Aşkımın meyvesi, Canımın parçası ..

Başlatan ♣ ђคtเςє ♣, 01 Şubat , 2013, 18:00:29

« önceki - sonraki »

♣ ђคtเςє ♣

ben hep derdim ki bi 4 aylık olsun tamamdır içim rahat edebir diye nasıl oldu anlamadım bile allah hayırlısıyla kucağımızada versin  :amin:

ayy


Balböceği

Maşallah canım, darısı Ayşe'me ve diğer arkadaşlara inşallah  :amin:

♣ ђคtเςє ♣

amiiin inşallah bütün bekleyenlere  :amin:  :amin:

♣ ђคtเςє ♣

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Minicik bişey ama dev gibi sevgi .. İşte seni anlatan cümle annecim  :love9: Rabbime binlerce kez şükürler olsun seni bana yolladığı, bu eşsiz duyguyu tattırdığı için..
Sen bi mucizesin, benim küçük mucizem ve dünyadaki en önemli en değerli emanetimsin.. Bebeğim benim seni çok seviyorum, bi gün daha yaklaştık birbirimize meleğim ..


:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

♣ ђคtเςє ♣

 :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Aşkııımm meleğiimmm canım bebeğiimmm  :love9:

Bugün çok şükür ki kavuştuk  :k06: ama sen hiçte oralı değildin annecim bacak bacak üstüne atmış ellerin suratında keyif çatıyodun ohhh  :k06: biraz dürtüncede poponu döndün  :k06:  oyy poponu yerim seniin ben yaa bebeğim askıımm. Kocaman olmuşsun yine hatta ekrana bütün vucudun sığmadı düşün yani  :k06:  tosunum benim meleğim  :love9:

Doktor teyzen çok sağlıklı buldu seni Allaha şükür hiç bi problemimiz yok bebeğim, babanda bugün bizimleydi hayran hayran sana baktı kalp atışlarını dinledik beraber  :love9:

Ahh annecim ama doktorumuz bu seferde kıza benziyo dedi bacaklarının arasında pipi göremedim bom boş dedi  :k06: sende inat ettin düzgün durmadın bacak bacak üstüne attın kaldın öyle sıpa seni  :k06:

Heee bide çok haraketliydin her zamanki gbi annecim doğduğunda da böyle olursan ne mutlu babanla bana  :k06:

Canım yavrum, ilk gözağrım, dünyam ...  Adım adım yaklaşıyoruz birbirimize, seni verene kurban olurum şükürler olsun iyiki varsın. Seni çok seviyorum miniğim ..


:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

kelebegimm



]

ayy

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ayyy kıyamam maşallah kuzunaaa haticemmm :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: bacak bacak üstünde haaaa fotolarda gördüğümüz gibi :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kesin erkek ozaman  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

  :amin: :amin: :amin: :amin:balı :love9: haticem Allah razı olsun dualrınız için kuzular :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Aşkk

oyyyy maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: teyzeleri yesin onu  :love9: :love9: :love9:
darısı başıma inş  :amin: :amin:

ayy

Alıntı yapılan: mecnunum= ev kuşu - 12 Şubat , 2013, 01:28:52
oyyyy maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: teyzeleri yesin onu  :love9: :love9: :love9:
darısı başıma inş  :amin: :amin:

ceyim inşallah canım :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

♣ ђคtเςє ♣

ayşeemm bi görsen bacak bacak üstüne atmış bide kitlemiş ayaklarını birbirine mümkün değil açtıramadık kımıldanıyo sağa sola ama ayak haraketini bozmadan  :ehi: biraz uğraşında poposunu döndü koptuk zaten  :ehi:

Rabbim sanada en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin ayşem vallahi hep dua ediyorum hep aklıma geliyosun allah biliyo  :amin:

ceylanımm kızz 1 ay sonra seninkide byle şekilden şekile gircek aynı bu durumda olcaksın sende  :k06: insanın içi gidiyo yemin ederim o orda kımıldanıyo oynaşıyo bişeyler yapıyo çok farklı bişey  :love9:

ayy

 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
pek rahatına düşkün alacak senin kuzunnnnn :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
ahanda gör totosunu kaldırmayacak ki buda erkek oldugunu düşündürüyorrrr :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
gerci kızlarda saklar kutusunu göstermez ama bacak bacak üstüne atanlar erkek oluyor genelde :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

♣ ђคtเςє ♣

benimkide diyo ki aha anası kılıklı pek bi rahatına düşkün  :ehi:  :ehi: Valla meraktan çatlıyorz artık kız mı olcak erkek mi olcak bi gösterse kimi doktor kız diyo kimisi erkek beynimiz döndü  :k06: en önemlisi sağlıklı olsun  :amin:

ayy

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
evet saglıklı olsunda önemli değil kuşumda genede merak edyor insan.
benim agbimin yani yengemin dr abimib arkadsıydı. dogana kadar erkek dedi meger şaka yapmış abime kızımız oldu ve yıllarca erkek donu atleti vs.giydi beşğide maviydi  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

♣ ђคtเςє ♣

ayy hahahah ben yengenin yerinde olsan bilmem napardım  :ehi:  :ehi: hüsran yani insan şoka girer  :ehi:  :ehi: