28 Mart , 2024, 13:33:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bezi bıraktırıyorm da yardmcı olur musunz?

Başlatan Dilek&Yusuf, 04 Ekim , 2012, 13:39:57

« önceki - sonraki »

Balböceği


Dilek&Yusuf

çiş olayı neyse de büyük olayı tam bi kabusmuş her çömeldi kaka yapck zannedym hep öyle yapıyordu bezliysen bugn bi kere yaptı normal tuvalette nedense öteknde ikisini de yapmıyor ilk başta korktu da sonra alıştı görnce:)

laracroftt

ya bısıy dıycem tecrubem yok ama en azından gecelerı alısana kadar pıyasada satılan alıstırma kılotlarından kullansan? Sanırım musambalı oldugundan yataga yada kıyafete gecmıyor galıba yıkanabılıyor onlarda.  ???

Dilek&Yusuf

cnm teşekkür ederm de şuan alamıyorm şırnaktaymya güvenli olmadığı için çıkamıyorm eşimide işe araç götürüp getiriyor internetten siparş vercm artk o da kaç güne gelir bakalm.

Dilek&Yusuf


laracroftt

tesekkur ederım dılekcım :opucuk:

Internet alısverısı yaparsan en gec 1hafta ıcınde elınde olur. Hatta cogu seyını ınternetten al,sanal magazalar var artık mıgrosun falan. Yeterkı kredı kartın olsun. Esın haklı buaralar ortalık karısık zaten. 8ayın kalmıs dımı? Insallah bu taraflara gelırsınız bıran once. Gozacıp kapayıncaya kadar gecer zaten onumuz kıs cıkamıycaz bız bıle bı yere. hepsıburada,gıttıgıdıyor,ereyon,ındırımplus guvenılır sıtelerdır. Tavsıye ederım.

Dilek&Yusuf

evet 8 aykaldı cnm siz nerede otuuyorsunz?

laracroftt

ben sılıvrıdeyım arkadasım
Istanbula baglı

burcum

vallahi ben e-bebekten 2 tane alıştırma külodu aldım başlarda giydirdim kaçırdığını bile fark etmiyordum ya da yapıyordu pjamasına falan geçiyordu çünkü iç kısmı naylon olduğu için çekmiyor haliyle yanlaradan dışarıya çıkıyor külot giydirdim bilerek ki rahatsızolsun ıslaklığından altına yapmaması gerektiğini anlasın diye :icon_thumright:

Dilek&Yusuf

çiş konusunda skntımız kalmadı yapıyor gelnce söylüyor ama ilk gün yapmştı kakasını ondan sonra yapmadı korkmuştu korkma oğlm kötü bişey değl dedm gülmştü sonra yapmadı daha demn ağladı bez bez diye durmadı hç mecbur taktm takar takmaz kakasını yaptı napsm acaba

burcum

yavaş yavaş canım napcan zamanla alışacak çok ısrarcı da olma bir de babasına söyle wc ye onu da götürsün görsün ben kızımı hep götürüp anlatıyordum :icon_thumright: görsün aaa bak babam korkmuyor desin hani biz yemek yiyoruz ya midemiz bunu eritiyor gereksizler hop diye buradan bok olup çıkıyor falan diye anlatıyorum ne yapayım :ehi: :ehi: :ehi: komik ama öyle anlıyorlar onların anlayacağı dilden konuşun mesela ben wc deyken bakardı her aşamaya :ehi: izlerdi senin oğlun olduğu için babasından görmesi daha doğru olur diye düşünüyorum :icon_thumright:

Dilek&Yusuf


burcum

dilekcim dün akşam kızım aylar sonra ilk kez gece uykusunda altına yaptı :sad1:
annecim altına yapmışsın dedim bilmiyorum dedi yanlışlıkla mı kaçtı annecim dedim :k06: evet diyo uyku sersemi :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: olacak bu tarz şeyler :opucuk:

burcum

aklıma gelen birşeyi daha paylaşayım ben geceleri altına bez bağlamayı bıraktığımda altına alt açması seriyordum kullan atlardan deneyebilirsin :icon_thumright: hem çarşafına geçmez hemde toplar atarsın :icon_thumright:

fıstık

Alıntı yapılan: burcum - 07 Ekim , 2012, 11:07:14
dilekcim dün akşam kızım aylar sonra ilk kez gece uykusunda altına yaptı :sad1:
annecim altına yapmışsın dedim bilmiyorum dedi yanlışlıkla mı kaçtı annecim dedim :k06: evet diyo uyku sersemi :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: olacak bu tarz şeyler :opucuk:

üşütmüş olabilir nüküşüm  :opucuk: