28 Mart , 2024, 16:59:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ikiz anne adayları burada toplanalım

Başlatan HASRET!M S@N@, 15 Mayıs , 2012, 11:23:48

« önceki - sonraki »

@@@gözde@@@

Alıntı yapılan: moonlight - 06 Haziran , 2012, 17:40:23
Ben isterim ve olurum inşallah kızlar  :amin:
:amin: :amin: amin canım en kısa zamanda inşAllah  :amin:

RosE27

ıns cnm ınss canancım uzulme cnm saglıklı olsunlarda tekmede atarlar karnında buyur hepsı olur zamanla bak bana cok sukur nerden nerelere geldım  :nazar: once tubısım tadıcak o duyguyu alıcak mınıklerını kucagına sonra ben ıns  :amin: :amin: sonrada sen hanı bırı wardı dıodun cnmhazıranda bellı olucaktı ıkızmı degıl mı bellı mı acaba

@@@gözde@@@

slm kızlar nasılsınız  :hello:  biz doktor amcadan geldik bugün çok şükür kızlarım gayet sağlıklıymış bitanesi 1.560 grm bi tanesi 1.420 grm olmuş  :nazar: :nazar: haftanıza göre iyi dedi doktorumuz  :amin: doğumumuzda nasip olurda bi aksilik çıkmazsa 28 temmuz olabilirmiş  :occasion5: Rabbim inşll o günleride gösterir  :amin: :amin:

RosE27

oyyy oyyyy oyyyy maşallah cnm yaaa kocaman olmuşlar senın nefes alamaman gayet normal  :k06: :nazar: :nazar:

:hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: dogumada az kaldı cnm yaa neguzel darısı başımıza inşş  :amin: :amin:

b12 magnezyum ıcın ne dedı cnm doktor

@@@gözde@@@

 :nazar: :nazar: evet canm ya maşallah bugün doktorumada diyorum nefes alamıyorum normeldir ellerim uyuşuyo normeldir bi tarafım arada kasılıyo normeldir tabi bu gibi daha birsürü daha soru durdu durdu ne çok normle kelimesi kullnandım bugün demi diyo  :ehi: aman dedim tek anormel olmasında siz hep normel deyin  :nazar:
amin canım sizde bu haftaları görün inşll sonrada 36 37haftaları görelim  :amin:
b12 ye bu kadar takılmayın farklı yerlerde yapıldığı için sonuç yanlış çıkma olasılığı çok yüksek 2 haftada bu kadar fazla derecede değer düşmez dedi..  decevit bide kan hapı bide magnezyum bunlar zaten değerlerini düzene sokar bunların içinde yeteri kadar vitamin var dedi.. tabi yine idrar yolarında enfeksiyon çıktı ama 3 kere aynı ilacı içipte düzelmemesine şaşırdı onun için tekarr kültür istedi sonucu 2 gün sonra çıkcak inşll herşey yolundadır.. onun içinde antibiyotk verdi anlıcan şimdiye kadar içmediklerimi fazlasıyla çıkarcam bütün ilaçları topladım geldim  ;D
siz nasılsınız miniklerinle  :love3:

RosE27

cok sukur cnmcım yat yuwarlan dwm edıyorum RABBIM  hep normal kelımesını duymak nasıp etsın tatlım  :amin: :amin: :nazar: :nazar:

@@@gözde@@@

 :amin: amin canım cümlemiz duyalım inşll  :amin: :opucuk:

_nilgun_

Kızlar bebeklerinizin ikiz olduğu nasıl ve nezaman anlaşıldı?

@@@gözde@@@

canım benim çift yumurta ikizi keseyi göremeye gittiğimizde öğrenmiştik ikiz olduklarını  :love3: tek yumurta ikizlerinde kalp atışları duyulmaya gidildiğinde öğreniliyo diye biliyorum... sende de ikiz ihtimalimi var yoksa inşll yoldaş gelirsin bizlere  :amin:

_nilgun_

Anne tarafımda ikizlerimiz var, eşimin tarafında da ikizler var.İkizleri olan bi komşumuz ısrarla sen adetine 5 gün kala test yaptırdın hormonun oldukça yüksek çıktı, hamilelik belirtilerin çok şiddetli ben de böyleydim deyip ısrarla ikiz olabilir diyor.Doktorumuz bebeğimizin kalp atışını zararlı diye dinletmedi. Ultrasonda da tek kalp atışı gördük. Ama komşumuz ısrarla bende de tek kalp atışı vardı 2 hafta sonra 2. kalp atışını gördük diyor.
Benim de kafamı karıştırdı oyüzden sormak istedim.

@@@gözde@@@

şuanda kaç haftalıksın canım neden sakıncalıymış kalp atışını dinlemek bunu ilk defa duydum.. tek yumurta ikizlerinin sonradan öğrenildiğini  bende duymuştum.. ilk değerin kaçtı merak ettim hep değeri yüksek çıkanda ikiz olmaya biliyo  :dontknow: hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım ikizse eğer büyük bi süpriz daha yaşarsınız  :love9: :love9:

_nilgun_

Alıntı yapılan: @@@gözde@@@ - 07 Haziran , 2012, 18:44:19
şuanda kaç haftalıksın canım neden sakıncalıymış kalp atışını dinlemek bunu ilk defa duydum.. tek yumurta ikizlerinin sonradan öğrenildiğini  bende duymuştum.. ilk değerin kaçtı merak ettim hep değeri yüksek çıkanda ikiz olmaya biliyo  :dontknow: hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım ikizse eğer büyük bi süpriz daha yaşarsınız  :love9: :love9:

Canım adetime 5 gün kala 755 çıktı kan değerim.Şuan 7+4 günlük hamileyim. En son ultrasona 6 haftalıkken girdim.  Bebeğin kalp atışını ultrasonda gördükten sonra doktora dinleyebilirmiyiz diye sordum ama o hayır dinletmiyoruz, cihaz bebeğin kalbine baskı yapıyor bu da bebeğin kalbine az da olsa zarar veriyor. Zaten ilerleyen aylarda kalbiyle ilgili genel kontrol yapılacak, o yüzden de şimdi keyfi dinlemenin anlamı yok dedi.
Haftaya tekrar kontrole gidicem, normalde hastanelerden nefret eden biriydim ama şimdi doktor randevularını iple çekiyorum :)

@@@gözde@@@

maşalah canım bayağı yüksekmiş kalp atışıyla ilgili böyle bişey olduğunu ilk defa duydum.. evet günler geçmek bilmiyo doktora gidilceği zaman  :love9:  :love9: az kalmış görmene güzel haberlerle gel inşll  :amin: :nazar:

_nilgun_

Canım açıkçası ben de ilk defa duydum. Hatta kalp atışını dinlemeyi o an neler hissedeceğimi çok merak ediyordum ama doktor öyle diyince ben de ısrar edemedim.

@@@gözde@@@

b u gittiğinde tadarsın canım o duyguyu  :opucuk: