Deepfrezee neler koyabiliriz ?!

Başlatan Balböceği, 21 Ekim , 2012, 23:53:49

« önceki - sonraki »

Balböceği


xxcansuxx

eda üzeri pudra şekerli kurabiyeler var ya un kurabiyesi ben onlardan falan atıyorum pişmiş gül böreği falan çıkınca yeni yapılmış gibi oluyor... hazır yufkayıdaa kkoyuyorum çözülünce börek yapıyorum  :hungry: :hungry: :hungry:

bende koku falan olmuyor bazen kapaklı dondurma kaplarına koyuyorum bazen  poşetliyorum 2 sindede koku yok  :icon_thumright:


iklima

Ben herseylerimi koyuyorum.kek.kurabiye.mercimek köftesi.sarma va. Vs. Yemeklikler dışında hamur işi çok koyarım çıkınca daha bile taze oluyor
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

Selma27

Evimde deepfreeze yok ama anneminkinde ne ararsan var. Birsey bozulmasin diye herseyi deepfreeze atar. Bazen aradigimi bile bulamiyorum..Ama en cok sevdigim misafir geldiginde hazir hazir cikarip misafire ikram etmek cok kolay oluyor. Herkes bu kadar isin gucun arasinda ne zaman yaptin diyorlar. Bende deepfreeze sagolsun diyorum.

bnsroni

Bolcaaaa bezelye
Taze fasulye
Barbunya
Enginar
Ananas
Böğürtlen
Domatese niyetlendim ama hiç güzel domatese denk gelemedim geçtiğimiz yaz şimdi menemene hasetim :(
Bide bamyayı unuttum :(

aşkitoom

kızlar şey sorcam acil cevap verirseniz sevinirim,gecen kalburabastı yapmıştım.yarısını şerbetledim yedik.diğerlerini şerbetlemedim kurabiyeleri pişti buzluğa koydum.şimdi buzluktan çıkarır çıkarmaz sıcak şerbeti mi dökecem yoksa çözüldükten sonra mı şerbeti dökecem.

ยรlคภ๓คz göภlüm

çözüldükten sonra dökmen gerekmiyor mu? buzluyken şerbeti emmez ki.


laracroftt

patlıcan kozleyıp atmıstım
bugun cıkardım sarımsaklı yogurtlu yaptım
Gayet guzel oldu

makaron

şu an tam mevsimi, enginar bezelye bakla koyuyorum. mevsimi geldiğinde vişne çok koyarım. domates fasülye de koyarım. bide yaprak sarar annem dolaba koyarım çıkarıp pişirince kolay oluyor.

ayy

bezelye.dolmalık biber,taze fasulye,çilek,bakla,barbunya,dolmalık kabak,kırmızı biber, özellikle dometes kışın resmen hayatımı kurtarıyor.doğrayıp bizrada rendeleyip atıyorum.ama artıkı yetmiyor bana.derin dondurucu almam gerek şu cekmeceli olanlardan düşünüyorum :dontknow: :dontknow: :dontknow:

ayy

annem fazla ekmekleride koyar.yemekten bi saat önce çıkaıp güneşe koyunca balkona sanki fırından yeni çıkmış gibi olur :hungry: :hungry: :hungry:

ayy

haaaa bide ıspanak sevenler varsa malum bitmek üzere.soldurp suyunu sıkıp koyabilirsiniz yazın gelsin börekler :hungry: :hungry: :hungry:

kelebegimm

Aysem o cekmeceliler de fazla almiyo icine içleri dar oluyo benim ilki ondandi hic memnun deildim simdi o derin olanlardan aldım oh ne bulsam icine :)


]

ayy

ayşenurum kiracıyız nere koyucaz taşıcaz onlar çok kocaman..zateyn onlarda fazla büyük gelir bize..buzdolabı kıl payıyla yetmiyor bana .eger çekmecelide olursa tam yetecek ne fazla ne az.çekmecelilerin buzdolabı büyüklüğündde olanlarıda var ama kocaman geliyor işte nereye sürüklücem gittiğim yere ben onları :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
bide yengemin vardı bişi isterdi benden araki bulasın talan ederdim  :k06: :k06: :k06: