28 Mart , 2024, 12:49:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bir Mucizeyi Yaşıyorum Seninle.....

Başlatan esracım, 01 Ekim , 2012, 13:09:58

« önceki - sonraki »

esracım

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 04 Kasım , 2012, 13:05:21
Korkular hamilelikte olmazsa olmaz ama onemli olan o korkularin guzel gunleri kotu yapmasina izin wermemek
hep kokluyorum sizin yerinize cnm en kisa zamandq resmini yukleyecegim
Çok doğru diyorsun canım benim.O korkular hamilelikte de hep var eminimki doğduktan sonra da hep olacaktır.Önemli olan onu güzelliklere çevirebilmek.

Sır_Çiçegi

esracım elbise konusu sana dedigim gibi oldu  :laughing7: welede olmadı elbiselerin bazıları  :k06:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

esracım

Ah benim güzel kızım senin bu annen ne kadar tembel bir bilsen.Günlüğüne bile yazmaya üşenir olmuş.Halbuki önceden böylemi diyordum değil mi ? Bir yavrum olsa hergün kaleme alacağım diyordum.Kusuruma bakma sen yine tamam mı cimcime kızım.Sen benim cimcimemsin.Her ne kadar yazmayı ihmal etsemde seninle konuşmayı asla ihmal etmiyorum.Konuştukça cevap veriyorsun sanki.Hatta ben başkalarıyla konuştuğum zamanlarda da coşuyorsun.Bunu neye borçluyuz acaba.Yoksa sen seninle konuştuğumuzumu düşünüyorsun belkide sadece benimle ilgilen diyorsun.Sen bana ufaktan ufağa vururken baban dışında arkadaşlarıma göstermek istesem hemen duruyorsun.Anladımki başkalarına seni göstermemi istemiyorsun.En çok nazı o zaman yapıyorsun çünkü.Sana bu aralar ciciler alamadım pek.Biraz daha zaman geçsin istiyorum.Hala çok korkuyorum sana bir şey olmasından.Biliyorum hep benimle olacaksın ve birkaç ay sonra dünyaya merhaba diyeceksin ama insan yine temkinli oluyor işte.Özürdilerim kızım böyle düşündüğüm için.Seni çok seviyorum.En büyük korkum sana dair.Sana bi şey olmasın Allah ım seni ve tüm bebekleri korusun inşallah....Hala ultrason görüntüne bakıyorum ve seni seviyorum.Babanda bakıp bakıp seviyor.Onu da söylemeden geçmeyeyim.Yoksa haksızlık etmiş oluruz.Biraz iş yapsam yorulsam sende hareket etmesen ben çok korkuyorum.Hatta babanda çok korkuyor ve bana kızıyor neden kendini yordun diye.Aslında bende kendime kızıyorum o zamanlar.Bir daha yapmayacağım diyorum.Her seferinde biraz daha dikkatli oluyorum tabi yaptığım işlerde.Kızım seni çok seviyorum.İyiki bizimle berabersin.

esracım

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 07 Kasım , 2012, 17:32:41
esracım elbise konusu sana dedigim gibi oldu  :laughing7: welede olmadı elbiselerin bazıları  :k06:
Bunu not etmeliyim bir tarafa o zaman  :ehi: :ehi: :ehi:

elfo

tam olarak hatırlayamasam da zaman 2011 ekim ayıydı. siteye üye olalı belki 1 ay olmuştu. ne yazacağımı ne konuşacağımı bilmiyor sadece milletin yazdıklarını okuyordum. hem sanki herkes arkadaş olmuş da konuşursam bu kim ya diyeceklermiş gibime gelmişti  :ehi: bigün "maviibeyaz" nickli birisi dikkatimi çekti. bikaç defa yorumlarını okudum. bi ara uzun süre göremedim. galiba o da hamile kalmış dedim. sonra yine çıktı ortalığa  :laughing7: hamile değildi. çok ilginç hamile olmamasına biraz sevinmiştim  :suclu: çünkü onla sohbet etmek istemiştim. hamile değilse paylaşacak daha çok şeyim olur diye düşünmüştüm. mesaj attım ne yazdığımı hatırlamıyorum bile. derken o da benden hoşlandı biliyorum  8) artık hergün mesajlaşmaya başladık. beraber adet günlerimizi takip eder olduk. bi o oluyordu bi ben. Allah'tan çoğu zaman denk gelmedi. çünkü bu şekilde birbirimizi teselli ediyorduk. aslında teselli ederken de yazdıklarımızla içimizden geçirdiklerimiz bir değildi çoğu zaman. insanın içi parçalansa da, ya hiçbi zaman olmazsa duygusu beynimizi sarsa da ümidimizi yitirmemek için hep teselli ettik birbirimizi  :love9: derken kürler yapmaya başladık. hem aynı kaderi paylaşan yeni arkadaşlarımız oldu. dertlerimiz paylaştıkça azalıyordu. kendimize yaptıklarımız yetmedi gariban kocalarımıza da musallat olduk  :k06: hatta kür arkadaşım şulecim özlü bi söz atmıştı ortaya. abi bu gidişle eşşek b.ku at sidiği ne varsa yiyip içecez demişti de günlerce gülmüştüm.  :toothy10: sırayla hamile kalıyoruz. kürcülerden son hamile kalan benim. inş. tez zamanda saadet, şule, ayşe, tekrardan aynur ve isteyen tüm kardeşlerim bu duyguyu yaşarlar.
26 haziran 2012 sabahında mesaj geldi telefonuma. esram değerinin 1201 olduğunu yazmıştı. çok sevindim ama hiç şaşırmadım. çünkü çok ümitliydi benim arkadaşım. o ay tüp bebek için görüştüğünde bile inanıyorum çok yaklaştım diyordu. çok şükür Rabbim inancını kırmadı. o hamile kalmıştı ama bi tarafı yarımdı çok iyi biliyorum. kendi bebeğinden çok benimle ilgileniyordu. Rabbim benim de içime bi umut ışığı yakmıştı. sanki yaz sonu sonbahar başı gibi hamile kalacam içimden öyle geçiyor diyordum. hamd olsun Rabbim Eylül ayında hamile kaldığımı öğrenmeyi nasip etti.
hamile kalmadan bir ay önce rüyamda saadetimi (mutluluk) gördüm. inş. bi oğlum olacağını söylüyordu. sabah hemen ona yazdım. Allah ondan bin kere razı olsun. bigün bana çok dua etmiş ben o gece onu rüyamda görmüşüm. hamile kalmamda o kadar çok kişinin duası varki. bebek istediğimi nerdeyse hiç gizlemedim. sanırım bu sebepten aklıma gelmeyen belki hiç selamlaşmadığım insanlardan dua aldığımı duydum  :y25:
hamile kalmadan önce çok hassastım kimsenin hamile günlüğünü okumazdım. bikaç kere okuyup ağlamıştım çünkü. elbet kimse kimseyi imrendirmek için yazmaz ama bu sıkıntının içinde olan insanın ne gibi bir ruh hali içinde olduğunu çok iyi biliyorum. o sebeple hamile kalmak için çabalayan sıkıntı içinde olan arkadaşlarımdan şimdiden helallik diliyorum. kimseyi imrendirmek istemem sadece umut kaynağı olalım isterim. o sıkıntılı zamanlarımızda esramla kararlaştırmıştık. inş. nasip olursa beraberce günlük tutalım diye. çok ağladık çok üzüldük hamd olsun Rabbim daha da ağlatmadan nasip etti. inş. herkese nasip olsun.  :amin:
hamileliğimin başından beri biraz sıkıntılar yaşadım ona da bi sonraki mesajımda devam edeceğim inş.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Elifim ne güzel özetlemişsin durumumuzu.Okurken gözlerim doldu inan.O günler ah o günler nasıl geçti en iyi bizler biliyoruz.Bir sen bana ışık oldun bir ben sana....Kimi zaman ümitli kimi zaman ümitsizce geçecek bugünler dedik.Çok şükür geçtide.Bu başlığı açmak için seni bekledim ve iyikide beklemişim.Ama biliyordum sende yakınlaşmıştın bu güzel hissi tatmaya ve şimdi o güzel günlerin içindesin.Gel zaman git zaman 3 ayı geride bıraktın bende 6 ayı...Canım benim kesinlikle bende senden hoşlanmıştım.Sohbetin güzel dilin tatlı daha ne olsun değil mi  :opucuk:  :love9: :love9: :love9:
Şimdi zaman arkadaşlarımız için dua etme zamanı.Hem kendimiz için hem de arkadaşlarımız için inanın dualar ediyoruz.İnşallah Saadet Aynur Ayşe diğer Ayşe Şule hepside mutlu sona ulaşacak.

Senin testi yapmak için 10 gün beklemen nasıldı peki ? Evde kendin test yapmıştın ve iki tane yapmıştın.İkisinde de pozitifi görmüştün şükürler olsun.Ama kanda görmeden değerini pek inanmamış gibiydin.İllaki kanda anneciğim ben geldim demeliydi bebeğin...Sonuç olarakta dedi bebeğin ben burdayım.Senin mutluluğunu paylaşmak benim için müthiş bir duyguydu.İşte şimdi tam olarak hamileyim diyebiliyordum.Çünkü çok sevdiğim Elifimde anne olacaktı ve beraber aynı konulardan paylaşalım ortak anlatacak şeylerimiz olsun derken
olmuştu.Şimdi yazının devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

elfo

mersinde yaşamış istanbulda yaşamış biri olarak ekmek parası için çıktık ağrıya geldik 2011 mart ayında. 2 ay sonra evlendik. bana bişeyler olmaya başladı. 30 günde bir adet olan ben sürekli gecikmeler yaşamaya başladım. hatta kış iyice bastırdıkça daha da düzensizleşti. ne bileyim ömrümde soğuk mu görmüşüm. meğer yün tayt diye bi kavram varmış. ben bunu aylar sonra iş yerinde bi kadında gördüm. o zamana kadar aylarca üşüttüm. tüm gecikmelerim meğer bundanmış. sıcak tuğlalar üzerine oturdum belki 2 ay. mart ayından sonra adetlerim düzene girdi. bu defa polikistik over var sende hamile kalmana engel değil ancak geciktirebilir dediler. bi kere serophene kullandım. sonra bi daha bu tarz bi ilaç kullanmak istemedim. hormonlar normal görünürken dışardan yapay hormon almak istemedim. eylül ayında hayatımda dönüm noktası olan erbil doktorla tanıştım. Allah ondan razı olsun. bana bi diyet programı hazırladı ve şeker ilacı söyledi. onun söylediği herşeye harfiyyen uydum.
24 Eylül 2012 akşam üzeri, adetim gecikeli 9 gün olmuş. eşimle önceden karar vermiştik. kışın en geç ne zaman olduysa o vakte kadar test yapmayacaktık. kışın bi kere 9 gün gecikmişti. eşimle akşam üzeri evde oturuyoruz. kalk kan vermeye gidelim dedim. idrar testi sanki kabusumdu. defalarca yapmıştım, çift çizgi çıkması sanki imkansız gibiydi. eşim, ya kanla uğraşacağımıza gel bi idrar testi yapalım dedi. yok ben korkarım dedim. illa tutturdu sen idrarı damlatırsın sonuca ben bakarım zaten hemen çıkmaz dedi. neyse gitti emin olmak için 2 tane almış. girdim wc ye ama öyle stresliyim. testi yaptığım gibi kaçacam ama kaçmaya fırsat kalmadan kontrol çizgisinden önce diğer çizgi çıktı. heyecandan galiba heryerim sidik oldu  :ehi: hemen kan vermeye koştuk bu arada annemleri aradım. dört gözle bekliyorlardı çünkü. hemen çok sevinmeyin bu testler yanlış olabilir dedim. kanımızı verdik 2 saat sonra almaya gittik makina bozuk dediler  :violent1: 20 dakika bekleyin dediler. 20 dakika geçti sabaha kadar sonucunuz çıkmaz dediler. kalktık özele gittik. cihaz şu an çalışmıyor dediler. ay çıldıracaktım. eve vardık eşim diğer testi de yapmamı istedi bu defa ben yapmak istemedim. zar zor ikna etti. çok şükür bu da pozitifti. sabah koşa koşa hastaneye gittik hemen kan verdik saat 10 da iş arkadaşıma arattırdım laboratuarı. sunuç 2217 idi. ömrümde 100 ü bile göremeyeceğim umutsuzluğuna düştüğüm olmuştu.  :y25: Rabbim bu günleri de göstermişti çok şükür. inş. herkes bu mutluluğu yaşar.  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



melek100lü

 :opucuk: :opucuk: okadar güzel anlatmışsınızki  :love9: :y25:

yani bunları okuyupda duygulanmamak içtenbile değil  :crybaby2: :crybaby2:

Rabbim tamamına erdirsin inşallah  :amin: :amin: kucaklarınızıda doldursun haylısıyla  :amin: :amin:

muhabbetinizide daimi etsin  :amin: :nazar: :nazar: maaşallah ikinizede buda bebişleriniz için  :opucuk: :opucuk:

:nazar: :amin: :nazar: :amin: :nazar: :amin: :nazar: :amin: :nazar: :amin: :nazar:

elfo

evet melekcim insan duygulanıyor ister istemez  :y25: sıkıntılıydı ama yine de sizlerle paylaşmak çok güzeldi. iyiki tanımışım bu siteyi sizleri  :love9: :love9: :love9:
Rabbim hepimizin muhabbetini daim etsin  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



melek100lü


elfo

28 eylül 2012

o gün eşimle beraber arkadaşlarımızdayız. güldük eğlendik güzel bir gündü akşam evimize erken döndük zaten gündüzden beri dışardaydık. saat 8 gibi wc ye gittim aman Allah'ım leke gelmişti  :sad1: hemen eşime söyledim her zamanki gibi yine soğukkanlı şekilde kafanı yorma hiçbişey olmaz olacaksa da hayırlısı olsun nasip değilmiş deriz dedi. içim bi taraftan sıkıntılı diğer taraftan garip bi şekilde rahattı. evet yiyecek ekmeği varsa çıkıp gelecekti. yoksa kırk takla da atsam boştu. içimin rahatlamasına eşim kadar burdaki arkadaşlarım da çok katkı sağlamışlardı  :love9: doktorumu aradım telefonu kapalıydı. çok sinirlendim ama meğer bozukmuş. aklıma erbil bey geldi. adamcağız uyuyormuş çok mahcup oldum. telefonu açar açmaz kanaman mı var dedi. evet dedim. sakın moralini bozma bu haftalarda normal bu gece rahat uyu sen olur mu dedi. dayanamadım yine de kalktık devlet hastanesi kadın doğum acile gittik. Allah ım düşürmesin oraya. ağır hakaretler etmemek için fazla yorum yapmayacağım bi adam muayene etti. efendim efendim diye ağzından zorla duyduğum 2 şey vardı 1)kese artık görünüyordu. 2) ilk 3 ay tüm lekelenmeler düşük tehlikesiydi.
pazartesiyi iple çektim hala lekelenmem devam ediyordu. kendi doktoruma gittim. progestan içerikli bi iğne yaptılar hemen. ömrümde yediğim en ağır iğneydi. sanki sağ bacağım felç olmuştu. hemen ayağa kalkın dolaşın iğne dağılsın dediler. ama yatmam lazımdı. acısı ciğerime oturdu, tansiyonum düştü. yürüdükçe daha kötü oldum. arabaya bindik eve gidecez. arkada kardeşim yanımda eşim var. çok kötüyüm bana bişeyler oluyor diyorum. bi ara o kadar kötü oldum ki hiç konuşamıyorum. bunlar benim daha iyi olduğumu düşünmüşler. gözlerim karardı eşimin bayıldı dediğini duydum ardından bi karanlık... kendime geldiğimde eşim elinde su ağzımı temizliyor. meğer kusmuşum. canım eşim hiç tiksinmeden eline su döküp ağzımı temizliyordu  :love8:
kusunca tansiyonum düzelmiş. kendimi iyi hissettim. devamında 3 hafta işe gidemedim yatmalar kusmalar... doktorum bişey demişti. senin kötü olman bebeğinin iyi olması demektir  :love9: :nazar: kötü olsam da bebeğim iyiydi hamd olsun. inş. daha da güzel günler gelir  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Meleğim Allah hepimizin muhabbetini artırsın.Sizleri tanımış olmak benim için ayrı bir mutluluk.Allah hepinizden razı olsun güzel arkadaşlıklarınız için dualarınız için...

Elifim o günleri anlatırken hepsini tek tek yaşıyorum.Seni aramış ve sonucunu bekliyordum ve o gece beni arayıp kan sonucunu sabah öğreneceğinizi söylemiştiniz.Miniğin bizleri merakta bırakmıştı en başından.Ama sizlerde iyi sabırlı çıktınız 9 gün beklediniz.Maşallahınız var  :nazar: :nazar: Şimdide 9 ay bekleyeceğiz değil mi ? Ne olmuş ki Bir öncesinde de 16 ay kadar beklemiştik.

elfo

o ay soğan kürü felan da yapınca kendimi çok da kaptırmadım. nasip belki de soğan küründen gecikti dedim ama sen de sabırlıydın artık onca zaman onca tecrübe paylaştığımızdan beklediğim hergün bana destek oldun. bekle bekle sonra hayal kırıklığı yaşama dedin hep  :opucuk:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Alıntı yapılan: elfo - 16 Kasım , 2012, 13:34:44
o ay soğan kürü felan da yapınca kendimi çok da kaptırmadım. nasip belki de soğan küründen gecikti dedim ama sen de sabırlıydın artık onca zaman onca tecrübe paylaştığımızdan beklediğim hergün bana destek oldun. bekle bekle sonra hayal kırıklığı yaşama dedin hep  :opucuk:
bugünlerimizi gösteren Rabbime şükürler olsun  :amin: :amin: :amin: