2013 Haziran, Temmuz, Ağustos Anneleri...

Başlatan Balböceği, 09 Eylül , 2012, 14:28:16

« önceki - sonraki »

Aşkk

çatının sonucunu çok bende merak ediyorum  :k06: en önemlisi hakkımızda  hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun inş  :amin: :amin:

sudenaz85


özlem0609

kızlar gıremedım bıkac gundur,bıraz gec oldu ama ıyı dıleklerınız ııcn tsk ederım :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: Rabbım sızlere ve ısteyen herkese bu eşsız duyguyu yasatsın :amin: :amin: :amin: oğluşumuzun ismini Deniz koyduk,dun kontrolumuz vardı şükür ki sarılıgımızda cıkmadı,hersey yolunda.
ama sunu soylıyımkı karnımda oldugu gunlerı de cok ozluyorum,tekmelerını,sadece bana hıssettırıdıgı varlıgını...sımdı kı duygu en guzelı ama ozmanlarda cok guzeldi,degerını bılın derım,öpüyorum hepinizi :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

özlem0609

kızlar nar suyunu kesınlıkle deneyın,bizim gaz sıkıntımız hıc yok,emdıkten sonrada arkasını sıvazladıgımızda gazı bıle cıkmıyo,alttan cıkıyo sureklı,gaz sancısı olsa bellı ederdı ama oda yok kökten çözduk gaz sorununu :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
sarılıgımızda yok,onun ıcınde lımon suyunu vermıstık,etkısi vardır belkı :dontknow: :dontknow: :dontknow: hastanede sutum gelmedı,hemsırelerın demesıne ragmen mama vermdık,annem sureklı ıhlamur verdı,onu hem tok tuttu,hemde epey uyuttu,hastanede sıkıntı yasamadık.eve geldıgımdede sutum gelmemıstı,4.gun geldı sutum,onun ıcınde tahın helvası yedım sekerlı,bıde rezene cayı ıcıyorum surekli,hurmada var tabı,aklınızda bulunsun.
hastaneye okadar cok seyle gıtmeyın derım,ben iştahla aldıgım tacımı bile takamadım :sad1: :sad1: :sad1: ilk gun agrıdan bebegımı bile goremedım,bide gaz problemım vardı o berbat bısey,kendım ıcın 2 gecelık 1 de pıjama aldım,bebek ıcınde 2 tane hastane cıkısının zıbın takımlarını aldım,cok fazla seylere gerekyok bence

xxcansuxx

özlem gaz sancıları genellikle 3.haftada başlıyor korkutmak gibi olmasın her çocuk  farklıdır tabide inş. nar suyunun faydası olmuştur bende deneyeceğim zaten aklımda :opucuk: :opucuk:

şunuda yazmadan geçemeyeceğim drumuz bize gaz sancısı deriz biz ama o bebeğin bağırsaklarının büyümeye bağlı gerilmesinden dolayı acıdığı için ağlamasıdır buda çok normal çekeceksin demişti bir bebek 100 günde adapte olurmuş yeni ortamına... benim kız akşamüstü da bir başlar 11-12ye kadar kesintisiz ağlardı annem 22 gün kalmıştı hiç gıkı çıkmamıştı ondan sonra başladı zaten ağlamaları 4.ayda azaldı sonunda hiç birşey kalmadı...


huzur

kızlar sizin bebekleriniz çok hareketlimi.
benim bebeğim öyle arada hasreket ediyor ama oda ilk zamanlardaki gibi pıt ppıt.
karnıma çyle sert tekmeleri yok. bi ara çok belirgindi hareketleri. şimdi kendimi vercemki hareketlerini farkedeyim.
birazdan sağlık ocağına gitcem. bi kalp atışlarına baktırcam. yarında dr kontrolüm var 3,30 da.
Allah ım hayırlısı bebeklerimizin doğmasını nasip eder inş.
:amin: :amin: :amin:



nelss

Alıntı yapılan: M A S A L - 05 Ağustos , 2013, 15:36:55
kızlar sizin bebekleriniz çok hareketlimi.
benim bebeğim öyle arada hasreket ediyor ama oda ilk zamanlardaki gibi pıt ppıt.
karnıma çyle sert tekmeleri yok. bi ara çok belirgindi hareketleri. şimdi kendimi vercemki hareketlerini farkedeyim.
birazdan sağlık ocağına gitcem. bi kalp atışlarına baktırcam. yarında dr kontrolüm var 3,30 da.
Allah ım hayırlısı bebeklerimizin doğmasını nasip eder inş.
:amin: :amin: :amin:
zamanın baya azalmıs masal heyecan tavan yapmıstr artık senin son haftaların  :nazar:
doğumu nasl yapcaksn bebeğin dönmüsmü ?



sudenaz85

canım valla havasına göre değişiyo 2 gün önce çok skindi değin gibi pıt pıt atıyodu şuan maşallah ayağını poposunu çıkarıyo günü gnüne uymuyo merak etme inş.sorun olmaz güzel haberlerle gelirsin inş. :amin:

huzur

nelss; canım çok heyecanlıyım ve çok stresliyim. sona yaklaştıkça insan tedirgin oluyor.bu kadar zaman bebeğimi bekleyipte Allah korusun  bişey olcak diye sürekli tedirginim.

sudenaz; dün  sağlık ocağına gittim canım. elim ayağımda çok şişince bi kalp atışlarına baktırayım dedim. iyi bi sorun yok kal atılşlarında dediler. tansiyonumda iyiydi. hatta düşüktü. yüksek olmasında düşük olsun. bugünde dr kontrolüm var. artık iş hiç çekilmiyor. sen izne ayrıldınmı. ne zaman ayrılıyorsun. gerçi sen öğretmendin değilmi. tatildesindir.



nelss

insallah sağlıklı bi şekilde doğar  :amin: ben smdiden tedirginim sona yaklastkça naparm bilmiyorum  :dontknow:



sudenaz85

benimde bugün kontrolüm var yok canım bu hafta çalışamaz raporu alıcam 1 aydır çalışıyorum sadece öğrenci iş yerleri geziyorum sırf doğum sonrasına kullanmak için iznimi inş. ii haberlerle geliriz dün çok sancım vardı gitmedim bakalım ne diyecek

Aşkk

06 Ağustos , 2013, 17:19:03 #1301 Son düzenlenme: 06 Ağustos , 2013, 17:24:22 Aşkk
selam kızlar  :flowers:
bugün herkesin dr kontrolu varmış  :k06: biz de dr dan geldik dr hepimiz şoktayız  :-ooo
anlatayım size önce nst ye girdim çıktım dr  sonuca baktı iyi sancı mancı çıkmadı ultrasona girdim dr bebek kanala girmiş karnıma da bastırdı bebek baya inmiş dedi  :-ooo gelişimi de önden gidiyomuş  :nazar:  normalde haftaya çatı muaynem vardı seni kontrol etmem lazım dedi yaa yarın gelsem  hazır değilim dedim tamam o zaman yarın sabah gel yok yada haftaya yaparız dedi beni sordu şikayetlerimi kemiklerim çok ağrıyo dedim (alt tarafım kızlar çatı diyim) bide akşam katı bir akıntım geldi dedim rengini sordu sarı dedim o zaman nişanın gelmiş dedi ee kırmızı sulu dilmi o dedim  :ehi: :ehi: yok asıl nişan bu oluyor dedi  :-ooo hemen seni muayne etmem lazım dedi yarın gelim dedim  :ehi: bence hiç beklemeyelim daha çok stres yaparsın dedi hemen yapalım ilk olduğu için biraz acıyabilir dedi kızlar tabiki biraz acıdı ama inanın öyle anlatıldığı gibi değil ne olursa olsun kafanız boş gidin bişi düşünmeyin acıyacak şöle olacak böle olacak diye saniyelik bişi korkmayın sakın  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:
açılman var hem de 3 cm dedi  :-ooo ben böle oldum  :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale:  :ehi: :ehi: :ehi:
ee bu süper dedim evet dedi  :nazar: :nazar: sancı hissetmedin demekki dedi yok bu aralar sancılarım sıklaştı  bir de en belirgini sanırım kemiklerimin ağrıması oturur kalkarken ağrıyo  :sad1:
neyse yarın sabah saat 07.00 de yatışım var normal doğum olacak inş  :amin: :amin: :amin: bu gece de görüşebiliriz dedi yarın gelirsin son  hazırlıklar yapılır belki birazcık suni veririz gerçi gerek olmaz dedi inş  :amin: sonra da seni bir güzel doğurtturuz dedi  :amin: :k06: kızlar nolur dua edin çok çekmeden doğuruveririm  :amin: bugün özeti böyle ayrıntılarıyla anlattım  :k06: inş bu süreç uzamazsa yarın hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza alacağız  :amin: :amin: :amin:

hakime89

amannnn maşallah ceylan abla seninde oğluş erken geliyorrrrrrr:)))allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle :))

xxcansuxx

aaaa bende şoktayım  canım demek doğuma giriyorsun yarın ama ben anlamadım neden hemen yarın...
sancın var mı sonuçta sancı çıkmamış nstde... gece gelir mi  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
canım yeni doğum yapan arkadaşım var onun sancıları vardı dr kontrolüne gitti 3 cm açılmış istersen bekleyelim ne zaman sancın sıklaşırsa gel demiş... bebeğinde kilosu azdı bu evde az az arada gelen sancılarla 7-8 gün bekledi snrasındada normal doğum yaptı...

inş.canım sağlıkla kolaylıkla gelsin kuzucuk  :amin: :amin:


özlem0609

aaaaa ceylancım soktayım gercekten :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo şafak bitti desene canım,hayırlısıyla,sag salım al oğluşunu kucagına,Rabbım yardımcın olsun,bi avazda kurtulursun ınş,yumuk yumuk ellerini yüzünü gorunce herseyın bıtıverır :love9: :love9: :love9: :love9: dualarımız senınle canım :amin: :amin: :amin: :amin: