2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

esracım

Benim minik 6+1 di canım ultrasonda :) mide bulantılarımda zaten sabah oluyor sonra geçiyor  :k06: :k06: Zaman çok hızlı geçsin istiyorum canım ve güzel geçsin.Sende de o sabırsızlık var mı ?

yasemin10

Maşallah miniğin kocaman olmuş. Aaaaaayyyyy Esracım hem de nasıl sabırsızım. yaz tatiline girdiğimiz için evdeyim ve günler geçmek bilmiyorrrrr  :honk:  yaklaşık 8 ay nasıl geçecek bilmiyorum.
Ama olsun bu duyguları yaşattığı için Allahıma binlerce şükürler olsun.  :amin:  :amin:   :amin:   :amin:
Ben Balıkesir merkezde yaşıyorum sen nerdesin?

esracım

Canım inşallah çok güzel geçecek zaman buna inancım sonsuz.Çok şükür bugünlerimize.İnşallah güzel bir hamilelikten sonra bebeğimiz kollarımızda olur.Ben Kastamonu merkezdeyim ama ilçede görev yapıyorum.Hergün gidiş geliş yapıyorum.Benim yengem susurluktan canım eşimin yengesi yine yengem olur o da balıkesirden.ikimizin abi eşleri balıkesirli.Bende aslen Orduluyum ama eşim Kastamonulu.Sen Balıkesirli misin peki ?Birde anladığım kadarıyla öğretmensin...Bu arada ceviz yemeyi ihmal etme

yasemin10

Evet Esracım hamileliğimizin iyi geçeceğine ben de inanıyorum. Aslen Kayseriliyim ama görev nedeniyle 5 yıldır Balıkesir'deyiz. Balıkesir'e yolunuz düşerse herzaman beklerim. Evet canım doğru tahmin etmişsin öğretmenin. Ben de Balıkesir'in bir beldesinde görev yapıyorum. Her gün geliş gidiş yapıyorum.

Hergün 2 tane ceviz yiyorum. Bir de doktorum hergün 1 tane yumurta ye dedi. Onu da ihmal etmeden tüketiyorum. Süt ve süt ürünlerini saymıyorum artık. 9 ayın sonunda sanırım bir mandıra kadar süt ve süt ürünü tüketmiş olacağız.  :ehi:  :ehi:

esracım

Canım bende süt ürünleri ilk başta tüketiyordum hatta yumurta da ama şimdi hiçbirisini yiyesim gelmiyor içesim de tabi :( Birtek yoğurda sıcak bakıyorum  :honk: :honk: İlk öğrendiğimde süt yoğurt yumurta et balık yiyordum ama şimdi canım hiçbir şey istemiyor.Ben normalde cevizi çok severim onu bile zorla yiyorum.Eşim gelince belki düzelirim  :) Halsizlik çok var bende.Sende de öyle mi bilmiyorum ama.Kendimi çok güçsüz hissediyorum.Bebeklerimiz iyi olsun da  gerisi mühim değil.Düşerse elbet görüşürüz  :opucuk: Ama bende herzaman beklerim :icon_thumright:

yasemin10

Canım bende daha bulantılar falan başlamadığı için hiçbir yiyeceğe karşı antipatim yok. Şimdilik her şey eskisi gibi devam ediyor. Senin bulantıların başladığı için yiyeceklere karşı hassasiyet oluşmuş olabilir. O da umarım kısa sürede son bulur. Bende sadece biraz halsizlik var. 

esracım

Canım inşallah böyle devam eder hamişliğin o azcık bulantı bile midemi çok kötü yapıyor  :'( ama olsun insan buna da şükrediyor.Acaba kim midesi bulandığı için şükreder galiba birtek hamile kalmak isteyen anne adayları  :k06: :k06:

yasemin10

Bugünümüze gerçekten şükürler olsun.    :occasion5:  :occasion5:   

esracım


yasemin10

Günaydın Esracım. ;Dün devlet hastanesine gittim. Sarı kelebeğim 6+1 olmuş. ama halen kalp atışını duyamadım  :honk: Bir sonraki kontrolde duyarsınız merak etmeyin dedi. Bir sürü kan testi ve idrar testi yaptırdı. Çok şükür onlarda da bir şey çıkmadı. Folbiol ve Elevit verdi.

Sen nasılsın?  bulantıların inşallah biraz daha azalmıştır.

esracım

Canım yedinci haftanızda duyarsınız kalp atışını  :love9: :love9: :love9: hiç merak etme :)

Bu arada sanada günaydın  :opucuk: :opucuk: İdrar ve kan testlerinin iyi çıkmasına sevindim.Umarım bundan sonra gittiğin tüm kontrollerde böyle güzel geçer.Benim bir dahaki kontrolüm önümüzdeki perşembe.Bana da ilk senin ilaçlardan vermişti dr um.Ekstra birde progestan vardı.Hepsini halen kullanıyorum.

Ben birgün iyiyim birgün kötü.Bu sabah çok kötü uyandım yine.Zoraki kahvaltı yaptım.Ramazan giriyor.Önceden eşim hazırlıyordu.Ramazanda eşimden nasıl kahvaltı hazırlamasını isteyecem bilemiyorum  :dontknow:

yasemin10

İnşallah duyarız canım. Gerçi 28 Temmuzda özel doktorumla randevum var. O zaman duyarız belki.  :love9:  :love9: Her şeyin hayırlısı.

Ben de bugün kahvaltıda süt içerken zoraki içtim. Merak etme tatlım eşin zaten sen istemeden büyük ihtimalle yine hazırlar. İçini ferah tut.

esracım

Canım ya süt cidden kokuyor bana ama doktorum sabah akşam günde iki bardak süt iç dedi.Sende o yüzden içmeye devam et.Sakın ihmal etme canım.Et balık tavuk süt yoğurt peynir.Bunlar önemli.Birtek tavuk yiyemiyorum ve nefret ediyorum.Aklımdan geçince bile kusasım geliyor  :icon_pale: :icon_pale: ama diğerlerini özveriyle tüketmeye çalışıyorum.
28 Temmuzda kesin duyarsınız kalp atışlarını.O miniğin.Ben şimdiden alışveriş yapmaya başladım.İnternetten bile alışveriş yaptım.Şimdi geldiler hepsine bakıp bakıp o günlerin gelmesini istiyorum  :k06: :k06:

yasemin10

Günaydın Esracım,
süt yerine yoğurt tüketmeye çalışıyorum. İkisi de neticede aynı şey.  :occasion14:

Miniğin eşyaları hayırlı olsun. Sağlıklı mutlu günlerde Allah giydirmeyi nasip etsin. :amin:  :amin:

ayşegülGÜLSOY

 :nazar: herkese merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve tahmini dogum 7 mart rabbim isteyen dileyen herkee versın tez zamanda aratmasın inşallah... :nazar: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: