AMH HORMONU DÜŞÜK ÇIKANLAR BURAYA..

Başlatan zeynoş, 16 Temmuz , 2012, 12:28:45

« önceki - sonraki »

brk19

merhabalar duygucuk benimde amh 0,06 tüp bebek olmuyor , %5 ihtimal dendi yaşım 39 , sizin uyguladığınız yöntem neydi bebek için Allah bağışlasın yavrunuzu çok hormon kullandım ama hiçbir fayda etmedi

duygucuk

Canlarım sakın umudunuzu yitirmeyin. Ben her şeyi boşverdiğim bir anda hamile kalmıştım. STres ciddi anlamda bu işi geciktiriyor. KAfanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. bana menopoza girersin sen demişti doktorum ama cok şükür günü gününe oluyorum reglimi. hormon ilaçlarını elinizden geldiği kadar az kullanın.
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

radyolog10

Alıntı yapılan: duygucuk - 11 Mayıs , 2015, 21:41:18
Yukarda yazdıklarımı okuyunca içim cız etti :( gitsin de geri gelmesin o günler.  şu an 11 aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var. Rabbim nasip etsin yeterki.. Her şey oluyor. Bugünlerine binlerce kez şükürler olsun..
nasıl bir tedavi uyguladiniz

KırmızıBalon

Merhaba arkadaşlar. Amh değeri düşük çıkanlar nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar. Bilgilendirirseniz sevinirim. Benim de çok düşük çıktı zira.. bir de bazı kürlerden bahsetmişsiniz amh i arttıran. Yalnız benim anlamadığım şu, belli bir yumurta rezervi ile dünyaya geliriz ve ergenlikten itibaren bunların olgunlaşması ile atarız . Amh da yumurta rezervini gösterir ve çok düşükse yumurta rezervimiz tükenmiş demektir. Yani en azından bize öğretilen buydu, biyoloji okudum da ben. Peki bunu neden soruyorum, tabii ki sizin de kendinin de zaten sıkkın olan canını daha a sıkmak değil tabii ki amacım. Sadece birilerinin bana hayır yanlış biliyorsun olur demesini istiyorum belki de. Mesela burada okuduguma göre Duygu Hanım'ın bebeği olmuş. Nasıl oluyor ne yapmalıyız biri bizi aydınlatabilir mi acaba. Sağolsun doktorlar bu konuda hı yardımcı olmuyor çünkü. En azından şimdiye kadar karşılaştıklarını öyleydi...

hazalece99

tedavinin sana özel olarak çıkarılıp yapılması lazım cnm eğer istanbul'da yaşıyorsan sana kendi doktorumu öneririm ben Aynur Erşah'ine gidiyorum onun instagramında amh 0,27 olan bir hastasının hamile kaldığını görmüştüm, instagram adresi dr.aynurersahin e bakarsan görürsün profilinde paylaşmıştı. İnşallah hepimizin kucağı tez vakitte dolar  :love9: