28 Mart , 2024, 18:46:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


sizce kardeşler arasında kaç yaş olmalı?

Başlatan Dilek&Yusuf, 17 Eylül , 2012, 13:02:59

« önceki - sonraki »

๑ஐtek tabancaஐ๑

benim kızlar araında 4,5 yaş var ve iyide oldu büyük kızım çoğu şeyde yardımcı bana kıskanma olayı her yaşta oluyo ama en azından büyük çocuğun sana ihtiyacı olmadan bir çok şeyi yapabilmesi avantaj  :icon_thumright: ben 4-5 yaş hatta mümkünse 7-8 yaş fark olmalı diyorum  :opucuk:

fıstık

Benim fasülyede Allah nasip eder doğarsa araları 4 yaş olucak inşaallah  :amin:

Aslında 6-7 yaş gibi düşünüyorduk erken oldu  :k06:

Hep beraber göreceğiz  :icon_thumright:



°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bence 2yas en iyisi tmm cok zor olabilir ama ikisi birden büyücekler  :love9: benim kiz kardesimlen aramda 6yas var ve anlasamadik yani kafalar uymadi  :dontknow: o yüzden Allah nasip ederse kizim 1,5yasina geldikten sonra ikinciyi düsünürüm  :)
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

laracroftt

en az 4 yas bence
Gecen hastanede bı kadın gordum. Cocuklarının arası 2 yasmıs. Nasıl cok zor mu arası az olunca ıkısı bırden buyur rahat olur dıyor dedım? Sakın sakın ınanma kafayı yemek uzereyım dedı :ehi:

Ama 7-8yasta cok tabı. Kardesımle 9yas var aramda. Ama tamamen ayrı dunyalardayız ve hıc anlasamıyoruz.

Balböceği

Bende yazın istiyorum, Betül sanırım beraber  :laughing7:

Hem oğlum buyur, düğünler biter  :ehi: :ehi:

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


susanna

bana kalirsa kizim bezden kurtulduktan sonra 2.yi yapmak istiyorum yoksa ben rahata alisir ikinciyi yapamazmisim gibi geliyor  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
benim ablamla 3 yas erkek kardesimle 5 yas var aramada ablamdansa erkek kardesimle daha iyi anlasirdik bekarken :dontknow:




<<AyBüKe>>



  Bende 4 yaş diye düşünüyorum. 2 yaş arası az olur beraber büyür diye düşünülüyor ama bütün zorluğu da anne çekiyor. 4 yaş ideal bence  :icon_thumright:

Lă_Tăhzen!

Kendimce ilk cocukla 2. cocugun arasi 5 yas olmali ki kendim oyle dusunuyorum kazaya kurban gitmezsem  :suclu:

asya81


Sır_Çiçegi

ben ailenin en küçüğüyüm dier 2 ablamın aralarında 2 yaş war cok iyi anlaşırlar ben hep onların dışındayımdır bu yüzden pek ara bırakmak istemiyorm cocuklarımın 2 yaş olmadı 3 yaş istiyorum Allah kısmet ederse  :amin:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

Dilek&Yusuf

benim oğlum 2 yaşnda bazen düşünüyorum kardeşi olsa mı diye kendisi biraz kıskanç ama bilemiyorm kararszm cesaret edemiyorm ikinciye

@Melek Yüzlüm@

ben de 4 yaşında falan ikincisini düşünüyorum kazayla olmazsa çünkü en azından o vakitler biraz da olsa kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir



iklima

Bana da 4 sene aralık mantıklı geliyor.zaten genel kanı 4sene yönünde.daha erken bi anne icin cok yıpratıcı olur diye düşünüyorum.tabi bünye meselesi
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!