Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #45 : 10 Temmuz , 2012, 15:16:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
ya ben doktora sordum kaç haftalık die bişe diyemeyiz daha çok yeni dedi HCG 1500 çıktı 4-5 haftalık olmuyor mu
evet canım yaklaşık 4-5 haftalık olur keseyi gördünüz mü karından ultrasonla ??
yok göremeyiz dedi 2 hafta sonra dedi acaba ilgisiz bir doktor mu değiştirsem mi bilemedim çok bi açıklama yapmadı kaç haftalık onu bile demedi çok erken dedi o kadar
sorularına cevap alamıyosan olabilir canım ama esranında 1500 civarı çıkmıştı onada bakmadan 10 gün sonra gel demişlerdi sen bilirsin tabi ama 1 hafta sonrada gitsen keseyi görebilirsin ALLAHIN iziniyle 15 gün sonra muhtemelen kalp atışı :amin:
yok ya hatta hcg 300lerde çıkması lazım dedi 1500 çıktı bilmiyorum valla doğru düzgün bişe anlatmadı özel muayenesi olan bi doktor bulsam diyorum bakalım

*

Çevrimdışı _inci_tanem_

  • *****
  • 4456
  • EN GÜZELE YÜCE RABBİM'E EMANETSİN CANIM OĞLUM...
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #46 : 10 Temmuz , 2012, 15:20:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
ya ben doktora sordum kaç haftalık die bişe diyemeyiz daha çok yeni dedi HCG 1500 çıktı 4-5 haftalık olmuyor mu
evet canım yaklaşık 4-5 haftalık olur keseyi gördünüz mü karından ultrasonla ??
yok göremeyiz dedi 2 hafta sonra dedi acaba ilgisiz bir doktor mu değiştirsem mi bilemedim çok bi açıklama yapmadı kaç haftalık onu bile demedi çok erken dedi o kadar
sorularına cevap alamıyosan olabilir canım ama esranında 1500 civarı çıkmıştı onada bakmadan 10 gün sonra gel demişlerdi sen bilirsin tabi ama 1 hafta sonrada gitsen keseyi görebilirsin ALLAHIN iziniyle 15 gün sonra muhtemelen kalp atışı :amin:
yok ya hatta hcg 300lerde çıkması lazım dedi 1500 çıktı bilmiyorum valla doğru düzgün bişe anlatmadı özel muayenesi olan bi doktor bulsam diyorum bakalım
testi ne zaman yaptırdın canım sen 1
ikinci hangi şehirde yaşıyosun ???
You are not allowed to view links. Register or Login
Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #47 : 10 Temmuz , 2012, 15:24:53 »
Adapazarında yaşıyorum 05/07 de 184 çıktı 10/07 de 1500 çıktı normal herhalde

*

Çevrimdışı _inci_tanem_

  • *****
  • 4456
  • EN GÜZELE YÜCE RABBİM'E EMANETSİN CANIM OĞLUM...
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #48 : 10 Temmuz , 2012, 15:27:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Adapazarında yaşıyorum 05/07 de 184 çıktı 10/07 de 1500 çıktı normal herhalde

normal canım bence bir problem yok ALLAHIN iziniyle :amin: Oralarda dr.bilmiyorum ist.anadolu yakasında olsaydın yardımcı olmaya çalışırdım  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login
Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #49 : 10 Temmuz , 2012, 15:32:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Adapazarında yaşıyorum 05/07 de 184 çıktı 10/07 de 1500 çıktı normal herhalde

normal canım bence bir problem yok ALLAHIN iziniyle :amin: Oralarda dr.bilmiyorum ist.anadolu yakasında olsaydın yardımcı olmaya çalışırdım  ;)
teşekkür ederim bizde öneri üzerine gittik bilmiyorum belki bi kere daha giderim baktım olmuyor başka doktor ararım şimdi gönül rahatlığıyla 4-5 haftalık diyebilirim sanırım :)

*

Çevrimdışı esracım

  • *****
  • 4005
  • Kızım Benim................
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #50 : 11 Temmuz , 2012, 15:23:40 »
başak benimde 30.günümde akşam değerim 1201 di 31.günün sabahında 1500 dü.doktorum muayne etti.kanda bebek var dedi.ama bunu şimdi göremeyiz dedi.ultrasonla yinede baktı ve göremedi.15 gün sonraya randevü verdi.çok şükür 15 gün geçti beebğimi gördüm kalp atışınıda duydum.şimdi biz 6 haftalığız.biraz sabret canım.doktorun geç çağırması kötü olduğu anlamına gelmez.bir daha gittiğinde hem bebeğini hem kalp atışını duyarsın benim gibi  :love9: :love9: :love9:

Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #51 : 11 Temmuz , 2012, 18:05:40 »
Esracım kalp atışını   :love9:  :love9: duymuşsunuz adına çok sevindim. İnşallah ben de bu kez gittiğimde duyarım.

Başakcım acele etme. Canını da sıkma 1-2 hafta içinde kesin sonucu alırsın.

*

Çevrimdışı esracım

  • *****
  • 4005
  • Kızım Benim................
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #52 : 12 Temmuz , 2012, 09:08:06 »
Yasemincim sende duyacaksın  :love9: :love9: o kadar güzel bir şey ki, ben anlayamadım sonra doktorum duydun mu dedi ben o kalp atışımıydı diye sordum.İnanılmaz bir hissiyat.Allah ıma şükürler olsun.İnşallah hepimiz kucaklarımızda da görürüz  :amin:

*

Çevrimdışı esracım

  • *****
  • 4005
  • Kızım Benim................
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #53 : 12 Temmuz , 2012, 13:47:48 »
Midesi bulanan var mı ? ben sabahları kalktığımda çok kötü hissediyorum kendimi.Felaket bulanıyor zorla bi şeyler yiyorum ama sonrasında iyi oluyorum gün içinde....

*

Çevrimdışı Rain.

  • *
  • 66
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #54 : 12 Temmuz , 2012, 16:38:10 »
esracım bişi sorcam ben adet tarihimden 1 gün önce b hcg yaptırdım 49.06 çıktı s.a.t 10 hyazirann nasıl sonuç

*

Çevrimdışı esracım

  • *****
  • 4005
  • Kızım Benim................
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #55 : 12 Temmuz , 2012, 17:17:46 »
bence gayet güzel raincim.sonra tekrarlattın mı testi ? keşke tekrarlasaydın ama için rahat oslun güzel bir değer.inşallah katlanarak artar ve en son mucizeni kollarına alırsın.

*

Çevrimdışı Rain.

  • *
  • 66
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #56 : 12 Temmuz , 2012, 17:45:41 »
pazartesi  tekrar gitcem canım doktora  sadece akıntım var onun dışında bi sorun yokk akıntıda normalmiş gebelikde daha fazla oluyormuş

Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #57 : 12 Temmuz , 2012, 21:06:36 »
Esracım valla daha bende ne mide bulantısı, ne aşerme, ne de kokulara karşı hassasiyet falan hiçbir şey yok. Normal hayata devam valla..


Raincim sana da hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

*

Çevrimdışı esracım

  • *****
  • 4005
  • Kızım Benim................
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #58 : 13 Temmuz , 2012, 08:41:13 »
Rain inşallah pazartesi güzel bir değerle gelirsin :)

Yasemincim mide bulantısı 6 haftadan 12 haftaya kadar devam ediyormuş.Umarım sende olmaz canım.Aşerme ise dördüncü aydan itibaren oluyormuş haberin olsun :)) İnşallah hep böyle güzel geçer hamişliğiniz  :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt:

Ynt: 2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa
« Yanıtla #59 : 13 Temmuz , 2012, 10:31:41 »
Esracım 6. haftadan itibarense mide bulantıları benimki o zaman haftaya falan başlar. Çünkü bizimki rahim içi gelişimine göre 5 haftalık. Zaten bulantılar normalda sabah yataktan kalkarken oluyormuş. Sonra da etkisini kaybediyormuş. Seninki ultrasyonda kaç haftalık çıktı?
« Son Düzenleme: 13 Temmuz , 2012, 10:34:05 Gönderen: yasemin10 »

 

Okullar ve Egitim Hakkinda Bilgi Paylasimi www.okulum.org