26 Nisan , 2024, 06:13:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ferum sanol kullananlar

Başlatan seda87, 04 Haziran , 2012, 16:03:05

« önceki - sonraki »

seda87

bizede doktor demir  ilacı başladı yaa tadı iğenç ötesi pis.paslı demir tadı var   :igrenc:verdiğim günden beri efe 3gün kakasını yapmadı sürekli ıkınıyır zorlanıyor karnı şiş haldeydi zeytin yağını pamukla birlikle denedim poposuna ama işe yaramadı yarım fitil koydumda öyle yaptı yavrum  çok ağladı yaa kabız değil ama yapmıyor kakasını yaa ilaçan önce günlük yapardı 2 3 kere yada birgün değilse diğer gün yapardı ilaca başladım yapmıyor işte bugün 2.gün yine yapmadı .ferol sanol die bişe ilaçta ne yapsam vermesem mi yaa.fitilden bu yanana 4.gün oldu halen tık yok off biz bu damlalarlamı büyüdük sanki de mecbur kılınıyor damlalar anlamadım .acaba o an eşdeğer başka damla var mıdır kaka yaptırtan cinsten yanii :dontknow: :dontknow:
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

EnDuruYanım

Cnm ben o konuda cok sıkıntı yasatım kızım 4 aylıktı saglık ocagına ıgeneye goturdum bana ferrum u verdıler kan ılacına baslaman lazım dedıler. neyse ben basladım kabız oldu yavrum hergun yapan 10 gun yapmadıgı oldu 1 hafta kullandım ılacı sonra bıraktım kabız oldu dıye kendı doktorumuza gıttık dedım bole bole kan ılacı verdıler kullandım 1 hafta dıye kızdı bana bana sormadan neden basladım dıye.. 6 ayda kan testı yapıyorlarmıs eger o damlaya ıhtıyacı var ıse ona gore dozunu ayarlayıp verılıyormus.. ama o 1 hafta kullandıgım kan ılacı 3 ay oldu daha 1 haftadır cocugumun kakasını duzene soktu .. ne kayısılar ne nektarınler neler ıcırdım bı turlu fayda etmedı.. bazı bebeklerde kabızlık yapabılıyor bızımkılerde onlardan.. ama ınan çözum bulamadım bu duruma sımdılık kullanmıyoruz 7 aylık olduk..

seda87

ayy canm çok geçmiş olsun yaa bizde efe biraz rahatsızdı kontrole gitti ne test ne bişe yapmadan bunu yazdı başla dedi kilosuna görede arttır dedi başlamaz olaydım yaa haklsın aslında bebeğin ihtiyacı varmı die test yapılmalı bende bıraktım zaten yavrum 4gün oldu halen yapamıyor yaa ıkınıyor ağlıyor .ne yapacağımı şaşırdım.zaten 6aylık olduğunda demr ihtiyacını ek gıdalarla sağlarız kan içinde ben pekmez vermeyi düşünüyorum.bu ilacın tadı zaten berbat kötüü :igrenc: :igrenc:efe içerken nasıl öğürüyor .yarın aşısı var doktora söyleyecem kullanmadığımı da ne dersede desin :dontknow:
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

tn2012

merhaba,
bize de doktorumuz 4.ay kontrolünde başladı. yalnız test falan yapmadı bunun için. her bebeğin ihtiyacı vardır dedi. kuzumun kilosuna göre ayarlayacakmışız. sabah 2 akşam 2 damla ver, baktın sıkıntı yapıyor, bana sormadan1e düşürebilirsin dedi. sağlık ocağındaki hemşire de söyledi. sabah 4 akşam 4 dedi :icon_scratch: doktorumuzun söylediği doz bizim kilomuz için azmış. ama ben doktorumuzun dediğini uyguluyorum. bizim ilac santafer. oğlum tadını seviyor. ama ben kıyamıyorum, çeyrek elma suyuyla veriyorum..



asya81

ferro sanol berbat hiç  bir bebek sevmiyor ben ferrum kullanıyorum tadı güzel.ferroyu içtimi hemen kusyor

aydinays

Alıntı yapılan: asya81 - 07 Haziran , 2012, 15:47:46
ferro sanol berbat hiç  bir bebek sevmiyor ben ferrum kullanıyorum tadı güzel.ferroyu içtimi hemen kusyor

benim oğlumda ferro sanol kullanıyor. Garibim hep onu iştikten sonra öğürüyordu. Kuzuma 3 ay o iğrenç şeyi içirmişim.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





xxcansuxx

bizde ferro sanol kullanıyoruz kilosuna göre tekl seferde veriyorum tadına baktım iğreçti ama beenim kız her şeye ağzını açıyor kuş gibi hiç zorlanmıyorum vermekte yutarken öğürür gibi oluyor sonrasında sıkıntı yok çok şükür... ilk günlerde dediğiniz gibi yapmadığı günler oldu acayip yeşildi şimdi rengi kendine geldi sadece kokusu berbat kakasının  :suclu: :suclu: