crybaby2: onlar bizim gibi belli edemiyorlar ama elbet bizim kadar istiyorlar hatta 6 ay korunduk biz(ne b..k yemeye korunduysak zati olmuyomuş :ehi: :ehi:) o dönemde başımın etini yiyodu olsun olsun diye sonra olmayınca zaten ben de istemiyorum ayaklarına yatıyor ama yemezler yazık kız onlara da bize de :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

°•.ℓανιηуα.•°

şuleeee  :y25: :y25: :y25:

sizi öyle iyi anlıyorum ki ... bende pko vardı. yumurtlama olmuyodu. doktor muhtemelen tedavi ile olacak demişti. ama 1 yıl bekletiyolar ya o tedavi için. neyse.. biz 1 yıl bekledik korunmadan. olmadı... ben de aynen artık eşimin bana acıyarak baktığını düşünüyordum. her gün ama her gün ağlıyordum. ee bi de çevre baskısı,eşimin ailesi çok cahil... beni mahvetmişti...

adet olmayı beklerken tam 1 yıl sonra kendiliğinden çıktı geldi..

doktor bile şaşırdı. o ay yumurtlama da yoktu. nasıl oldu bilemedik.

inşallah olucak kızlar yaa... inşallah  :amin: