2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

esracım

Yasemincim bende itiraf edeyim.artık buraya yazamaya çekinir olmuştum.nezle oldum.çok fenayım.gözüm burnum yaşlı birde hafif öksürük.hiç olunmayacak zamanda.sende dikkat et kendine havalara aldanma....

yasemin10

Aman diyeyim Esracım dikkat et kendine. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah en yakın zamanda çabucak atlatırsın. öksürük için zencefilli bal yap. o iyi geliyor.

esracım

Yasemincim zencefil yok evde.Bal ıhlamur limon şeklinde içiyorum.Bol bol sıvı alıyorum.Meyve de öyle..Birkaç gün içinde atlatırsam sevineceğim.Ne de olsa grip ilaçlar 1 hafta da ilaçsız 7 günde geçermiş  :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10:
Şükürler olsun sonlara geldik.İnşallah sağlıcakla kucaklarımıza da alırız yavrumuzu  :love9: :love9: :love9: :love9:

SeliN59

kızlarrr herkese merhaba  :flowers:
kontrolüm vardı  34+1 olmuşum bebeğim dönmüş normal doğum pozisyonundaymış kan verdim öğlenden sonra çıkıcak dediler birazdan tekrar gidicez ayaklarımı söyledim bitkisel bi ilaç yazdı magnezyum ve kalsiyum ikisi bir arada o iyi gelir dedi ..nefes alış verişin sıkıntılı gibi dedi dahiliyeye gönderdi gittim adam kalp atışlarımı falan dinledi nefesle ilgili sıkıntın yok  muhtemelen reflüden dedi oda kan aldı onun sonucunuda birazdan alıcam ..inşallah iyi çıkar ..

Alıntı yapılan: esracım - 14 Şubat , 2013, 01:20:06
Alıntı yapılan: SeliN59 - 14 Şubat , 2013, 00:53:06
Alıntı yapılan: esracım - 12 Şubat , 2013, 17:42:24
Miraycım sana da çok geçmiş olsun.Tekrar böyle korkular yaşamazsın umarım.

Elifim sonuçları yazmamışsın.İyi haberlerini bekliyoruz.

Yasemincim gittim doktora.Çok şükür kızım iyi.Nst sonucumuz da iyi çıktı.Dr ağrın olursa sık sık gel dedi aynı şekilde nişandan bahsetti ve suyumun gelmesinden.Bunlardan her hangi biri olursa ılık duş alıp gelmemi önerdi.Yürüyüş yapmamı söyledi.Bu akşam yürüdüm.Bundan sonra her zaman hazırlıklı olmalıymışım.Kızım 2903 gr mış.Ne büyük ne küçük bebek dedi.Küçük olsa sorun büyük olsa doğum zor olur dedi.O yüzden iyiymiş kızım.Haftaya salı yine gideceğim.Yine nst ye gireceğim ve o gün çatı muayenesi olacakmışım.Normal doğum için müsait olup olmadığıma bakılacakmış.

Kızlar dün gece bir bacağım yine kötüydü ya da kötü değildi.Ben psikoljik olarak kendimi etkiliyorum sanırım.


canım maşallah bebeğine ve kilosuna kız çocukları 10 günde erken gelirmiş annem öyle söylüyo Allah sağ sağlim kurtarsın inşallah tüm hamileleri ve beni  :amin: :amin: :amin: kızlar benim karnımda çok aşağıya düştü  doktor istirahat et dedmişti son gittiğmde yürüyüşe falanda çıkamıyorum haliyle bu gün 2 dk ayakta kalsam feci yorgunluk çöküyor üzerime cuma gidicem inşallah her şey yolundadır..yok benim ayağımda geçmiyo akşam yatağa girene kadar sağ bacağımda sıkıntı yoktu tam yatağa girdim ayak tabanın başladı kasılmaya düşünmemeye çalışıyorum bu seferde ya diken batması gibi batıyo yada kaşınıyo acaip bi durum   :dontknow: :icon_scratch:
selincim ben dün gece rahattım ama bir önceki gece kötüydüm.sanırım ayağım bacağım yine aynı olacak diye endişelendim ve uyku tutmadı hafif bir gevşeme hali oldu yine bacağımda.dediklerimi yapmaya çalıştın mı peki ? ben uymaya çalışıyorum.o zaman kafamda rahat oluyor belki öylelikle olmuyor.birde günde iki tane magnezyum içiyorum o da etkili sanırım.senin b12 ne bakıldı mı o eksikse o da yapar.istersen internette araştır görürsün.


canım dediklerini yamzmıyım lavanta hariç bi çoğunu uyguluyorum ama geçmiyor 2 gündür kasılmalar azaldı ayak tabanımda bu seferde deli gibi kaşınıyo  :dontknow: kan verdim  b12  yi sordum öğlenden sonra çıkıcak doktor bol bol maden suyu içmemi tavsiye etti az kaldı doğumuna sabret dedi inşallah herşey iyi olur

esracım

selincim bende maden suyu içiyorum.çünkü maden suyunda da magnezyum ve kalsiyum var.ama ben bana ilaçların da fayda ettiğini düşünüyorum.günde iki tane magnezyum 1 tane kalsiyum 1 tane demir 2 tane b12 içiyorum.çay kahve yok.şekerli şeyler çok az tüketiyorum.sadece kahvaltıda bal pekmez yersem o.

inşallah ilaçlar sana da fayda eder canım.geceleri rahat uyku çekersin.bakalım b12 in nasıl çıkacak.sonucunu muhakkak yaz.merak ederim.

SeliN59

canım b12 eksik çıktı dahiliyeci b12 eksikliğin var ilaç yazıcam dedi yazmayı unutmuş  :icon_scratch: eve geldim b12 ile ilgili hiç ilaç yok hafta başı sağlık ocağına gidip yazdırıcam ayak yanmasınada iltihaptandır diyo iltihap sökücü antibiyotik yazmış kızlar 34+1 dedi doktor iğnem bitmişti innohep kan sulandırıcı kullanıorum günlük kan pıhtılaşmasından dolayı iğne yazarmısınız dedim kendi doktoruma tamam doğuma 1 ayın kaldı 1 aylık yazıyorum iğneni dedi  ??? heralde martın 15 ine gelcek benim kızda Allahın izniyle kilosuda 2380 gr geçen aydan bu yana 1 kilo almış normalmi acaba  ??? eşimde diyo yemiyosun doğru düzgün çocuk az gelişmiş  ama doktor güzel dedi inşallah herşey yolunda gider hepimize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah  :amin: :amin: :amin:

elfo

Allah yardımcın olsun selincim. can taşıyoruz dolayısıyla vücut hergün ayrı bi tepki verebiliyor. benim de dün öğleye kadar yine makat ve buna bağlı olarak kasık ağrılarım olmuştu hamd olsun dün öğleden beri olmadı.
inş. ben de sizin geldiğiniz günlere gelirim sağlıkla. maş hepiniz teker teker bitiriyorsunuz şafakları. tabi benimki de yerinde durmuyor çok şükür  :muzz:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



yasemin10

Selincim geçmiş olsun. İnşallah doktorun verdiği ilaçlar derdine derman olur. Maşallah kuzunu da kocaman olmuş.  :nazar:  :nazar: sen eşinin dediklerine çok takılma. Bebek ihtiyacı olan her şeyi zaten annenin depolarından alıyor.

Elifcim sana da maşallah çok şükür iyisin. Sayılı gün çabuk geçiyor :occasion5:  :occasion5: Sen de bir bakmışsın doğuma 2-3 hafta kalmış. Rabbim sağlıcakla herkese bugünleri göstersin  :amin:  :amin:

Esracım hiç güleceğim yoktu. Akşam akşam beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Demek ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 günde iyileşiyorsun  :toothy10:  :toothy10:

esracım

selincim b12 yi mutlaka al.çünkü onun eksikliği de huzursuz bacak sendromuna sebep oluyormuş.biliyorsun ki bu konu ilgi alanım oldu.ve bak sende de bu rahatsızlık var ve b12 inde düşük çıkmış.o ilacı muhakkak al.çok farketti.bazen yine oluyor bacaklarımda uyuşma ama çok az.dikkat etmeye başladığımdan beri bir gece rahatsız oldum.inşallah o iltihap söktürücü işe yarar.bu arada kızına maşallah.ben 34+2 de gitmiştim o zaman kızım 2257 gram dı.doktorum bana bile gelişimi çok iyi demişti.muhakkak senin prenseste iyidir annesi.

yasemincim bugün bol bol uyudum ve bol vitamin işe yaradı sanırım.şimdi daha iyiyim.şurda hastalığmın bitmesine ne kaldı.ilaçsız son 5 gün  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

elifim sende bugünlere geleceksin hatta şaşıracaksın.daha dün 200 küsürlü günlerdeydin şimdi ise 100 ün altında  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

esracım

Yasemincim benim bu sabahtan itibaren belim ve kasıklarım ağrımaya başladı.Sende de böyle bir durum söz konusu mu ? Azcık korkuyorum sanırım  :honk: :honk:

yasemin10

Alıntı yapılan: esracım - 16 Şubat , 2013, 13:03:41
Yasemincim benim bu sabahtan itibaren belim ve kasıklarım ağrımaya başladı.Sende de böyle bir durum söz konusu mu ? Azcık korkuyorum sanırım  :honk: :honk:

bende arada bir kasık ağrısı oluyor o kadar. valla sona geldikçe açıkcası ben de tırsmaya başladım  :sad1: Bunları nasıl olsa yaşayacağız zamanında hayırlı doğumlar gerçekleştiririz inşallah. vucüt direncin düştüğü için de ağrı olabilir. Ağrıların artarsa nst ye gir. orda her şey ortaya çıkıyormuş.

esracım

Alıntı yapılan: yasemin10 - 16 Şubat , 2013, 19:21:27
Alıntı yapılan: esracım - 16 Şubat , 2013, 13:03:41
Yasemincim benim bu sabahtan itibaren belim ve kasıklarım ağrımaya başladı.Sende de böyle bir durum söz konusu mu ? Azcık korkuyorum sanırım  :honk: :honk:

bende arada bir kasık ağrısı oluyor o kadar. valla sona geldikçe açıkcası ben de tırsmaya başladım  :sad1: Bunları nasıl olsa yaşayacağız zamanında hayırlı doğumlar gerçekleştiririz inşallah. vucüt direncin düştüğü için de ağrı olabilir. Ağrıların artarsa nst ye gir. orda her şey ortaya çıkıyormuş.

benim ağrılarım sıklaştı canım :sad1: :sad1: :sad1:
bazen 5-6-8-10 dk aralıklarla olabiliyor.
yine bazen 30-60 saniye kadar sürüyor...
akşam sümüksü akıntım geldi.kanlı değildi ama yumurta akı gibi kıvamı.

SeliN59

betüldende doğumdan önce sümüksü akıntı gelmişti öyle yazmıştı burdan canım inşallah hayırlı sağlıklı bi avazda doğumun olur artık zamanı çünkü bebeğine kavuşucan inşallah

esracım

selincim yalancı mı gerçekçi doğum sancısı mı anlayamadım ama sümüksü akıntı beni korkuttu.

amin canım amin inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz.fakat şunu söylemeden edemeyeceğim bu kadar yakın mı diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum.

yasemin10

Ayyyyyyy Esracım Zülal geliyorum diyor.  :love9:  :love9: Doktorunu ara o sana daha ayrıntılı bir bilgi verir. Sancıların düzenliyse doğumun başladığına bir işaretmiş. Benimkiler düzensiz öylesine gelip gidiyor. Sümüksü akıntı da nişan dedikleri şey olabilir. Rabbim bir avazda bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin.  :amin:  :amin: ayrıca Esracım erken de değil. Miyadında olan bebeklerin yaklaşık % 80 37-40. haftalarında dünyaya geliyormuş.
Ayyyyy inşallah benim de normal doğum sancım gelir. suni sancının nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama niyeyse ondan çok tırsıyorum. :honk:  :honk:

Esracım bizi ara ara haberdar et.  :icon_thumright: