18 Nisan , 2024, 18:59:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


oğlum düşmüş :((

Başlatan Dilara Ebrar, 07 Ağustos , 2012, 18:59:00

« önceki - sonraki »

Dilara Ebrar

Alıntı yapılan: laracroftt - 09 Ağustos , 2012, 11:30:00
aman olsun bebegıne ıyı baksın da... Gozunu ayırmamalı,sevgıyle kendı cocugu gıbı bakmalı ama nerde oyle bakıcı. Senın bakıcın evlı mı bılmem ama evlı ve anne olan bır bakıcının daha sevkatle bakıcagını dusunuyorum. Gercı oyle olup bakmayanda var ama... Allah kolaylık versın ınsallah bır an evvel guvenılır bı bakıcı bulursun arkadasım :opucuk:
ya canım aslında bu bakıcıya içimiz çok ısınmıştı.ailesi falan düzegün.2 kızıda üzniversitede güzel bi bölümdeler.yani evlatlarına gereken eğitimi vermiş görünüyor.eşi emekli.bi tane erkek bebek kaybetmiş.bu yüzden erkek bebeklere ayrı bi ilgisi varmış.oğlumu neredeyse mıncık mıncık inceler takip eder.orda bişi var gibi,ter varmı,soğudumu,sivilcemi o,kızarmışmı,sararmışmı...sürekli böyleydi.o gün ne olduysa artıkm 2 kez düşürdü. :dontknow: :dontknow: acaba nazar falanmı değdi.ne bilim artık  :tongue3: :tongue3: :tongue3:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

Dilara Ebrar

Alıntı yapılan: muhribe - 09 Ağustos , 2012, 11:33:58
600 yine iyiymiş canım..

benim karşı apartmanda bi kadına bakıcılık için teklif gelmiş. 1.100 lira veririz sigortanı da yaparız demişler, kabul etmemiş  :-ooo Allah'tan daha ne istiyorlar bilmiyorum ki  :dontknow:

tabikide canım iline göre değişiyor bu tarz şeyler.izmirde bi tanıdıkta geçen sene 900 tl ye baktırıyordu.bu sene kimbilir kaçtır.

bende biriyle görüşmüştüm.oda 700 + sigorta istemişti  :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo bende dedim sen en iyisi sigortalı bi iş ara teyzeeeee  :k06: :k06:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...