Mod önerisi !!

Başlatan Balböceği, 22 Kasım , 2012, 15:41:47

« önceki - sonraki »

ยรlคภ๓คz göภlüm

aslında her bölüm için  ayrı bir ya da iki mod. olsa bu sorunlar olmaz gibi geliyor..


Balböceği

Aynen  :icon_thumright:

Ama pek ciddiye alınmıyoruz  :suclu:

Emine

Arkadaşlar her bölüm için mod gereksinimi yok. Daha önce böyle bir denememiz oldu bu kez de neden o üye mod oldu ben o konuda mod olmak istiyordum vs vs onlarca şikayet tartışma oluyor. g10ca görevini elinden geldiğince yapmaya çalışıyor . Yabancı konu açanlarda geçmişte üye olmuş kişiler spam olarak mesaj atıyorlar o üyeleri de tespit edip tek tek sileceğim.

iklima

Üye olmayan kişilerin,üyelerin iletilerini okuyabilmesinden muzdaribim bende.burda yazıyosam sadece burdakiler okuyabilsin
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

°•.ℓανιηуα.•°

sevgili emine ve gonca..

bu siteyi çok seviyorum. birçok şey öğrendim,dostlarım oldu.

ancak bi eleştiri yapmak gerekirse sitenin çok ilgisiz kaldığını düşünüyorum. hatta bu sebeple birçok kişi başka sitelere kaymış durumda. bence üyelerin beklentilerine kayıtsız kalınmamalı.

bi hareketlilik şart. bunu da sizler yapacaksınız.

bu yalnızca benim şahsi fikrim elbette. kolay gelsin...



Emine

Bu konu hakkında daha önce defalarca başlık açıldı ve cevap verildi ama yine sorulmuş tekrar yazayım. Açılan konuları sadece üyelerin okuması hakkında. Bu forum herkese yardımcı olmak adına açılmış bir site. Örneğin biri çocuğum çok öksürüyor ne yapmalıyım diye arama yaptı bizim sitede aradığı şeyi bulup okudu. Bunun için üye olmasına gerek yok. Üye olursa o anlık okumak için girip bir daha girmeyebilir. Biz sürekli forumda vakit geçirecek paylaşımda bulunacak kişilerin üye olmasını istiyoruz. Zaten üye olan ya da olmayanın okuması birşeyi değiştirmez sizin için. Üye olan binlerce kişiyi de tanımıyorsunuz sonuçta girişte kimlik kontrolü karakter taraması yapamıyoruz. Her çeşit insan olabilir. Mahreminizdeki çok özel konuları zaten paylaşmamanız gerekir rahatsız oluyorsanız, yani okuyanın üye olup olmaması birşeyi değiştirmez üye olan kişi de bir yabancı sonuç olarak.

Aşkk

sevgili site sahipleri,

kendi profil sayfamız da bazı silmek istediğimiz iletilerin yanın da sil butonu ayrıca şifre değiştir gibi seçenekler mevcut değil  kullanmak istiyorum ama bulamadım çünkü zor bişi değil yardımcı olursanız sevinirim  :icon_thumright:

hüzünden_gelme

istedıgımız cevapları vermıyorsunuz yıne bıze emıne hanım

Emine

Sizin sorunuz neydi? Öncelikle herkes doğru başlık altında soru sormayı öğrenmeli . Forumun kuralları dikkat edilmesi gerekenler sayfa sayfa yazıyor bir kişi bir başlık açıyor altına 10 kişi farklı konular hakkında soru soruyor en son sorulan sorunun başlık olan mod önerisiyle ne alakası var? Teknik yardım başlığı var herkesin nerede bana soru sorduğunu nereden bilebilirim binlerce konu başlığı var. Biri bir konuda bana soru sormuş ben nereden bilebilirim? Özel mesaj denen kısım bu nedenle kullanılıyor şahsi bir sorunuz varsa oradan sorarsanız her şekilde cevap alırsınız milyonlarca mesajı okumak gibi bir zorunluluğum yok burada, kim bir satır arasında bana soru sormuş diye.

laracroftt

emıne hnm sadece muhabbet kralı topıgını gızlesenız olmaz mı pekı?
Gunluk konusmalar bır tek o topıkte var,dıgerlerı onemlı degıl zaten tabıkı herkese acık olmalı

Emine

Tamam Genel Sohbet diye bölüm açtım Muhabbet Odası diye başlığı var içine taşıdım. Sadece üyeler görebilecek.

laracroftt

tesekkurler emıne hanım

@Melek Yüzlüm@




Emine


Balböceği

Ay yei konuda like yok sanırım  :dontknow:A :dontknow: :k06: