19 Nisan , 2024, 05:50:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kızlar içim yanıyor bebeğimi kaybettim :'(

Başlatan CAN TANEM, 06 Ekim , 2012, 10:00:15

« önceki - sonraki »

masal12

ne diyeceğimi bilemiyorum inanılmaz üzüldüm sabırlı olmaya çalış kendini hırpalama eşinle bugunleri de atlatıcaksınız malesef hayat her zaman iyi gitmiyor ve herseyde oldugu gıbı bunda da var bir hayır saglıksız oldugu için kaybettin inş allah sana en kısa zamanda bu üzüntünü hafifleticek saglıklı bir bebiş verir..  :amin: :amin: :amin: :amin:

beynâ

aynurum.. :-[ ne desem boş biliyorum.. korkusu bile yetiyorken.. ama tek bir doğru var,"görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler" Allah bundaki hayrı bir an önce göstersin sana inş da içini rahatlatsın,belki de vakitte bir sıkıntı olacaktı..bak ben şimdi çok şükür tam vaktiymiş diyorum hesaplamalar yapınca..Rabbimin bundan vardır muhakkak bir muradı..sabır ihsan eylesin sana ve kolaylaştırsın bu imtihanı inş canmm :amin: :amin: :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bende 2kere yasadim bu aciyi seni cok iyi anliyorum  :opucuk: ama kendini asla suclama bende öyle yapmistim bosuna kendimi yipratmistim  :sad1: bekle sabret dua et  :amin: zaten derler düsügün bi bacagi icerdedir diye bak hemencik hamile kalirsin hayirlisiylan  :amin: bende 2.düsükten 1ay sonra kizima hamile kalmistim simdi 8aylik olcak nerdeyse sende iyi düsün iyi olsun  :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

beteray

canım çok üzüldümm.Allah sabır versin.inşallah acısını hemen unutacağın sağlıklı bir evlat versin rabbim

yasemin10

Aynurcum yeni gördüm. Canım gerçekten çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.   :honk: Benim de içim bir garip oldu. Allahım sabrını versin. İnşallah hayırlı bir zamanda müjdeli haberini tekrar alırız.  :amin:  :amin:

hatich

Çok cok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın.Ama hepimizde biliyoruz ki hayır vardır herseyde... tabiki tekrar kalacaksın hamile... kendini üzme unutma bebişlerin için sağlıklı bir anne lazım...

CAN TANEM

Kızlar çok sağolun allah hepinizden razı olsun Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın çok zor Ama Onu bana verende Allah alanda o  yüzden elimden gelen hiç bişey olmadı malesef içimden söküp aldılar... :crybaby2: :crybaby2:

Allahtan tek dileğim daha fazla daraltmadan bunaltmadan sağlıklı bi bebekle acımı dindirmesi şuan... :amin: :amin:

Dualarınızı eksik etmeyin  :amin: :amin:

_inci_tanem_

RABBİM yardımcın olsun canım  :amin: :amin: :amin:

o yollardan bende geçtim ne demek olduğunu çok iyi biliyorum :y25: :y25:

RABBİM inşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik geçirip yavrunu sağ slaim kucağına almayı nasip eder canım  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

ZéynéP.SimAy

Canım benim Rabbim yardımcın olsun bende yaşadım bunları çook zor ama Rabbim en hayırlı zmnda tekrar gönderdi meleğimi inşallah seninde güzel haberlerini alacaz  :amin: :amin:

CAN TANEM

İnşallah kızlar çok sağolun Rabbim yar ve yardımcım olsun atlatmaya calışıyorum :y25: :y25:

esracım

Canım Allah yardımcın olsun.İnşallah tez vakitte sağlıcakla bebeğine kavuşursun.Bugünleri sana unutturur melek yavrum  :amin: :amin:

:opucuk: :opucuk: :opucuk: :love9: :love9: :love9:

mutluluk

AYNURCUM İNŞ ÇOK GEÇMEDEN TEKRAR RABBİM GÖNDERİR.DR KORUN YADA KORUNMA DEDİMİ CANIM.

CAN TANEM

Amin Saadetcim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelikler... :amin: :amin:


Canım korun demedi hiç hatta bana şuan ne zaman gebe kalıcam diye soracaksın bence 2 aya yılbaşına yeniden kalabilirsin dedi ama iğne vuruyordum ya gebelik öncesindede onu 2 ay bırak bence dinlen biraz dedi  :y25:

ZéynéP.SimAy

Alla Alla benim doktorum 3 ay korun demişti  :dontknow:

ayy

aynurcum canım benim rabbim birdaha yaşatmasın :amin: :amin: :amin:
çok zor bir sürecten geciyorsun bitanem 2 kez gectim yaşadım rabbim sabrınıda veriyor canım sen güçlü ol yterki ol ki meleğin geldiğinde güçlü bir annesi olsun :amin: :amin:
inşallah yılbaşına kadar yeniden sağıcakla gelir meleğin tatlım hep dualrımdasın :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: