28 Mart , 2024, 21:43:39

Haberler:

www.facebook.com/bebegimonline Bebegimonline.com'u Facebook'ta da takip edin!


DOĞUM ÇANTASI

Başlatan _nilgun_, 21 Aralık , 2012, 16:52:01

« önceki - sonraki »

ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: makaron - 19 Ağustos , 2014, 12:13:42
Evet canım biz hastaneden cok memnun kaldık diğer hizmetleri de çok iyiydi acıbadem hastanesi. Taburcu olmadan once kuafor geldi saçıma fön filan. Misafirlere lohusa şerbeti ikramı hepsi doğum paketinin
İçindeydi. Hizmette sınır yoktu yani. Yine doğum yapsam orda. Yaparım. Hehe allah mı soyletti ya daha dune kadar bi taneyi hayal edemıyodum 3 yıldan fazla bekledim. Şükür bu günlere

tabi inşallah kardeş gelir.


makaron

Ah ayşecim neler yaşadım ne sıkıntılar cektim en ıyı sen bilirsin. Bugğnlerime şükür. Oyle mutluyum ki rabbim evladımızı korusun ona saglık sıhhat versin yeter. Baska cocuk olsa da olur olmasa da.

ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: makaron - 20 Ağustos , 2014, 08:52:41
Ah ayşecim neler yaşadım ne sıkıntılar cektim en ıyı sen bilirsin. Bugğnlerime şükür. Oyle mutluyum ki rabbim evladımızı korusun ona saglık sıhhat versin yeter. Baska cocuk olsa da olur olmasa da.

canım evet sen de ben de çok beklerdik, sıkıntılar yaşadık. birinci çocuk  çok bekletince ikinci süpriz yapıp erkenden geliyor. benim birinci  oğluşum bekletmedi, cadı oğlum bekletti. inşallah senin de ikinci bebeğin olur hayırlısıyla. tek çocuk olmak zor, ikinci karar vermemin sebebi de oğlumun kardeş istemesiydi


mandalinaportakal

haklısın uslanmaz gönlüm,çocuklar gerçekten kardeş istiyor.benim oğlum daha 2.5 yaşındaydı kardeş diye tutturdu,öylesine de söylemiyordu.resmen üzülüyordu kardeşi yok diye.

makaron

Evet ayşecim senin oğlun çok istemişti. Hatta kontrollere seni nerdeyse elinden tutup gıturecekti.

Egemenefe

Merhaba kızlar benim eşim Egemen çok pimpirikli aylar öncesinden çanta hazırlığına başladık. Kendisinin hazırladığı listeyi yayınlıyorum baya araştırdı benle atıştı üstelik haklıda çıktı   :toothy10: :toothy10:

herşeyin yedeğini koydu

havlu peçete
Elija Gecelik
Sabahlık
Elija Önden açılan emzirme pijaması
Elifbebe 2 adet hastane çıkışı ( Benim hastane çıkışım 10lu takımdı, yani içinde battaniyesine kadar herşeyi vardı)
Elifbebe 2 adet yelek
ağız mendili
Çorap
Prima bebek bezi
Mustela Islak mendil
Funna Baby Pike
Kiddy Ana kucağı
Ped veya hasta bezi
Elija Emzirmeye uygun iç çamaşırı
Madamme Coco Terlik
Lansinoh Göğüs koruyucu krem
Lansinoh Emzirme Pedi

Valla düşünceli kocacığım hepsini araştırdı aldı bir heyecanla gittik minik Efemizi kucağımıza aldık.

umarım işinize yarar.



Maffın

öncelikle hayırlı olsun ne kadar şanslı bir eşsiniz benim eşimde bizle hiç ilgilenmiyor kendi başıma bebek oto koltuğu araştırıyorum.  :y25: :y25: :y25: :y25: bebek koltuğundan memnun musunuz zahmet olmazsa bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler.