başarı hikayeleri :)

Başlatan ayy, 09 Aralık , 2012, 19:59:18

« önceki - sonraki »

ayy

acaba diyorum başarı hikayeleri diye bir bölüm olsa nasıl olur..
bebek sahibi olanlar özellikle tedaviyle olanlar yada hamişlikeri zor gecenler böyle anlatsa..evet herkes tanıyor birbirini ama bazen kaçırıyoruz güzel şeyleri..
hem umut olsun benim gibi umutla bekleyenlere :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
eger varda ben görmediysem özür dilerim :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

ยรlคภ๓คz göภlüm

evet süper olur... inşallah oraya sen, ben ve burda bekleyen herkes başarılarını yazar


ayy

inşallah kuzum açılır ve dolu dolu olur  :amin: :amin: :amin: :amin:bizede kısmet olur heralde  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:bu günlerden hatta bundan önceki 8 yılımdan bahsederim heralde :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

ยรlคภ๓คz göภlüm

aslında böyle bir bölüme gerek yok ki.. bu isimde bir konu başlığı açabiliriz


masal12

bende aynen öyle düşündüm ayşelerim haydi biriniz açın da okuyalım mucizeleri...

ayy

kızlar ben şöyle düşündüm ..anne olmak istiyorum bölümünde üstte 3 topik varya hani işte oraya 4.olarak başarı hikayaerimiz diye bir topikte açılırsa herkes kendi başlıgı altında öyküsünü yazar ..çok eski üyeler var şimdi bebekleri kucagında hatta biçoğu ikinciye hamiş yada bebişleri olmuş bile biz okadar eski hikayeleri bilmiyoruz öğrenmiş ve umudumuza umut katmıış oluruz...
eger biz öyle bi topiş açsak(sizin söylediğiniz gibi) ozaman o topiş tek başlık altında olur ve sürekli güncellemek gerekir  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
tabi bu benim fikrim.....
emine hanım gonca hanım ne dersiniz güzel olmazmı  :opucuk: :opucuk:

ยรlคภ๓คz göภlüm

evet haklısın tek bir konu olunca gerilerde kalır ama bölüm olur ve isteyen hikayesini konu olarak açarsa bakması da bulması da daha kolay olur...


°•.ℓανιηуα.•°

 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

evet çok haklısın. mesela doğum hikayelerimiz diye bi konu var ama üst üste o kadar yığılmış ki geçmiş sayfaları okumak çok sıkıcı. tek tek konu olsa daha güzel okunur.



ยรlคภ๓คz göภlüm

hem benim gibi uzun zamandır bekleyenlere büyük moral burda hamile kalması imkansız gibi olan bir çok bayanın hamile kaldığını gördük


ayy

GONCA HANIM EMİNE HANIM DUYUN SESİMİZİ HEM SİZİNDE HİKAYENİZİ DUYMAK İSTERİZ...
HEM BENDE YAZMAK İSTERİM HAMİŞ KALINCA BUNCA YIL ÖZLEMİN ARDINDAN İNŞALLAH VE KAÇTANE ARKADASIMIZ VAR HAMİŞ KALMAYIBEKLEYEN YILLARCA HEPİMİZEDE KISMET OLUR İNŞALLAH :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

Emine

Tüp bebek özel bölümünün altına açtım arkadaşlar.

ayy

 :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
çok teşekkür ederim emine :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
nasıl sevindim anlatamam :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
inşallah bende bigün oraya başarımızı minnağımızı yazarım :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :occasion5: :occasion5: :occasion14: :occasion14:

Emine


ayy

aslında oraya sadece tüp değilde bebk yolundaki tüm başarı hikayeleri gibi olsa olmazmı..aşılama iğne tüp hap tedavileri ve  biçok düşükten sonraki kavuşmalar ..hepsini içerse başlık ..nasıl olur sence :flowers: :flowers:

Emine

Tamam öyle yaptım hadi bakalım bol paylaşım olsun Allah herkese evlat nasip etsin inşallah.