Kızlar içim yanıyor bebeğimi kaybettim :'(

Başlatan CAN TANEM, 06 Ekim , 2012, 10:00:15

« önceki - sonraki »

makaron

İnşallah Aynurum. allah bizi doğru drlarla karşılaştırsın, bu süreçte doğru kararlar almamızı nasip etsin. Duacınım.

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

insallah sizinde sagliklan bebisleriniz gelirde yasadiklarinizi unutursunuz  :amin: :amin: :amin: :amin: sükürler olsun Rabbim benden iki tane aldi simdi iki tane bagisladi  :amin: hep sükrediyorum kizima baktikca karnimdakini hissedince  :amin: :amin: :love9: darisi basiniza insallah  :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ayse_etiskenece

bende öle bazen düşün düşün kendimi yiyorum..ama insanın elinde olmuyorı  işte..daoğsaydı bu kadar olcaktı diye hep diyorum...mezarına bile gdemiyorum..rabbim bbeğimi kucağıma almayı nasip ettiğinde onunla birlikte gdecem inş..ilkini hiç bir zaman unutamam ki..ne hevesle r ne sevinçler ne heycanlar hepsi geride kaldı..ama ileridede olacak inş..ümidimizi hiç bir zaaman yitirmeyelim...rabbim yine verecek

elfo

hep aklımdasın aynurum  :y25: inş. Rabbim tez zamanda yeniden bu sevinci yaşatsın ve bu defa sağlıkla tamamına erdirsin. yaşadıklarınız inş. günahlarınıza  keffaret oluyor ve öbür tarafta büyük bir hediye olarak karşınıza çıkacak.
hayatta hiçbir acı da hiçbir sevinç de kalıcı değil. hamile bayanlara bakıp imrenme, kendine bakıp üzülme. gün gelecek sen de yaşayacaksın ve göreceksin inş. hatırlamayacaksın bile bu yaşadıklarını  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



melek100lü

AYNURUM GÜLÜM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM YAZDIKLARINA İNŞALLAH ŞİMDİ DAHA İYİSİNDİR  :amin:

RABBİM TEZ VAKİTTE HAYIRLISIYLA SANADA NASİP ETSİN   :binkybaby: İNŞALLAH  :amin: :amin: :amin:


melek100lü

KESİNLİKLE ELİFE KATILIYORUM  TAMDA HİSSETTİKLERİMİ DİLE GETİRMİŞ İNŞALLA  SENİNDE OLCAK YAVRULARIN ÇOK ÜZÜLDÜM AMA RABBİM HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN ENGÜZELİNİ