Kızlar içim yanıyor bebeğimi kaybettim :'(

Başlatan CAN TANEM, 06 Ekim , 2012, 10:00:15

« önceki - sonraki »

CAN TANEM

12 Ekim , 2012, 18:33:05 #60 Son düzenlenme: 12 Ekim , 2012, 18:35:06 moonlight
Annem yoklugun soguk bir kış gününde dışarda kalmış bir kedinin çaresizliği kadar acı :y25: :y25:

Daha varlığına inanamazken seni kaybetmek ne kadar zor geldi annem bir bilsen  :y25:

Annem seni öğrendiğim günden sonra oturup kalktığımda kasığımda varlığını hissettiren batmalar vardı ya şimdi yerinde ki boşluğun acısı kaldı orada Annem :crybaby2: :crybaby2:

Doktor diyemedi seni kaybettiğimi kelimeler boğazında düğümlendi annem duramadım ben sordum bebeğim iyimi dedim kalp atışını alamadım dedi annem  :y25: :y25:

Yıkıldım önce inanamadım salak gibi oldum ama artık senden kurtulmanın yollarını anlatmaya coktan baslamıştı doktor annem  :y25: :y25:

13 ay senin tırnağını bile bulamazken seni içimden nasıl almalarına izin verecektim annem  :crybaby2: :crybaby2:

Evlat neymiş acısı nasılmış daha senin 1 aylık varlığında ikisini birden yaşadım annem  :crybaby2: :crybaby2:

Herkes ayrı ayrı teselliler verdi cennete sen girmeden girmeyecekmiş sana bir bulut olacakmış dediler gercekten beni bekleyecekmisin annem  :crybaby2: :crybaby2:

Sana olan sevgimi yazmaya korkarken şimdi arkandan içimdeki acıyı anlatmak istedim annem belki hafifler dedim annem seni üzecek bişey yaptıysam 1 aylık sürede bana hakkını helal et annem asla seni üzmek istemezdim sen benim en kıymetlim ilk göz agrımdın ve ilk gönül acım olarakta kalacaksın annem  :crybaby2: :crybaby2:

Biliyorum bir melek olup cennete uçtun sen, Orda Efendimizi görürsen ona layık bi ümmet olamasamda benden selam götür annem  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

doruk38

canım aynı şey benim başıma 2 kez geldi. çok şükür şimdi içerde uyyan minik bir bal böceğim var. arkana bakma ... hep umutlu ol. biri veren ALLAH 2,yide verir. bol bol dua et.. inş rabbim gönlüne göre verir.



Balböceği

Amin amin  :amin:

Topla kendini İnan hersey güzel olacak tekrar hamile kalacaksın   :amin:

CAN TANEM

Alıntı yapılan: doruk38 - 12 Ekim , 2012, 18:35:40
canım aynı şey benim başıma 2 kez geldi. çok şükür şimdi içerde uyyan minik bir bal böceğim var. arkana bakma ... hep umutlu ol. biri veren ALLAH 2,yide verir. bol bol dua et.. inş rabbim gönlüne göre verir.

Şuan çok zor geçiyor günler ama Rabbim sabrını versin aklıma getirmemek için kırk takla atıyorum bende eşimde ama şuan aklımdaan cıkması mümkün değil Rabbim onun acısını baska bi evladımın sevincine dönüştürür inşallah  :amin: :amin:

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 12 Ekim , 2012, 18:37:09
Amin amin  :amin:

Topla kendini İnan hersey güzel olacak tekrar hamile kalacaksın   :amin:

Sağol canım inşallah  :amin: :amin:

elfo

 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: yazın beni çok duygulandırdı aynurum. inş. senden selam götürmüştür efendimiz s.a.v. e  :crybaby2:

Rabbim hangi sıkıntıyı sürekli kıldı ki bu sıkıntı da kalsın. inş. atlatacaksın

Rabbim inş. tekrardan gönderecek gönderecek.  :amin: :amin: :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



özlem0609

 :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2: esimle ikimiz cok duygulandık yazınızla,canımm topla kendını,Allah her sıkıntının ardında mukafatını verır.yasadıklarını ıcımde hıssettım,bol bol dua et ki Allah acını hafıfletsın.

ayy

 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
AYNURUM CANIM BENİM İKİKEZ YAŞADIM BU DUYGUYU AMA SANKİ YENİDEN YAŞADIM HİÇ DİNMYECEK GİBİ GELİYOR ACISI DİNMİYORDA AMA YÜREĞİNİNİN KÖŞESİNDE ÖYLE KALA KALIYOR BOGAZINDA DÜĞÜM GİBİ :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
AMA YENİDEN GELECEK MELEKLERİMİZ ÜMİDİNİ YİTİRME CANIM MELEĞİN CENNETTE BENİMKİLER GİBİ ONLARI GÖRECEĞİZ ORDA :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: ELİM YAZMIYOR BİŞEY BUNUN TESELLİSİ YOK BOŞALANA KADAR AĞLA AYNURUM TUT YASINI DOYA DOYA SONRA ÇOK GÜÇLÜ OLARAK DÖNMELİSN ÇÜNKÜ :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

_inci_tanem_

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Aynurum beni çok duygulandırdın ağlattın  :crybaby2: :crybaby2:

Yazacak teselli edecek kelime bulamıyorum...

RABBİM tez vakitte gönlünün bu acısını hayırlısıyla dindirsin inşallah  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:


masal12

tarifi olmayan bir acı... bu yazınla benimde annem geldi aklıma beni de mahfettin bende annemi kaybettiğimde perişandım ben hiç hamile kalmadım bunu hiç yaşamadım ama acının ne demek olduğunu cok iyi bilirim allah sabır versin inş cok yakında tekrar hamile kalırsın dualarımız seninle :amin: :amin: :amin:

destina06


yasemin10

Aynurum acını içimde hissettim. Boğazım düğümlendi  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2: Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.  :amin:  :amin:

almila__

aranıza yeni katılıyorum ama acınızı derinden yaşadığıma emin olun en yakın zamanda güzel haberler alırsın inş
Allah sabır versin inş
sabrınıda beklemediğin anda bebiş haberiyle müfakatlandırsın inş :amin: :amin:

CAN TANEM

Kızlar çok sağolun Allah hepinizden razı olsun :amin: :amin: Atlatmaya toparlanmaya çalışıyorum ama bazen öyle biran oluyorki herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor bu da o anlardan biriydi çantamı düzenlerken onun ilk resmini gördüm içim ilk günkü gibi yeniden parçalandı hıçkıra hıçkıra ağladım içime atsam olmuyor dışa vursam olmuyor ama içimdeki bu ateş zamanla sönecek inşallah yeni gelecek meleğim için bunu başarmalıyım Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun  :amin: :amin: :crybaby2: :crybaby2:

ayy

seni çok iyi anlıyorum aynurum ben iki meleğiminde resimlerini saklıyordum bikaç ay önce çekmeceleri düzenlerken buldum özenle saklamışım zarfın içinde yaklaşık 15 -20 tane vardı hepsini sıraya dizdim ilk resimden sona doğru :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: sonra eskiden sağlık karneleri var ya oda ordaymış ona baktım yıllar öncesine gittim gün gün iki meleğimdede dr gittiğim tarihlere içim parcalandı dokundum tüm fotolara birkez daha dağıldım sonra aglaya ağlaya kestim tüm fotograflarını..idrar testlerimide kırdım attım ne güzelde kıpkırmızı çıkmışlar ama dyanamadım hepsini yokettim çünkü biliyorum onlar orda durdugu sürce bakıp bakıp dağılacağım :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
insan bisüre kendini  daha iyi tanıyor toparlanmayı ögreniyor bende çoktan öğrenmişim.dagılmamlıyım gelecek olan meleklerim için sağlıklı ayakta olmalıyım canım.çok degil en kısa zamanda rabbim gönderecek hissediorum sende toplan canım çok zor ama vakit kaybetmeden yine meleğine hazır olmalısın o geldiğinde güçlü olmalısın :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: