2013 Haziran, Temmuz, Ağustos Anneleri...

Başlatan Balböceği, 09 Eylül , 2012, 14:28:16

« önceki - sonraki »

özlem0609

valla ceylancım bende sordum,pzt mı dıye ,bazı gebelıklerde 42 ye kadar varabılıyo,ama ben sureyı uzatma taraftarı deılım dedı,gelde bundan sonra bısey soyle,Rabbım korusun kötu bı durum olursa ınsan bunun vıcdan azabıyla yasayamaz.bugun burda dogum topıgınde sunı sancıyla olan dogumları okudum,sunı sancıyla doguran varmıs,genel olarak cok dayanlmaz olmadıgını soyluyolar,sadece teknıgı bılmek gerekıyomuş,ne yapılmalı gıbı v.b. bide sunı sancıyla dogumu gec yapılan sonrasında sezeryana alınan hamılenın bebegının oksıjen yetersızlıgınden engellı oldugunu 1 yıl sonra oldugunu okudum :y25: :y25: :y25: :y25: oyuzden canım o anda kendımı dr a emanet edıcem,önce Allaha tabı,En hayırlısı ne ıse o olsun hepimiz için :amin: :amin: :amin:

Aşkk

ayy bilmiyorum ki ama ayrıntısıyla sorsaydın keşke sorun olmazsa bekleyelim gelmezse direk sezeryana alırsınız diye  :dontknow: dr larda sinir edio adamı yaa biliolar mecbur dinlicez onları  :sad1: hakkımız da hayırlısı demekten başka çaremiz yok  :dontknow: şu sıcak suyu bi dene yaa bi kaç gün de olsa  ??? hayırlı haberlerle gelirsin inş canım  :amin: :amin: :amin:

özlem0609

bı deneyım bakalım bugun sıcak suyu, hurmada yıyorum hergun,daha ne yapabilirim ki :dontknow: :dontknow: cok heyecanlıyım bugun,yarın belkı bu vakıtlerde kucagıma almıs olacagım Allahın ıznıyle,Darısı sıze olsun ıns kıızlar :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

sudenaz85

ayy özlem çokta bekleme hani dün arkadaş doğum yaptı dedim ya bebek kakasını yemiş sanırım kuveze almışlar çok geçmeside ii değil allahım korusun  :amin:

Aşkk

güzel haberler gel inş özlemcim  hayırlı doğumun olur bir avaz da kurtulursun inş dualarımız seninle canım  :amin: :amin:
sudecim Allah korusun  :amin:

xxcansuxx

özlem haydi bakalım az kaldı... kolaylıkla gelsin paşa  :amin: :amin:
suni sancıyıda bir anda dayamıyorlar sen sakin ol güzel güzel derin derin nefes al bak işe yarayacak dualarım seninle  :amin: :opucuk:


özlem0609

yatmadan once son bı defa gıreyım dedım kızlar,tşk edıyorum sıze,dua edın benım ıcın,bende dogum anında hepimiz icin dua edıcem,ve anne olmak ısteyen herkes ıcın.cok sabırsızım,nasıl olacagını bılememenın verdıgı bı panık durumu mevcut,Sudecım ondan korkuyorum bende,dr a bırakmak en ıyısı zaten,Rabbım yardımcımız olsun,sizlerde sag salım bugunlere gelırsınız ıns :amin: :amin: :amin:

Aşkk

iyi ettin girdin  :opucuk: yaaa canım benim uyku da tutmaz şimdi seni  :hieyt: nasılsın peki var mı bi gelişme  ???

özlem0609

Alıntı yapılan: Aşkk - 29 Temmuz , 2013, 00:57:24
iyi ettin girdin  :opucuk: yaaa canım benim uyku da tutmaz şimdi seni  :hieyt: nasılsın peki var mı bi gelişme  ???
yokkk canım nerdeee,aksm uykum gelsın dıye gunduz uyumadım,gece bıraz sancım oldu ama gectı,sancı dedıgmıde bel agrısı ve kasık agrısı :sad1: :sad1: :sad1: safak sana kaldı,ust sırada olmanın tadını cıkar :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

Aşkk

şafağı aldım elime ama silemedim seni hala ilk sıradasın çok heycanlıyım sindire sindire geçicem  :ehi:
canım benim inşallah sabaha kadar doğum sancıların tutar da kolaycacık doğurursun  :amin:  :opucuk:

özlem0609


Aşkk

tabi ki olsun her an herşey olabilir  :hieyt: offf çok merak ediyorum doğumun nasıl olacak diye ilk fırsatta haber ver ya :k06:

sudenaz85

ayy özlem girdimiki doğuma yaa inş.sağlıklı şekilde kucağına alır bebeğini :amin:

huzur

kızlar nasılsınız..

özlem doğurmuştur inş sağ salim.

hafta sonu dr a gittim. suyun azalmış dedi. kendimi çok kötü hissediyorum. niye azaldığınık falan demedi. bol sıvı al dedi.  normalmi acaba bu aylarda suyumun azalması. bende hiç farketmedimki azaldığını. bebeğin hareketlerini kontrol et. hergün hareket etmesi gerk dedi.
hayırlısıyla bi doğuraydım yaaa. çok stresli birşeymiş hamilelik



CAN TANEM

Canım genelde suyu azalanları son haftaya kadar bekletmiyorlar benim bi arkadaş gecen tam 38 e girdiğinda aldılar bebeği riske atmamak için... insallah sorunsuzca alırsın kucağına :amin: