ne yapmalıyım?

Başlatan hümeyra_t_e, 11 Ağustos , 2012, 12:24:10

« önceki - sonraki »

hümeyra_t_e

arkadaşlar emre bardaktan su içiyim derken bardak elindeyken düştü ve burnunun tam ortası yani gôzlerinin arasındaki kemik yara oldu ufak bi açılma var iz kalmaması için ne yapmam lazım önerilerinz varmı lütfen?

_inci_tanem_

Çok geçmiş olsun canım  :'(
RABBİM yavruları görünür görünmez kazalardan korusun  :amin:
Çok fazla bilgim yok bu konuda ama aklımda kaldığı kadarıyla iz kalmaması için merhemler varmış eczaneye sor istersen zaten büyüdükçe gerilir derisi çok fazla kalmaz merhemlede desteklersen sorun olmaz inş. :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

burcum

gelmiş geçmiş olsun hümeyracım ALLAH beterlerinden saklasın :amin: daha etleri taze iz kalmaz canım dr unuza sor gene de contractubex diye bir krem var sezeryan yerim için vermişti dr çocuklar kullanabiliyorsa ondan sürebilirsin :icon_thumright:

hümeyra_t_e

dışarı çıkıcam şimdi eczaneye sorim bi.çok sagolun arkadaşlar

°•.ℓανιηуα.•°

çok geçmiş olsun canım. ben bilmiyorum açıkçası ne yapılması gerekir diye ama hemen doktora götür bence. inşallah bişi olmaz kuzuya  :amin:



Dilara Ebrar

aman allah beterinden korusun.çok geçmişler olsun.aman diyim bide allah muhafaza çam bardak falan deilmiş  :-ooo :-ooo :-ooo :y25: :y25: :y25: :y25:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...